- 7 Haziran 2009
- 9.667
- 266
- 37
- Konu Sahibi esmerallda
böyle kremlerle uğraşmadan önce bi doktora git derim,süreklide çıkıyomuş zaten.sorunu kökünden hallet bu kadar sık çıkıyorsa vardır bi sebebi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
problem degıl canım . egerkı cok cok ozel degılse sana konulan tanı neydı o ıltıhaplanmadan dolayı ? ( bıraz telaslandım sımdı bende )
böyle kremlerle uğraşmadan önce bi doktora git derim,süreklide çıkıyomuş zaten.sorunu kökünden hallet bu kadar sık çıkıyorsa vardır bi sebebi.
bi tani koymadilar canim sadece kanimla ilgili bir problem oldugunu iste bi rahatszlik gecirip gecirmedigimi sordular anlattim ben de ona gore ilac verdiler.. tamamen kel alaka bir rahatsizlik yuzunden yatiyordum ben hastanede oysaki.. tahlillerde ortaya cikmis..
:) gecmıs olsun kı coktan gecmıste zaten demekkı her fırsatta bır tahlıl ıyıymıs
bi de korkutmak istemem ama o cibanlarin izi hic gecmiyor.. delik gibi kaliyor oyle cukurluklar..
ee esmerallda cımm ne yapmayı düşünüyorsun şimdi:?
bi de korkutmak istemem ama o cibanlarin izi hic gecmiyor.. delik gibi kaliyor oyle cukurluklar..
yani eger oyle kucuk kucuk cikip geciyorsa onlarin izi geciyor.. ama benim de yerleri belliydi mesela surekli oralarda cikardi o izler hala duruyor 10 sene oldu yani..oofff o cok kotu oldu yaa benhep tekrarlamasa aynı yerde bırkac ay ıcınde onu duzeltırım dıyordum yaaa
al bakalım canım yarın ilacı bi dene bakalım ümidim geçer inşallah canım :)
arkadasım lutfen yorum yapmadan once ılk mesajı da okur musun doktora gıtmeden kocakarı ılacları ıle deva aramıyorum burada bıraz daha dıkkat lutfen !
ilk mesajını okudum zaten, o kremi sürmeden doktora gitsen diyorum.