Lazer Epilasyon Genital bölgesine lazer yaptıranlar yardım edebilir mi?

bence fiyat normal. emla diye bir krem var sürdüğün takdirde uyuşukluk hissi veriyor dolayısıyla acı hisside azalıyor:KK61:

arkadaslar bana da yardımcı olun bende ilk seansıma gittim içime sinmeyen seyler var. ben islem öncesi uyusturucu bi krem kullanmadım önce üst taraflardan basladı kırmızı bi ısık tuttu ara sıra dıt diye bi ses geliyordu ben bu ses ne diye sordum kızda atıs yapıyorum onun sesi dedi üst taraflara her atıs yapınca hem canım yanıyor hemde kıllar yanıyordu hatta yanık kokusu olustu ama ben seviniyordum demekki ise yarayacak diyordum biraz alt tarafa gecince orayada atıs yaptı ama cok acıdı kız sonra hemen bi ayar yaptı sanırım dozunu düsürdü sonra alt taraflarda sadece o ısıgı tuttu atıs yapmadı hiç canımda yanmadı bazen o sıgı tuuttugu aleti teni degdirdi bide sogutucu baslık falan yoktu sadece ortamı sogutan bi bi klima vardı sanırım üst tarafta atıs yapılan kıllar siyah nokta seklinde sıkarsam cıkıyor alt taraftaki kıllar hala diken gibi söyle bi çektim gelmediler gayet saglam duruyorlar bilen varsa söylesin benim seansım simdi bosamı gitti yoksa herksen mi böyle oluyor

ses gelmeden atış yapıldıgını ilk defa duydum.ben senelerdir gidiyorum.genital bölgenin alt kısımları en zor giden yerlerdir.o yüzden hemen dökülmesini bekleme.ilk başlarda benimde çok acıyodu ama seyreldikçe acısı azalıyor.

bende gittim 9 seans ve hiçbir netice alamadım...ilk zamanlar 1 hafta geçince kıllar tek tek dökülmee başlıyodu sonraları bazı yerlerde hiç çıkmamaya başladı...ama arkadaşlar 9 seanstan sonra 2 ay hiç dokunmayın yine aynı eskisi gibi oluyor..ben bu güzellik merkezi adı altında açılmış yerleri pek uygun bulmuyorum...tek amaçları para kazanmak...bi kampanya yapıolar tüm vüvut 1.200 tl gibi bizde atlıyoruz...lazer yapanların hiçbiri doktor yada estetisyen değil..bi belediye kursuna gidip sertifika alan kişiler... Hastane ortamında yapılması gerektiğini düşünüyorum..verdiğim paraya acıyorum,onuda geçtim vücuduma suratıma jilet vurup kılları kalınlaştırdığımla kaldım..şimdi özel bi hastanede başlıcam...en azından doktor tarafından daha sağlıklı olur... [/font]

bende güzellik merkezinde yaptırıyorum ve 3 seneden fazladır gidiyorum.kesinlikle tamamen bitme gibi bir şansınız yok ama tabiki ciddi anlamda faydasını gördüm.
Jiletle benimde yüzümü aldılar tüm vücudu yaptırdıgınız için hediyemiz olsun dediler ama kesinlikle lazer tüyleri görmüyor en güzel makinada olsa sakın güvenmeyin.tüylerinizin gitmesini istiyorsanız tek çözüm iğneli epilasyon tabi onada dayanacak gücünüz varsa..yüzüm mahvoldu tüyler resmen sakal oldu yüzüm tahriş oldu kıllar çıktıkça sivilceler cıktı sonra tepem atınca iğneli epilasyona kendileri gönderdiler mecburen..su an gayet iyi.sakın tüy olan yerlere jilet vurdurmayın derim ben cok acısını çektim çünkü.
Bu arada bende 2.500 tl ye paket programı olarak aldım her seansta ücret ödemek çok mantıksız.2.500 tl sınırsız kıllar bitene kadar garantisi var.kılınızın kök yapısını bilemediklerine göre diğer türlü kimse kaç seansta biteceğine karar veremez doktor bile olsa..

c.tesi 3.seansın kontrolüne gittim, 4. seans olarak 3 ay sonraya gün verdi, inşallah biter de kurtulurum

kızzlar ne diyosunuz o kadar acıyo mu gerçekten :KK53:ben dün kayıt yaptırdım ama şimdi düşünmeye başladım:KK50: acısı bu kadar çoksa nasıl dayanıcamm:2: yokmu dur acıyı hafifletecek bi çaresi.;?? emla kremi sürmeye dr bişi demiyomu? yani lazerin etkilerini kötü etkilemiyo mu?

