genital bölgede devamlı tekrarlayan çıbanlar

böyle kremlerle uğraşmadan önce bi doktora git derim,süreklide çıkıyomuş zaten.sorunu kökünden hallet bu kadar sık çıkıyorsa vardır bi sebebi.

problem degıl canım . egerkı cok cok ozel degılse sana konulan tanı neydı o ıltıhaplanmadan dolayı ? ( bıraz telaslandım sımdı bende )

bi tani koymadilar canim sadece kanimla ilgili bir problem oldugunu iste bi rahatszlik gecirip gecirmedigimi sordular anlattim ben de ona gore ilac verdiler.. tamamen kel alaka bir rahatsizlik yuzunden yatiyordum ben hastanede oysaki.. tahlillerde ortaya cikmis..

böyle kremlerle uğraşmadan önce bi doktora git derim,süreklide çıkıyomuş zaten.sorunu kökünden hallet bu kadar sık çıkıyorsa vardır bi sebebi.

arkadasım lutfen yorum yapmadan once ılk mesajı da okur musun doktora gıtmeden kocakarı ılacları ıle deva aramıyorum burada bıraz daha dıkkat lutfen !

bi tani koymadilar canim sadece kanimla ilgili bir problem oldugunu iste bi rahatszlik gecirip gecirmedigimi sordular anlattim ben de ona gore ilac verdiler.. tamamen kel alaka bir rahatsizlik yuzunden yatiyordum ben hastanede oysaki.. tahlillerde ortaya cikmis..

:) gecmıs olsun kı coktan gecmıste zaten demekkı her fırsatta bır tahlıl ıyıymıs :KK66:

bi de korkutmak istemem ama o cibanlarin izi hic gecmiyor.. delik gibi kaliyor oyle cukurluklar..

:) gecmıs olsun kı coktan gecmıste zaten demekkı her fırsatta bır tahlıl ıyıymıs :KK66:

coktan gecti gitti canim ama ciban agrisi cok fenadir neler cektigimi hala hatirliyorum yani.. koltukalti genital bolge buralar riskli bolgeler o yuzden dikkatli ol derim,..

bi de korkutmak istemem ama o cibanlarin izi hic gecmiyor.. delik gibi kaliyor oyle cukurluklar..

ewet izi kalıyor annemin yıllar önce kolunda çıkmış kara merhem sürmmüşlerr iltahabı çekmiş sonra orada nohutun girebileceği kadar iz kalmış ama yıllar sonra geçti.ama bu çıbanına göre değişir :1rolleyes:

oofff o cok kotu oldu yaa benhep tekrarlamasa aynı yerde bırkac ay ıcınde onu duzeltırım dıyordum yaaa :KK43:
yani eger oyle kucuk kucuk cikip geciyorsa onlarin izi geciyor.. ama benim de yerleri belliydi mesela surekli oralarda cikardi o izler hala duruyor 10 sene oldu yani..
ama diger baska yerlerimde cikan kucuk kucuk olanlarin izleri gecti,, ne kadar koklu ise o kadar iz kalma olasiligi artiyor.. bir de ayni yerde cikiyorsa surekli kaliyor malesef iz..

maalesef hıc te kucuk degıller eskıden kalan bır tane ızın dıstan gorunuste kı acıklıgı ıste cukurlugu bır mercımek boyutunda epey fazla yanı

kızlar sızce bu kara merhemle cıban gecerse gectıkten sonra haftada bır fılan o cıban cıkan kısma sursem uzun surelı cıbandan korunma yontemı olurmukı :) ?

X