-
- Konu Sahibi minikistan
bence fiyat normal. emla diye bir krem var sürdüğün takdirde uyuşukluk hissi veriyor dolayısıyla acı hisside azalıyor
arkadaslar bana da yardımcı olun bende ilk seansıma gittim içime sinmeyen seyler var. ben islem öncesi uyusturucu bi krem kullanmadım önce üst taraflardan basladı kırmızı bi ısık tuttu ara sıra dıt diye bi ses geliyordu ben bu ses ne diye sordum kızda atıs yapıyorum onun sesi dedi üst taraflara her atıs yapınca hem canım yanıyor hemde kıllar yanıyordu hatta yanık kokusu olustu ama ben seviniyordum demekki ise yarayacak diyordum biraz alt tarafa gecince orayada atıs yaptı ama cok acıdı kız sonra hemen bi ayar yaptı sanırım dozunu düsürdü sonra alt taraflarda sadece o ısıgı tuttu atıs yapmadı hiç canımda yanmadı bazen o sıgı tuuttugu aleti teni degdirdi bide sogutucu baslık falan yoktu sadece ortamı sogutan bi bi klima vardı sanırım üst tarafta atıs yapılan kıllar siyah nokta seklinde sıkarsam cıkıyor alt taraftaki kıllar hala diken gibi söyle bi çektim gelmediler gayet saglam duruyorlar bilen varsa söylesin benim seansım simdi bosamı gitti yoksa herksen mi böyle oluyor
bende gittim 9 seans ve hiçbir netice alamadım...ilk zamanlar 1 hafta geçince kıllar tek tek dökülmee başlıyodu sonraları bazı yerlerde hiç çıkmamaya başladı...ama arkadaşlar 9 seanstan sonra 2 ay hiç dokunmayın yine aynı eskisi gibi oluyor..ben bu güzellik merkezi adı altında açılmış yerleri pek uygun bulmuyorum...tek amaçları para kazanmak...bi kampanya yapıolar tüm vüvut 1.200 tl gibi bizde atlıyoruz...lazer yapanların hiçbiri doktor yada estetisyen değil..bi belediye kursuna gidip sertifika alan kişiler... Hastane ortamında yapılması gerektiğini düşünüyorum..verdiğim paraya acıyorum,onuda geçtim vücuduma suratıma jilet vurup kılları kalınlaştırdığımla kaldım..şimdi özel bi hastanede başlıcam...en azından doktor tarafından daha sağlıklı olur... [/font]
arkadaşlar ben kol altı ve bacak için ıpl lazere gidicem ama genital için korkuyorum. korkum acıması ya da doğru yapılması değil, tehlikeli bir bölge olması. ilerde çocuk sahibi olamama, herhangi bir alerjik durumun olması, mikrop bulaşması vs. gibi korkularım var. bir de çeşit çeşit kadın hastalığı var yanlış bir şeyler yapmak istemiyorum açıkçası.
annemin malum yerde miyomu çıktı ameliyat oldu, doktoru o zaman anneme genitale ağda yapma, miyomları tetikler demişti ben o zamandan beri senelerdir korkudan jilet kullanıyorum. ama jilette feci birşey ne yapacağımı bilemiyorum
siz emin misiniz böyle bir riskin olmadığına, kesin kanıtlanmış bir veri var mı? bende kurtulmak istiyorum jilet işkencesinden...
arkadaşlar ben kol altı ve bacak için ıpl lazere gidicem ama genital için korkuyorum. korkum acıması ya da doğru yapılması değil, tehlikeli bir bölge olması. ilerde çocuk sahibi olamama, herhangi bir alerjik durumun olması, mikrop bulaşması vs. gibi korkularım var. bir de çeşit çeşit kadın hastalığı var yanlış bir şeyler yapmak istemiyorum açıkçası.
annemin malum yerde miyomu çıktı ameliyat oldu, doktoru o zaman anneme genitale ağda yapma, miyomları tetikler demişti ben o zamandan beri senelerdir korkudan jilet kullanıyorum. ama jilette feci birşey ne yapacağımı bilemiyorum
siz emin misiniz böyle bir riskin olmadığına, kesin kanıtlanmış bir veri var mı? bende kurtulmak istiyorum jilet işkencesinden...
kıslar siz jel sürülerek yapılan alex mi yoksa cilde temas etmeyen alex emi gidiyonuz...jel sürülen alex daha iymiş diyolar...sizce doğrusu hangisi kafam çok karışık yaaa
hadii kızlar bilgisi olan yok mu....siz hangisini yaptırıyonuz?