female nurses Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2015 21 23 5 Ağustos 2015 Konu Sahibi cnn54 #121 dehlizz .!.: Ben doktor eldiveniyle başlamıştım bende jiletten döndüm . Ağda yapamıyorum ya ben çok acıyor bu daha iyi kontrol edebiliyorum bari canım yavaş yavaş yaparsın . :) Genişletmek için tıkla... bende yavaş yavaş yapıyorum ağda çok acıtıyor peki ne zamandır eldiven kullanıyosun tüylerde azalma yada seyrekleştirme falan yaptı mı iyi mi yani
dehlizz .!.: Ben doktor eldiveniyle başlamıştım bende jiletten döndüm . Ağda yapamıyorum ya ben çok acıyor bu daha iyi kontrol edebiliyorum bari canım yavaş yavaş yaparsın . :) Genişletmek için tıkla... bende yavaş yavaş yapıyorum ağda çok acıtıyor peki ne zamandır eldiven kullanıyosun tüylerde azalma yada seyrekleştirme falan yaptı mı iyi mi yani
B BuseAkalay Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2015 12 1 32 7 Ağustos 2015 Konu Sahibi cnn54 #122 Kızlar kaş kalemi için tavsiye
DonukPudra asparagas! Kayıtlı Üye 8 Mart 2011 25.898 28.128 7 Ağustos 2015 Konu Sahibi cnn54 #123 BuseAkalay .!.: Kızlar kaş kalemi için tavsiye Genişletmek için tıkla... kalem değil de flormar da kaş farı var. fırçayla sürüyorsun çok memnunum ben.
BuseAkalay .!.: Kızlar kaş kalemi için tavsiye Genişletmek için tıkla... kalem değil de flormar da kaş farı var. fırçayla sürüyorsun çok memnunum ben.
dehlizz Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2015 95 54 7 Ağustos 2015 Konu Sahibi cnn54 #124 female nurses .!.: bende yavaş yavaş yapıyorum ağda çok acıtıyor peki ne zamandır eldiven kullanıyosun tüylerde azalma yada seyrekleştirme falan yaptı mı iyi mi yani Genişletmek için tıkla... Seyrekleşme oldu bi senedir kullanıyorum iyi yani ben çok memnunum :):)
female nurses .!.: bende yavaş yavaş yapıyorum ağda çok acıtıyor peki ne zamandır eldiven kullanıyosun tüylerde azalma yada seyrekleştirme falan yaptı mı iyi mi yani Genişletmek için tıkla... Seyrekleşme oldu bi senedir kullanıyorum iyi yani ben çok memnunum :):)
female nurses Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2015 21 23 9 Ağustos 2015 Konu Sahibi cnn54 #125 dehlizz .!.: Seyrekleşme oldu bi senedir kullanıyorum iyi yani ben çok memnunum :):) Genişletmek için tıkla... inşallah bende memnun kalırım bu acılar boşa gitmez umarım :)
dehlizz .!.: Seyrekleşme oldu bi senedir kullanıyorum iyi yani ben çok memnunum :):) Genişletmek için tıkla... inşallah bende memnun kalırım bu acılar boşa gitmez umarım :)
dehlizz Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2015 95 54 9 Ağustos 2015 Konu Sahibi cnn54 #126 female nurses .!.: inşallah bende memnun kalırım bu acılar boşa gitmez umarım :) Genişletmek için tıkla... Yok yok gitmez merak etme
female nurses .!.: inşallah bende memnun kalırım bu acılar boşa gitmez umarım :) Genişletmek için tıkla... Yok yok gitmez merak etme
female nurses Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2015 21 23 10 Ağustos 2015 Konu Sahibi cnn54 #127 dehlizz .!.: Yok yok gitmez merak etme Genişletmek için tıkla... inşallah :) teşekkürler