genital bölgede devamlı tekrarlayan çıbanlar

surekli ciban cikiyorsa eger bir doktora gorunmende fayda var.. tekrarlayan cibanlar dikkate elinmalidir derler..
ayrica kara merhem cok pis kokar ama iltihabi sokturur ordaki..
sen sakin ola henuz olgunlasmamisken skma o cibani yoksa iltihap kanina karisabilir.. riskli boyle durumlar birak kendiliginden aksin..

gıdıp sonuc almadıgım ıcın tekrar gıtmek ıstemıyorum canım ancak bakalım bu kara merhemden sonra gene tekararlarsa yenıden gıdecegım cunku bende yıllardır cektım bu cıbandan kokunu kurutmam lazım

cnm kara merhem ihtiyol adında bir ilaç tüpte fiyatını bilmiyorum şu anda ama uygun fiyattadır eczaneden alabilirsin.sana içeriğini açıklıyorum : Halk arasında KARA MERHEM olarak bilinen İhtiyol Pomad'ın içeriğinde genelikle %80 Vazelin, %10 İhtiyol, %10 Lanolin bulunmaktadır.Kronik iltihaplanmaların, çıban ve sivilcelerin olgunlaşıp, içlerinin temizlenmesini sağlar.Kara Merhem Nasıl Kullanılır?
Rahatsızlığın bulunduğu bölge yıkanıp kurutulduktan sonra günde iki defa sorunlu bölgeye sürülüp gazlı bezle kapatılır. Hava almasına engel olmamak için sıkı bandaj kullanılmamalıdır. İltihap akmaya başladıktan sonra bir kaç gün daha günde bir kez sürülmeye devam edilmelidir. İltihaplı bölge sıkılarak veya bastırılarak iltihap çıkartılmaya çalışılmamalıdır.EN ÖNEMLİSİDE HAMİLELERDE KULLANILMAMALIDIR.
cnm bu ilaç çok faydalı bir ilaç yıllar öncesinden kullanılan birşey önceden kara merhem diye satılırdı şidi ise ihtiyol diye adı değişmiş ama eczaneye kara merhem dersen zaten bilirler inşallah sende şifa bulursun.valla eski izleri geçirmek için birşey bilmiyorum ondan bende şikayetçiyim bir türlü çaresini bulamadım bende cnm ya :KK43:

bende alayım en iyisi benımde oluyor arası sıra..
bnde suyu ısıtıp fazla sıcak olmayacak,pamugu suya bandırıyordum gece yatmadan önce sabah kalktıgımda cıbanın patlamı oldugunu goruyordum hemde hiç acı vermıyordu sanırım sıcak sudan kaynaklanıyordu bılemıyorum..

bende alayım en iyisi benımde oluyor arası sıra..
bnde suyu ısıtıp fazla sıcak olmayacak,pamugu suya bandırıyordum gece yatmadan önce sabah kalktıgımda cıbanın patlamı oldugunu goruyordum hemde hiç acı vermıyordu sanırım sıcak sudan kaynaklanıyordu bılemıyorum..

geçmiş olsun canm al tabi iyi gelir :)

slm
öncelikle geçmiş olsun. ben de sana bir krem önereyim. fucidin isimli antibiyotik bir krem. sivilv ve iltihabi durumlarda kullanılıyor. hATTA BATIK DURUMLARINDA KILLAR ALINDIKTAN SONRA 1-2 GÜN SÜRERSEN PEK BATIK OLMUYOR.
doktor bana göğsümün arasında oluşan iltibabi bir durum için vermişti (göğüsler biraz büyük ve yakın olunca olurmuş..) sonra diğer forumlarda bu kremin batık, sivilce..vb içinde kullanıldığını gördüm. genital bölgdeki sivilce batık..gibi şeylerede aklıma geldikçe kullanıyorum. hemen etkisini görüyorum. iz bırakma da olmadı..

Ben o problemle tam on yıl uğraştım gitmediğim doktor denemediğim ilaç kalmadı.Kara merhem çok tavsiye edilir , yüzeysel iltihaplanmalar için iyi dir de ama derin bir iltihaplanma varsa işe yaramaz.Bendekiler hastanelik olana dek büyüyordu , bacaklarımın arasında özellikle çamaşır değen yerlerde oluyordu.Hastanede keserek boşalttılar kaç kez. ızlerden söz etmiyorum bile:) Sonunda Ermeni hastanesinde bir doktora gittim. Hormonal bu durum 30 yaşından sonra yavaşlar ve ilaçlarla hormon dengeni bozmaya gerek yok dedi. O bölgeyi sıkmayacak çamaşırlar giy ve antibiyotikli bebek pudrasıyla nemlenmenin önüne geç dedi. Haklıydı 30 dan sonra yavaşladı gerçekten.Pudrayı hala kullanıyorum ve herkesin güldüğü pudram UTALK hala çantamda dolaşıyor.

dün kanal d de bu konuyu isliyorlardı doktor programında.
aynı sorunu yaşayan bir bayan bağlandı.
doktorun ona önerisi...

o bölgeni hergün sabunlu temiz bir bezle temizle,ama iyi kurula.
çünkü o bölge nemli kaldığında bakteri ürüyormuş birde bol çamaşırlar giymelisiniz.
sıkı,dar o bölgeyi temamiyle sıkan çamaşırlar giyildiğinde cilt nefes alamıyormuş bundan oluyormuş.

bunlar tamamiyle doktorun ağzından...

"kara merhem" nasıl bı ılac bu ? yanı tupmu kavanozda fılan mı ılk defa duydum sakur bıraz detay vermen mumkun mu fıyatı nedır ne kadar surede gecırır ?

bır de onun dısında eskı ızlerı gecırmek ıcın o bolgenın hassasıyetıne uygun bıldıgın krem varsa yazar mısın .

Merhaba, bende de bi türlü çözüm bulamadığım uzun yıllardır benimle olan çiban izleri vardı kalçamda. Nihayet çok etkili bi krem buldum, adı Neo Strata Ultra Smoothing Lotion 10 Aha. Henüz izlerim tam olarak geçmedi ama baya hafifledi, yaklaşık iki aydır kullanıyorum biraz daha kullanınca tamamen geçicegini umuyorum. Fiyatı biraz tuzlu ama gerçekten verdiginiz paraya degiyo, en azından bende işe yaradı, soranlara da bilgi vermek istedim.

X