Genital Bölge Sir Ağda

yok arkadaşım ya ne secdesi tövbe yarabbim :88:
ilk 2-3 dakikadan sonra ne utanmak kalıyo aklınızda ne başka bişi. 10 dakikada bitiyor.tabi işinin ehli birini bulun.bu çok önemli bilmeyenin eline düşmeyin.

Genital bölgeme ilk defa ağda yaptırdım.Güvenilir bildiğim bi yer ama ikinci gün gördümkü alt tarafta bölge bölge kırmızılıklar oluşmuş.Sanırım derimde kalkmış.İlk yaptırdığınızda böyle bişeyle karşılaşan oldumu geçermi?

benim bıyık bölgemde olmuştu aynı sorun ama ne deri kalkması yani prednol kullanabilirsiniz hızla geçiriyor fakat bunun sebebi ağdanın sıcak olması ve derinizin tahrişli olması geçmiş olsun kuru tutun

Kızlar ben de ilk başladığımda tüy dökücü kullanmıştım.:2: Beyaz tenli olduğum için off acaip kaşıntı kabartı kanlı kanlı yaralar... :2: Sonra annem tutturdu ağda diye bıraktım haliyle ağda yaptım sesu portakallı sirli ağda...Ouu nasıl acımıştı uzun zaman ağda dan sonra dayanamadım çünkü ağda da alerji yaptı zaten cokta acıdı.Jilte gectim oldu mu kazık gibi eldivene geçtim belim tutuldu...şimdi üstleri eldiven altları jilet bazen her yeri jiletle...:18: Şimdi jiletle alıcam sonra ilk çıktığında anestol kullanacam ve alerji yapmayan bir ağda bulup onunla alıp yumuşatıcam??? bir kere gazetede okudum yıkanırken saç kremi ile yıkarsanız yumuşatıyomuş. Onu uygulayacağım. En sonunda utana sıkıla ağdacıya gitmeyi düşünüyorum...:2:

bende uzun yıllar jiletle aldım ama bunun böle gitmiyeceğini anladım veet ağda bantlarından aldım onları minik minik kesiyorum ısıtıyorum yapıştırıp çekiorum hiç acımıyor ve dahada seyreldi keşke hiç jilet yapmasaydım artık bundan vazgecmem

arkadaşlar istanbul anadolu yakasında kadıkoye yakın taraflarda, bildiğiniz, daha once tecrube ettiğiniz genital bölge ağda yaptırabileceğim bir yer var mı ??

valla arkaşdaşım o jilet konusundan ben çok çektim.2 gün yürüyemezdim sana önerim expillus diye bir ürün var onu dene mutlaka.2 ay oldu kullanıyorum öneririm sana.çok rahat bi ürün.

Aman jilete elinizi sürmeyin! Hem kalınlaştırır hem çoğaltır. İki gün sonra aynı manzara. Daha beter olur valla. Ben ilk ağdaya başladığımdan beri jilete elimi sürmedim. Çocukken alıştığım için güzellik salonlarına da gitmeme gerek kalmadı. Şimdi cart cart 5 dakika da bitiriyorum. Acıyı düşünmeyin. Biraz dişinizi sıkın. Küçükken ağdaya başlamakta yarar var. Nasıl başlarsanız öyle gidiyor. Ve büyüyünce de acı falan hiçbir şey hissetmiyorsunuz. Zamanla tüyleriniz azalıyor ve inceliyor.

hayatımm ilkini kendin denersen çok canın acır
benim gibi salaklık etme :)
git bi güzellik salonuna orda yaptır

bn arkkadasıma danıstım yengesı hoca demıskı koltuk altını ve genıtal bolgeyı kocadan baskazına gostermek GUNAHmıs

bn arkkadasıma danıstım yengesı hoca demıskı koltuk altını ve genıtal bolgeyı kocadan baskazına gostermek GUNAHmıs

Koltuk altını bilmiyorum da kadının kadına göğüs ile diz arasına göstermesi haram. Her yerde yazıyor bu. İnanmayan araştırsın yani. Hem güzellik salonlarına her ay 10 tl vermek yerine o parayla sir ağda alın. Eğer doğru kullanırsanız üç aydan fazla sizi idare eder. Böylelikle kendinizde alışırsınız. Acıycak falan diye kasarsanız kendinizi daha çok acır.

aynenn sana katılıyorum canım

canım ben uzun zamandır kuaförde aldırıyorum. bir kere müthiş bir kolaylık. ikincisi kaymak gibi çıkıyorsun. üçüncüsü jiletteki gibi bir batma hissi olmuyor. utanılacak hiç bir şey yok konuşa konuşa fark etmeden aldırıyorsun. ilk seferde hep jiletle aldıgından biraz canın yanar. ancak sonraki seferlerde acı hissetmiyeceksin. ben sesim bile çıkmadan aldırıyorum artık. birde senin kendi başına ulaşamadıgın arka kısımlara kadar kuaför müdahale edebiliyor. ben hamile oldugumdan bir süredir jilet kullanıyorum yeniden çok şükür kıllarım uysal öyle çok sertleşme durumu olmadı. iyileşir iyleşmez solugu kuaförde alacagım.
daha çok gençsin mümkünse lazer epilasyon yaptır ilerleyen yıllarda çok rahat edersin.kız kardeşim lazer epilasyon yaptırdı. her daim pürü pak geziyor. ben yaptırmadıgım için başımı duvarlara vuruyorum.

40,5 küsur yaşındayım. hayatımda o bölgeye ağda vurmadım. Bu gün ilk kez oldu. sabahın 10'ndan beri kalkamıyorum yerimden. O kadar canım acıdı ki, kelimeler anlatmaya yetmez. Üstelik morardı, derim soyuldu. Buz mu koysam, ne yapsam?

sir ağda özel bölgeye bir kez yapayım dedim derim yandı ve morardı. bir daha asla yapmam sir ağda. bıyık bölgemde aynı şekilde yandı ve yara olmuştu. demek ki o bölgelerdeki deri çok ince hassas. bazı kişilerde böyle olmuyor, demek ki kişiden kişiye değişiyor. ben özel bölgeme ağdamı kendim yaparım. pudra sürüp çamsakızı ağda veya ılık ağda kullanırım. tüylerim incelip azaldı.

Arkadaşlar yaşım 25. sürekli hep jiletle aldım. Geçen sene birkaç seans lazere gittim ama devamını getiremedim. Şimdi ise acayip kalın ve çoğaldılar. Evde makineyle almaya çalışıyorum olmuyor çok kabarıyor ve acıyor.

Yarın kuaföre gitmeyi düşünüyorum. Psikolojim bozuldu bunlardan. Acıyı düşünmüyorum da çok utanırım bu halde böyle şuanda uzadılar lütfen yardım edin bana cesaret verin gidip gitmemekte kararsızım deliricemmm

Hormon bozuluğum var o yüzden biraz fazla bende. bir kuaför buldum fiyat flan oldukça uygun güzel bir yer, ama çok utanıyorum ben yaaa

herşey iyi güzel kızlarda benim tek sorunum güzellik salonu bulmamda (yazlık bölgedeyiz)

acaba edremit ilçesinde bildiğiniz temiz ,sadece bayanlara özel ,asla erkek çalışanı ollmayan ,güvenilir bir yer bileniniz varmı aranızda

eğer varsa sölermisiniz ,arkadaş çevrem olmadığı ve buralarda yeni olduğumuz için pek bir yer bilmiyorum ,yardımıza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…