150 Genital için çok.. Bende Genitale başladım 15 gun once seansı 100 tl. Ve kullanılan cıhaz cok onemlı. Soguk havayla bırlıkte yapılan epılasyon daha az acı hıssettırıyo. Şimdi bi paket aldım. koltuk altı ve genıtalı kapsıyor. 10 seans.kontroller bu 10 seansa dahıl deıl. 600 tl verdım. gittiğim yer isim yapmış kaliteli bir güzellik merkezi.
Emla diye bı kremden bahsedılmıs ama ben işe yaradıgını düşünmüyorum. Kullananlardan da işe yaramadığı yönünde duyumlar aldım.
Epilasyon çok güzel birşey herkes yaptırıp kurtulmalı ömür boyu uğraşmaktansa 4-5 seans acısına katlanılır. :81:

arkadaşlar ben kol altı ve bacak için ıpl lazere gidicem ama genital için korkuyorum. korkum acıması ya da doğru yapılması değil, tehlikeli bir bölge olması. ilerde çocuk sahibi olamama, herhangi bir alerjik durumun olması, mikrop bulaşması vs. gibi korkularım var. bir de çeşit çeşit kadın hastalığı var yanlış bir şeyler yapmak istemiyorum açıkçası. :KK53:
annemin malum yerde miyomu çıktı ameliyat oldu, doktoru o zaman anneme genitale ağda yapma, miyomları tetikler demişti ben o zamandan beri senelerdir korkudan jilet kullanıyorum. ama jilette feci birşey ne yapacağımı bilemiyorum :KK59:

siz emin misiniz böyle bir riskin olmadığına, kesin kanıtlanmış bir veri var mı? bende kurtulmak istiyorum jilet işkencesinden...

ben de bir süredir düşünüyorum lazeri ama çok fazla endişelerim var, herkes yaptırmmıyor, madem bukadar iyi bişey neden herkes kapıda kuyruk olmuyor vs... gibi kendimce endişelerim var, işin utanma boyutu da var tabi,ben de yıllardır ağda kullanıyorum, çok rahat oluyor, uuzn süreli dayanıyor daha temiz oluyor diye. gebelik ve doğum dönemlerimde mecburen jilet kullandım, tam bir felaket jilet gerçektn.yeniden ağdaya döndüğüm için çok mutluyum ama miyomu tetiklediğini ilk kez duydum, tabi muhakka doğrudur amaa daha başka ne kullanabiliriz ki, ağdaya devam vallahi...

arkadaşlar ben kol altı ve bacak için ıpl lazere gidicem ama genital için korkuyorum. korkum acıması ya da doğru yapılması değil, tehlikeli bir bölge olması. ilerde çocuk sahibi olamama, herhangi bir alerjik durumun olması, mikrop bulaşması vs. gibi korkularım var. bir de çeşit çeşit kadın hastalığı var yanlış bir şeyler yapmak istemiyorum açıkçası. :KK53:
annemin malum yerde miyomu çıktı ameliyat oldu, doktoru o zaman anneme genitale ağda yapma, miyomları tetikler demişti ben o zamandan beri senelerdir korkudan jilet kullanıyorum. ama jilette feci birşey ne yapacağımı bilemiyorum :KK59:

siz emin misiniz böyle bir riskin olmadığına, kesin kanıtlanmış bir veri var mı? bende kurtulmak istiyorum jilet işkencesinden...

ben de bir süredir düşünüyorum lazeri ama çok fazla endişelerim var, herkes yaptırmmıyor, madem bukadar iyi bişey neden herkes kapıda kuyruk olmuyor vs... gibi kendimce endişelerim var, işin utanma boyutu da var tabi,ben de yıllardır ağda kullanıyorum, çok rahat oluyor, uuzn süreli dayanıyor daha temiz oluyor diye. gebelik ve doğum dönemlerimde mecburen jilet kullandım, tam bir felaket jilet gerçektn.yeniden ağdaya döndüğüm için çok mutluyum ama miyomu tetiklediğini ilk kez duydum, tabi muhakka doğrudur amaa daha başka ne kullanabiliriz ki, ağdaya devam vallahi...

bende lazer epilasyonla özel bölgemi yaptırıyorum.hiç acımıyor. uyuşturucu kremde sürmeme gerek kalmıyor. ben ilk seanstan itibaren etkisini gördüm. çoğu döküldü ve en önemlisi dökülmeyen kıllar tüy gibi çıkmaya başladı. şu an 4 seansımı yaptırdım. nerdeyse bitti.:KK62:ben çok mutluyum. özel bölge bitince diğerlerinede başlıyacağım. herşey çok güzel ve çok güvenli biryer.

