pembe dizi kıvamında okudum :125:
anlayamadığım o kadar şey var ki hikayenizde..
öncelikle bunlar Türkiye sınırlarında mı yaşanıyor?
Mustafa gerçekten Türk erkeği mi?
hangi erkek arkadaş, hala müsaade eder eski sevgilinin annesiyle konuşmaya, evine gitmeye..?
bunları kabul etmek bence Mustafayı anlayışlı, olgun, kusursuz yapmıyor aksine geniş yapıyor...
olay günü nasıl bir alkol tüketimidir bu ki hemen kendinizi kaybettiniz birliktelik yaşadınız?
her an annesinin eve gelme ihtimali varken üstelik.....
hadi yaptınız ben sonrasına daha da şaşırdım...
bunu yok sayacağız şimdi hep beraber yemek yiyeceğiz diyebilmek affedersiniz ama çok profesyonel bir yaklaşım...
her şey hataydı içtiniz falan ama hala nedir sizi o evde tutan..
lanet olsun diyerek kapıyı çekip çıkmamanız, üstüne bir de yemek yemeniz
şaşkınlık derecemi arttırdı...
Mustafa isimli sevgiliye yaşanılanlar anlatıldıktan sonra kendisiyle de bir beraberlik yaşamanız da gerçekten itici geldi bana
çünkü ben burada bir intikam bir ispat gördüm...
bence sırf Mustafa isimli erkek Can isimli erkeğe gönderme yapmış gibi bir şey...
çek git demeden size son kez dokunması... ve daha da acısı sizin bununla temizlendiğinizi düşünmeniz...
üzücü gerçekten.... burda sizin küçük düşürüldüğünüzü hissettim..
bir de bana nedense kadınların sarhoş olması mümkün gelmiyor...
evet erkek içer sarhoş olur karşısında kim varsa da girer yatağa umursamaz... çünkü erkek tene bakabilecek bir yapıda...
ama bir kadının sırf alkolün etkisi diyerek hiçbir şey hissetmediği bir adamla beraber olması mümkün değil gibi geliyor..
hiçbir şey hissetmediğimiz bir adamın vücudumuza dokunması bizi daha çok ayıltır... daha çok göz açtırır gibi geliyor...
bu yüzden Can isimli şahsa karşı bastırılmış bir aşkınız vardı.. ve kendinizi alkolün arkasına sakladınız diye düşünüyorum...
...
belirtmek isterim sizi kınamadım yargılamadım...
fakat sizin birliktelikleriniz bana duygusal gelmedi...
bu hikayede ben aşk göremiyorum...
sürekli bir alkol kullanımı, kendini kaybediş sonra da birlikte olmalar...
yaşanılan birliktelikler ya alkolden ya acıdan intikamdan...
fazla uzatmışım lafı.. toparlamak gerekirse;
benim bildiğim erkekler daha ilk başta size resti çeker ve eski sevgiliyle görüşülmez derdi... ve bildiğim bu tür erkekler size asla geri dönmezdi... ihaneti hele ki eski sevgiliyle yaşanılan bu birlikteliği affetmezdi...
ama Mustafa pek de bana bildiğimiz erkeklerden gelmedi.. o yüzden ben Mustafanın akıbeti hakkında yorum yapamayacağım...
umarım biran evvel toparlarsınız kendinizi...
yepyeni içinde alkolün sıfır aşk ve saflığın sonsuz olduğu güzel günler sizi bulsun