- Konu Sahibi November 22
-
anım benim kalın kıllar bitti ince kıllarıda makine görmüyo ondan iğneli yaptırıyorum alt dudk kısımlarına acı hissetmiyorum çünki lokal le uyuşturuyorlar yapanlar aynı zamanda hemşiredir korkmadan yaptırıyorum hiç acımadan 15 gün sonra yeniden gidicem tamamen biticek inşallah ne zaman biter kıla göre söylüyorlar canım yaptırmak istersen bekleriz opuyorumnanaktan
teşekkur ederim nur umm bakalım gidişat nasıl giderse öyle hareket edicem gerçi gittiğim yerde de iğneli yapıyolar ama yapan birilerini görmediğim için biraz uzak duruyorum iğneliye.sanırım yanlış hatırlamıyorsam doktor hanım lokal ile uyuşturmaya karşıydı yada ben mi yanlış hatırlıyorumkafamçokkarıştı
Ewet karşıyım. Ama iğne ile lokal anestezi uygulamasına karşıyım. Onun dışında acı dayanılmaz ise emla kullanılabilir.
Tedavinin doğru yapılmasını engelliyor. Hasta tecrübelerime dayanarak söylersem lazer bölgesi iğne ile uyuşturulduğu zaman ne kadar lazer atışı yaparsak yapalım tüyler adam gibi dökülmüyor, dökülenlerde hemöen çıkıyordu. Kaç hastada bu uygulamayı yaptıysak hepsinde aynı sonucu aldık.İğneli epilasyon için de aynı şey olduğunu düşünüyorum ama forumda iğneli sayfasında ayseplasyondan aysel hanım bu konuda benden daha tecrübeli (iğneliyi bizzat yaptığı için) Ona da danışabilirsiniz.a.s.
kızlar bende 3 aydır gidiyorum genital bölge için lazere hiç azalma yok gibi gecen sene farklı bir yerde koltuk altı için gitmiştim 3 seansta hiçbirsey kalmadı çok rahat ettim
sanırım makinalar heryerde farklı oluyor ama kimse benim makinam kötü demiyor
valla herkese farklı etki yapıyo sanırım.ben beyaz tenliyim çok, saçlarım da dahil olmak üzere vücudumdaki tüyler koyu renk.yani uzmanların dediğine göre lazere uygun bi tipim:) açık ten koyu renk kılilk önce ucuz die ıpl e gittim.alex yoktu zaten gittiğim yerde.kaç seans oldu koltuk altım bi türlü bitmedi.sonra bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine başka bi yere alexe gittim.koltuk altlarım 3 seansta pırıl pırıl oldu hala da çıkmadı bişi.sonra da ne kadar utanıp sıkılsam da genital bölgeye gittim.daha 2. seanstan sonra neredeyse bitti ama kalan 3-5 kıl için 3.seansa da gittim.artık gitmiyorum ve de pırıl pırıl hiç bişey çıkmıyookaydirigubbakcemile2 ben ikisini de denemiş biri olarak alex i tavsiye ediyorum.ama herkeste ne etki gösterir bilemem tabii
ya arkadaşlar bir şey soracağım genital bölgeyi lazer yaptırtmak kızlık zarına bir zarar werir mi ya da yumurtalıkları etkiler mi ? ileride çocuk sahibi olma şansını azaltır mı?
Arkadaşlar, geçen ay lazer epilasyon yaptırdım ilk kez ve çok minik acıdı. genital + koltukaltı. Neyse kadın bana geçen hafta cumaya kontrol için randevu vermişti, ben de gidemedim. İl dışındaydım bi de hastalandım. Arayıp da erteleyemedim bugün aradım yarın randevu almak için. Yok olmas onun zamanı geçti, yeni çıkan kıllar var hangisi eski falan anlayamayız dedi. Ben de kesinlikle kabul etmedim. Çünkü kılların neredeyse %30-40 ı hiç dökülmedi duruyor ve uzun uzun. Bir bakalım diye yarına çağırdılar ama sanırım orada çamur yapacaklar.
Sizin başınıza böyle bişey geldi mi? Bu kabul edilebilir birşey mi? Acil yanıt kızlar ltfennn...
rötuşa gidemezsek bi sorun olur mu? sadece süre mi uzar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?