- 23 Eylül 2010
- 60
- 0
-
- Konu Sahibi minikistan
Merhaba, genital bölgeme lazer yaptırcam açıkçası utanıyorum nasıl gitcem blmiorm nasıl yapıolar çok acıyor mu lazerden snra kaç güne dökülüo herhangi bir yan etki oluor mu kaç seansta bitio yada kaç seans snra etkisi belli olmaya başlıo bide ben 150 ye yaptrcam genital+popo arası fiyat normal mi? Biraz çok oldu ama cevaplarsanız sevinirim
kimse cevap yazmamıs.: yok mu bilen :95:
150 tl için tüm genitalı yapmış olması gerekir(makat kısmı dahil). ben özel bir hastanede tüm genital ve kol altı 130 tl ödüyorum.
dıt sesi; kırmızı ışığın olduğu yere yaptığı atış elbette. bazı yerlerdeki kıllar ince ya da açık renkli ise atış yapsa da yanma ve atış hissi duymayabilirsiniz.ışın o tüyleri görmüyor. yakılan tüylerin tamamının bir süre sonra dökülmesi lazım (ortalama 5-10 günde.genital bölge için dedim. kol altı bölgem 2 günde dökülüyor)
şuana kadar gittiğim seans sayısı 10-15 tir. çok ama çok azaldı. yeni doğan bebeğin saçlarının yumuşaklığında ve inceliğinde. artık 3 ayda bir gidiyorum.
seanslar arttıkça acı artıyor. uyuşturan kremlerden korkmayın çünkü doktorların verdiği tavsiye ettiği merhem bunlar. utanma hissini ben yokettim kendi kendime. hastanede yaptırdığım için tamamen hasta muamelesi görüyorum. doktor kontrolünde falan derken kendimi hasta gibi hissediyorum.
temiz olmanız en önemli şey. benim afedersiniz akıntım çok olduğundan gider gitmez 2 dk rica edip ıslak mendille siliyorum.
bir de gitmeden 2 gün önce jiletle temizleyebilirsiniz. ben genitale dokunmuyorum alt bölgeleri keserim diye. kadına bırakıyorum. makine ile tıraş ediyor. bunlar da çekinecek birşey yok.
zaten benim o bölgem orman gibi olduğundan kim olsa utancını yenerdi.
kimse cevap yazmamıs.: yok mu bilen :95: