Lazer Epilasyon Genital bölgesine lazer yaptıranlar yardım edebilir mi?

minikistan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
60
0
Merhaba, genital bölgeme lazer yaptırcam açıkçası utanıyorum nasıl gitcem blmiorm nasıl yapıolar çok acıyor mu lazerden snra kaç güne dökülüo herhangi bir yan etki oluor mu kaç seansta bitio yada kaç seans snra etkisi belli olmaya başlıo bide ben 150 ye yaptrcam genital+popo arası fiyat normal mi? Biraz çok oldu ama cevaplarsanız sevinirim

Tüm genital yatırdım bende bende çok utanıyodum ama açtım valla çünkü epilasyon yaptıracağım diye jiletle almıştım bidaha ağda yapamadım korka korka gitti çünkü koltuk altım çok acımıştı genitalden daha az kıl olmasına rağmen genitalin acısını düşünemiyodum yani :) ama yaptırcım çok acımadı ama popo çok acıyo yani ben zor durdum.Ben tüm genital,k.altı ve yarım bacak gidiyorum 750 tl ye herbiri için 8 seans.birde bikini bölgesinde hemen etkisini gösteriyo 10 gün sonra döküldü ve seyrekleşti ama genitalde hemen göstermiyo malesef...

cevp verdiğin için teşekkr edrim bende yaptırdım koltukaltı o kadar deilde genitak çook acıdı yok böyle bir acı kontrole nasıl gtcem blmiorm umaım hepsi dökülürde gtmem daha5 gn oldu

ben de yaptırdım, acıyor biraz, ama deriyi uyuşturan emla diye bir krem varmış eczenede, 2. seansımda onu sürüp gidicem:)

bende aynı şekilde yaptırıyorum 150 veriyorum.benimki deli gibi aacıyor.perşembe günü 2.seansıma gidicem.uyuturucu krem sürüp gel dediler.ben sürmek istemiyorum öyle bilmediğim kremleri.o yüzden sürmiycem.katlanıcam acısına sonuç güzel olsunda.koltuk altımada yaptırdım bitti sayılır.darısı buna inş.genital bitince yarım bacak yaptırmayı düşünüyorum.

arkadaslar bana da yardımcı olun bende ilk seansıma gittim içime sinmeyen seyler var. ben islem öncesi uyusturucu bi krem kullanmadım önce üst taraflardan basladı kırmızı bi ısık tuttu ara sıra dıt diye bi ses geliyordu ben bu ses ne diye sordum kızda atıs yapıyorum onun sesi dedi üst taraflara her atıs yapınca hem canım yanıyor hemde kıllar yanıyordu hatta yanık kokusu olustu ama ben seviniyordum demekki ise yarayacak diyordum biraz alt tarafa gecince orayada atıs yaptı ama cok acıdı kız sonra hemen bi ayar yaptı sanırım dozunu düsürdü sonra alt taraflarda sadece o ısıgı tuttu atıs yapmadı hiç canımda yanmadı bazen o sıgı tuuttugu aleti teni degdirdi bide sogutucu baslık falan yoktu sadece ortamı sogutan bi bi klima vardı sanırım üst tarafta atıs yapılan kıllar siyah nokta seklinde sıkarsam cıkıyor alt taraftaki kıllar hala diken gibi söyle bi çektim gelmediler gayet saglam duruyorlar bilen varsa söylesin benim seansım simdi bosamı gitti yoksa herksen mi böyle oluyor

kimse cevap yazmamıs.: yok mu bilen :95:

Rhfz, henüz ilk seansa gitmişsin, anlattığın kadarıyla bir problem yok, sana önerim fazla oynama, sıkma kıl köklerini. Bırak kendileri dökülsün. Oynadıkça çok kötü olur ve iz bile kalabilir. Seanslar ilerledikçe zaten derecesini arttırıyorlar canım, zaten gittikçe her seansta daha çok acıması da bu yüzden, bu konuda uyarayım. Ama ben Emla kullandım, biraz etkili oldu.

Diğer arkadaşlar, 150 biraz fazla bence seans başına ücret olarak. Uygulama süresi biraz da cilt/tüy tipinize göre değişir ama genelde 5-6 seansta biter. Arada kontrol seansları da oluyor genelde. Seanslar ilerledikçe sıklık azalıyor yalnız. Mesela ilk seanstan sonra bir ay bekledim ben sonra ikinciye gittim. Ama üçüncüye 2 ay sonra çağırdılar, araları açıldı seansların. Ben tüm seansları tamamladım ve etkisini gördüm ama %100 sonuç malesef yok. En iyisi galiba ilk 5-6 seansı tamamlayıp sonra yılda bir seans filan ömür boyu devam etmek

Son düzenleme:
matahari senin genitalin alt taraflarına atıs yapılmadı mı. ben bunu merak ediyorum .yani üst tarafa yapılıp alt tarafa yapılmaması dogru mu .atıs yapılmadan sadece o ısıgı tutarak kıl kökleri tahrip olur mu .her detayı bileyimde ona göre bisey bilmiyorum diye bastan savmasınlar

Haklısın canım, iyice öğrenip gitmek gerek.

Benim hem alt hem üst bölgeye atış yapıldı, başka türlü olmaz.

Yalnız atış yapmak zaten ışığı tutmak olmuyor mu onu anlamadım. Ben şöyle anlatayım, bende de aynen dediğin kırmızı ışıklı bir cihaz tuttular, her tuttuklarında da "dıt" diye bir ses çıkıyordu ve sanki cımbızla çekilir gibi bir acı oluyordu. Benim bildiğim atış yapmak böyle, alta ve üste aynı şekilde oluyor. Yani senin alt bölgede sadece ışık tuttular da ses mi çıkmadı? Bence sorun yoktur, atış yapmışlardır. Bir de soğuk hava üflüyordu bende de, o olmasa belki acıya dayanamazdım ama alt tarafta hava üflemesi de çok rahatsız etti beni Bir arkadaşım başka bir yerde aynı bölgeyi yaptırdı, onda da aynı şekilde atış yapmışlar ama hava üflememiş, onun yerine soğutucu bir jel sürmüşler.

150 tl için tüm genitalı yapmış olması gerekir(makat kısmı dahil). ben özel bir hastanede tüm genital ve kol altı 130 tl ödüyorum.
dıt sesi; kırmızı ışığın olduğu yere yaptığı atış elbette. bazı yerlerdeki kıllar ince ya da açık renkli ise atış yapsa da yanma ve atış hissi duymayabilirsiniz.ışın o tüyleri görmüyor. yakılan tüylerin tamamının bir süre sonra dökülmesi lazım (ortalama 5-10 günde.genital bölge için dedim. kol altı bölgem 2 günde dökülüyor)
şuana kadar gittiğim seans sayısı 10-15 tir. çok ama çok azaldı. yeni doğan bebeğin saçlarının yumuşaklığında ve inceliğinde. artık 3 ayda bir gidiyorum.
seanslar arttıkça acı artıyor. uyuşturan kremlerden korkmayın çünkü doktorların verdiği tavsiye ettiği merhem bunlar. utanma hissini ben yokettim kendi kendime. hastanede yaptırdığım için tamamen hasta muamelesi görüyorum. doktor kontrolünde falan derken kendimi hasta gibi hissediyorum.
temiz olmanız en önemli şey. benim afedersiniz akıntım çok olduğundan gider gitmez 2 dk rica edip ıslak mendille siliyorum.
bir de gitmeden 2 gün önce jiletle temizleyebilirsiniz. ben genitale dokunmuyorum alt bölgeleri keserim diye. kadına bırakıyorum. makine ile tıraş ediyor. bunlar da çekinecek birşey yok.

zaten benim o bölgem orman gibi olduğundan kim olsa utancını yenerdi.

ben de hastanede yaptırmayı düşünüyorum da istanbuldayım siz hangi hastanede yaptırıyosunuz acaba memnun musunuz ?

kimse cevap yazmamıs.: yok mu bilen :95:

Ben de 4 seans IPL yaptırdım Üst kısma kullandığı joule miktarını alt kısımlara kullanamaz IPL bile olsa çok acı verici olur Vücudumuzdaki en hassas bölge ne de olsa! Ben oldukça iyi bildiğim ve tanıdıgım bir yerde yaptırıyorum Her gittiğim kaç joule olacagına birlikte karar veriyoruz Eğer o gün çok dinç isem alt kısma da aynı joule kullanılmasını isteyebiliyorum Yoksa standart prosedür üst kısma uyguladığından daha az uygulamak oluyor. Tabi sonuç olarak alt kısımdaki dökülme daha az oluyor. Ama yine de atış sesinin gelmesi gerek En azından IPL'de öyle. IPL'de, eski dikiş makinelerinin altındaki bir pedal gibi bir pedal oluyor Uygulayıcı atış yapacagı bölgeye makinenin ucunu yerleştirdikten sonra o pedala basarak atış yapıyor.
Bence bir sonraki seans bunlara dikkat edin ve aklınıza takılanı sorun, öğrenin. Bilinçli müşteriye yamuk yapmaya cesaret edemezler

cevap verdiginiz için cok tesekkürler sizin dediginiz gibiyse benim alt tarafa atıs yapılmadı cünkü hiç dıt sesi gelmedi ve tüylerim cok saglamdır eger atıs yapılsaydı mutlaka acı hissederdim üst taraf dökülmeye basladı alt tarafada aynı uygulamayı yapsaydı onlarda dökülmeye baslardı zaten alt taraf tamamen bitmez diye bastan söylediler ama benim için alt taraf bitmezse bi anlamı yok ki

İlk seansımda canım çok yandı kontrole emlayı sürüp gttm herkes kullansn bence o acı çeklmez koltukaltmada yaptırıorm oraya kremi kullanmıorm dayanıorm genital ve koltukaltı 150 ye yaptrıorm en güselide kampanya yapmşlar ikinci seansta genitali ödemicem sadece koltkaltnı ödüyeceğm inşallah hepimz sonç alırız benm bi sorum var kaç seanstan snra azalıo?

minkistan senin yaptırdıgın yerin fiyatı iyiymis hangi sehirdesin ve hangi makinayla yapılıyor

gitmeden birkaç gün önce jilet yapmak gerekiyor ya, benim cildim çok tahriş oluyor.yaptım jilet ama küçük küçük sivilce şeyler çıkıyor kıl köklerinde jietten sonra.o sivilceler varken gitsem yaparlar mı lazer?bir sorun olur mu sizce?

bende gittim 9 seans ve hiçbir netice alamadım...ilk zamanlar 1 hafta geçince kıllar tek tek dökülmee başlıyodu sonraları bazı yerlerde hiç çıkmamaya başladı...ama arkadaşlar 9 seanstan sonra 2 ay hiç dokunmayın yine aynı eskisi gibi oluyor..ben bu güzellik merkezi adı altında açılmış yerleri pek uygun bulmuyorum...tek amaçları para kazanmak...bi kampanya yapıolar tüm vüvut 1.200 tl gibi bizde atlıyoruz...lazer yapanların hiçbiri doktor yada estetisyen değil..bi belediye kursuna gidip sertifika alan kişiler... hastane ortamında yapılması gerektiğini düşünüyorum..verdiğim paraya acıyorum,onuda geçtim vücuduma suratıma jilet vurup kılları kalınlaştırdığımla kaldım..şimdi özel bi hastanede başlıcam...en azından doktor tarafından daha sağlıklı olur... [/FONT]

arkadaşlar ben kol altı ve bacak için ıpl lazere gidicem ama genital için korkuyorum. korkum acıması ya da doğru yapılması değil, tehlikeli bir bölge olması. ilerde çocuk sahibi olamama, herhangi bir alerjik durumun olması, mikrop bulaşması vs. gibi korkularım var. bir de çeşit çeşit kadın hastalığı var yanlış bir şeyler yapmak istemiyorum açıkçası.
annemin malum yerde miyomu çıktı ameliyat oldu, doktoru o zaman anneme genitale ağda yapma, miyomları tetikler demişti ben o zamandan beri senelerdir korkudan jilet kullanıyorum. ama jilette feci birşey ne yapacağımı bilemiyorum

siz emin misiniz böyle bir riskin olmadığına, kesin kanıtlanmış bir veri var mı? bende kurtulmak istiyorum jilet işkencesinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…