bende 1 seans gittim sadece genital bölgeme ilk yaptığında acıdı,kadına çok acıdı dedim kadın derecesini düşürdü sonra 10 gün içinde yarısı döküldü kılların bugünlerde de yine gidicem 2. seansa. sadece genital bölgem için 75 tl veriyorum:nazar::40

kıslar siz jel sürülerek yapılan alex mi yoksa cilde temas etmeyen alex emi gidiyonuz...jel sürülen alex daha iymiş diyolar...sizce doğrusu hangisi kafam çok karışık yaaa:KK37:

benim 4. seansım bitti kızlar alexandrite lazere gidyorum koltk altı ve tüm genital..
ben acayip memnunum yok böyle bi teknoloji.. benim acı eşiğim çok düşüktür, yani cnm çok tatlıdır ama inanın başta biraz kasılıyosunuz snra rahatlıyosunuz.. zaten isterseniz soğuk havayı da artırıyorlar. 550tl ye aldm ben 16 seans. 4 5 arkadaş gdiyoruz hepimiz memnunuz. uygulamadan sonra 10gün içinde tamamen dökülüyor. 2 ayda anca çıkıyo benmkiler geri, tabi azalarak ve incelerek..
ben herkese tavsiye ederim şiddetle!! asrın teknolojisi:KK76:

kıslar siz jel sürülerek yapılan alex mi yoksa cilde temas etmeyen alex emi gidiyonuz...jel sürülen alex daha iymiş diyolar...sizce doğrusu hangisi kafam çok karışık yaaa:KK37:

hadii kızlar bilgisi olan yok mu....siz hangisini yaptırıyonuz?

Slmmm
ben de bu hafta genital,kolaltı,üst bacak ve yarım kol için gittim.2 seansım genital bölgem üst kısım bayağı bir dökülme oldu ama aşağı kısım aynen duruyor bakalım önümüzdeki günlerde dökülme nasıl olacak..ama benim canım çok çok az acıdı yani dayanılmayacak bir acı değil belki aletlerin etkisi farklı farklıdır(soğuk hava üflüyordu ıpl sanırım)
bu arada ben 5 seansını 25tl aldım şehir fırsatlarından (fiyat süper yani) ve etkisi de olacak sanıyorum öyle baştan savma yapmıyorlar..
koltuk altıma daha önce başlamıştım sadece tek kolumda 5-6 tane kaldı(bitti gibi)
alt bacağımı yıllar önce iğneliyle bitirmiştim ama üst duruyordu şimdi onlar gözüme battığı için ona da bu kampanyalardan 4seans+3kontrol seansı 59tl aldım umarım yeterli olur yani en azından çoğu gitsin yeter..

merhaba arkadaşlar bende lazer epilasyon yaptırıyorum hem üzt bacak hem genital bölgeye benimkisi buz başlıklı formax adlı bir makine son çıkan makinelerden diolar açıkcası ben memnun kaldım 16 seansta tamamen biticek bitmezse de kalan kısımlara atış dewam edicek şuan 10. seanstayım ve toplasan üst bacak ve genital bölgede 30-40tane kıl anca war tek tük çıkıo onlarda. ilk başlarda hiç bi yerimde acı hissetmedim buz başlığından dolayı ama zaman geçtikçe joulünü arttırdıkları için acıyı hissetmeye başladım ama dayanılmıcak gibi değil ki ben canı çok tatlı olan biriyim normalde ağda bile yapamazdım hep jilet kullanırdım böyle bişile kurtulcağıma çok sewiniyorum herkese tawsiye ederim.

arkadaşım sanırım alt bölgene fazla atış yapılmamış.
genelde seans başı ücret alınan yerlerde bu sorunlar oluyor.şöyleki ne kadar az atış yaparsa senin kıllarında okadar az biter ve daha çok seansa gitmen gerekir.yani belki 5 seansda bitecek kıllarını 10 seansda bitirirler
size tavsiyem paket program alın, yani birkere ücret ödüyorsun ve bitene kadar başka ücret ödemiyorsun(bitme garantili ücretler)

bide çok uygun paketler var artık
mesela grupfoni diye bi site var.dönem dönem böyle kampanyalar oluyor
geçen arkadaşım ordan bi paket satın aldı.tüm genital+k.altı 6 seans toplam : 59 tl ödedi.
zaten lazerde 5-6 seans sonrasıda biişe yaramıyor kılların nerdeyse tamamı bitmiş oluyo

arkidişler bişey sorucam normal ağda yada sir ağda ile kıyaslarsanız acı dahamı az yoksa aynı düzeydemi oluyor ben kararsızım çok fazla değil bende kıllar bide tuhaflar önce sarı çıkıyorlar biraz uzayınca uçlar sarı dipler siyah çıkıyor az uzamışken gittim kıllar sarı olmaz dediler biraz uzatıp gittim olur bi deneyelim dediler ama kararsız kaldım....gerçekten seanslar bitince bi daha hiç kıl çıkmıyormu ???

X