Lazer Epilasyon Genital bölgesine lazer yaptıranlar yardım edebilir mi?

arkadaşlar öncelikle merhaba.. bende genital bölgeme lazer epilasyon yaptırmayı istiyorum ama, bazılarından pek iyi bişey olmadığını duydum... yani yumurtalıklara etki ediyormu, ilerde bir problem yaratırmı bunu bilmek istiyorum.. korktuğum için hala başlayamadım.. konu hakkında duyumları olan yazabilirmi acaba ???:KK15:

ben bikini bölgesi full yaptırdım yani genital artı anal bölge 6 seans gittim tamamen bitmeden bıraktım daha doğrusu vakit bulamadığımdan gidemedim yaklaşık 2 ay oldu bırakalı azalan bölgelerde tüylenme başladı kıl değil ama bildiğimiz tüy heralde tam biritmediğim için ldu bilemiyorum tam olarak. ben çok fazla ağrı çekmiyordum daha doğrusu dayanamicağım gibi olduğunda söylüyordum biraz azaltıyordu şiddetini şimdi tekrar başlicam bitene kadar bırakmayı düşünmüyorum bu sefer ama merak ediyorum bıraktıktan sonra tekrar tüylenme başlayan başka biri warmı_?

arkadaşlar öncelikle merhaba.. bende genital bölgeme lazer epilasyon yaptırmayı istiyorum ama, bazılarından pek iyi bişey olmadığını duydum... yani yumurtalıklara etki ediyormu, ilerde bir problem yaratırmı bunu bilmek istiyorum.. korktuğum için hala başlayamadım.. konu hakkında duyumları olan yazabilirmi acaba ???:KK15:

bende etkisi olup olmadığını bilmiyordum başladığım zaman ama olmicağını bana doktorum şöyle aktardı "ben bütün vücuduma yaptım bu işin eğitimini alan biriyim eğer bir zararı olsaydı ben kendime yapmazdım ayrıca 2. çocuğuma hamileyken 8. aya kadar tedavilerime ara vermedim yani 8 aylık hamileyken hala başkalarına lazer yapıyordum eğer herhangi bir risk olsa çocuğuma zarar gelecek olsa bunu yaparmıydım sence" bana doktorum aynen bunları söylemişti o yüzden ben bir zararı olacağına inanmıyorum. yani kim çocuğunu riske atabilir ki?

ben de yaptırıyorum 5 seans gttım ve yok denecek kadar azaldı cok memnunum

bebek olma durumunuu etkiler mi ki acabaaa:KK43:( ben gitmeyee başladııım weeee şimdii tedirginimm

6 ay önce sezaryanla doğum yaptım. Çok bilinen bir merkeze bugün ilk defa gittim genital+koltukaltı için. İkisine toplam 150 TL verdim ve açıkçası ağdaya dayanan buna da dayanır diye düşünüyorum. En fazla birazcık daha acıyordur o da dakikalarca sürmüyor ki ! Soğuk hava üfleyen bir cihazdı ve tabiki arada ciyakladım ama 2. gidişimde Emla alıp sürer miyim, gerek duyar mıyım Emla'ya bilmiyorum...

mrb kızlar bende önce koltuk altıma düşünüyorum lazeri.
genital bölge için çok korkuyorum çok endişelerim var. =(
ankara kızılayda xxxxxxxxxxx var zafer çarşısının orda. çok duydum iyi olduğunu da söylediler.
deneyeniniz var mı orayı ya da duyan? hafta içi gidip konuşcam inşallh.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 5 seans gittim.anlaşmam 7 seans.tüm bacak koltuk altı ve genital için gidiyorum.bacaklarım bitti gibi bişey.seansıma 10 gün olmasına rağmen daha tüğ bile yok.koltuk altımda aynı şekilde.genital bölgemde üst tarafta hiç yok.alt kısımda biraz var.zaten söylemişlerdi en geç cevap veren kısım alt bölge diye.şimdiye kadar niye yaptırmadığıma pişmanım açıkçası.çok çok rahatlık.benim her seansımda çok acıyo ama sonucu iyi olacağı için dayanıyorum :)

X