Genital Bölge Sir Ağda

herşey iyi güzel kızlarda benim tek sorunum güzellik salonu bulmamda (yazlık bölgedeyiz)

acaba edremit ilçesinde bildiğiniz temiz ,sadece bayanlara özel ,asla erkek çalışanı ollmayan ,güvenilir bir yer bileniniz varmı aranızda

eğer varsa sölermisiniz ,arkadaş çevrem olmadığı ve buralarda yeni olduğumuz için pek bir yer bilmiyorum ,yardımıza ihtiyacım var

herşey iyi güzel kızlarda benim tek sorunum güzellik salonu bulmamda (yazlık bölgedeyiz)

acaba edremit ilçesinde bildiğiniz temiz ,sadece bayanlara özel ,asla erkek çalışanı ollmayan ,güvenilir bir yer bileniniz varmı aranızda

eğer varsa sölermisiniz ,arkadaş çevrem olmadığı ve buralarda yeni olduğumuz için pek bir yer bilmiyorum ,yardımıza ihtiyacım var

detaylıca bilgi almanız gerek kendiniz yapıcaksanız.ben 2buçuk saatte yapabilmiştim.acımıştı canım çok tabi.ama şimdi pratiklikte oluştu.yardım isteyen olursa yardımcı olablrm

Kızlar bosuna kuafore para vermenıze bıle gerek yok ben agdamı kozmetıkcıden alıorum toptan satan yerden teneke olanlardan bırde pudralı olanlara dıkkat edın pudralı olsun canınız daha az acır agda bezını kocaman top halınde alıorum bır sısede yag artı eczaneden Xylocaine dıe sprey alıorumkı hıc bır zararı yokdur onuda dım nerdeyse 3 senedır bıkını bolgeme kullanıorum kı o spreyı kullanmadan once aynı sızler gıbıydım bı baslardım agdaya saat 9 da basladımsa 12 de ancak bıterdı mınık mınık bırde komple alınca bacak koltukaltıdahıl sonra bu ılacı kescetım sımdık banyoya gıremmle cıkmam bır oluyor bızı zaten encok ugrastıran yer bıkını bolgesı baska yer degıl bı sıkıyorum ılacı uyusuor hıc bısey hıssetmıorum belkı yazmsımdır ılk yapdıgımda ılacı agdadan 5 dakıkada cıkdım ve esım sasırdı bıtımı dıe bende sevıncle evett dedım bırde oyle uyusuorkı hıc bısey hıssetmıorsunuz acaba tuvaletım gelmısmıdır dıe esıme soruordum ılk zamanlar uzun lafın kısası 13 tlde ılaca verıorum hepsı bana 50 tl ye gelıor ve bır sene kullanıorum aldıklarımı kı ben devamlı agda yapdıgımdan artık az az cıkıro ve 2 ayda bır ancak yapıorum

21 yaşındayım, iki yıl öncesine kadar jilet kullanıyordum iki yıldır kuaförde ağda yaptırıyorum. geçen ay yumurtalıklarımdaki kisti aldırdım ve genital bölgeye yakın kıllarım çıktı almak istiyorum fakat korkuyorum. jilet kullanıp tekrardan sertleştirmek de istemiyorum kılları. emla herkeste işe yaramıyormuş galiba. acaba ne yapsam uygun olur?

kızlarrrr.. Ben 23 yaşındayım hemen hemen 10 yıldır jilet kullandım. Ama uğraşmaktan bıkmıştım artık yinede bundan bir ay öncesine kadar kullandım.. Şimdi nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var.. Düğün için ağda yaptırmalıydım çünkü böyle evlenemezdim. sürekli jiletmi yapacaktım.. Ve kararım verdim cesaretimi topladım mahallemdeki bir kuaföre gittim.. İnanın bu zamana kadar uğraşmalarıma emeklerime değmiyormuş..ağda harika... Ve ben çok tezcanlıyım.. canım çok yanar ama o gün anlık sızlamalar oldu..ilk ağda olduğu için birazda ağda sonrası oldu ama gerçekten herkeze tavsiye ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm..

Son düzenleme:
ben de ilk defa şubat ayında arkadaşımın zoruyla gittim kuaföre 5 dkda bitirdi ama acı ve utançtan bana 5 saat gibi büyük rahatlık aslında hem çabucak bitiriyo hem de pürüzsüz oluyo, ama 5 aydır bi daha gitmeyince eski haline geldi, boşuna yaptırdım resmen

çişini hissetmicek kadar etkiliyse alayım ben bunu ya belki kendim yapabilirim sonunda ama bi de altımıza kaçırmayalım geldiğini hissetmeyince

Ben de eskiden kuaföre ağdaya gidiyorum baya uzun bir süre de gittim hatta birkaç yıl kadar ama bir türlü alışamadım. Hem utanıyordum hem de çok canım yanıyordu. Her ay zorla gidiyordum. Ben de bıraktım epilatörün traş başlığını kullandım bikaç yıl kadar. Geçen günlerde burada okuyup aklıma yatan eldiven yöntemini uyguladım. Canım yandı tabi biraz ama o kadar yıl traş yaptıktan sonra gayet normal ve dayanılacak düzeydeydi. Küçük kalanları da uyuşmuş olduğu için epilatörle aldım. Bir haftadır bebek gibi dolaşıyorum. Hem kimseye göstermek zorunda da kalmadım. Eldiven yöntemini öneririm gerçekten çok pratik artık her ay yapacağım

Merhaba kızlar ben 37 haftalık hamileyim. Genital için hiç gitmedim kuaföre. Bu hafta sonu gitmem lazım. Malum doğum çok yaklaştı.
1. Karşıyaka'da ya da İzmir'in herhangi başka bir yerinde eli hafif ve hijyenik kuaför var mı bildiğiniz?
2. Bir süredir jiletle alıyorum (Çünkü doktor jilet dışında bir yöntem kullanma demişti) önceden epilasyon aletiyle alıyordum saatlerce sürüyordu bazen de yarım kalıyordu özellikle dudak kenarları. Canım çok yanar mı?

Son düzenleme:
alabiliyorsan philips lumeayı tavsiye ederim,çok döküyor ve zayıflatıyor..kalanları ağdayla kendin veya güzellik salonunda halledersin pek de bişiy kalmıyor zati

21 yaşındayım ve şuana kadar hep jilet kullanıyodum..bugün ilk defa kuaföre gittim arkadaşlarımın tavsiye ettiği yere gittim..çok utanmama rağmen beni çok rahatlattı kuaförüm..canım evet çok acıdı ama ilk olduğu için..boşuna korkmuşum tertemiz yapıyor ve 10 dk da bitiyor yalnız bana biraz pahalı geldi 20 tl

bende 17 yaşındayım genital bölge ve koltuk altımı hep jiletle aldım o kadar kalındı ki dokununca elime batıyodu ilk defa ağdayla almaya çalıştım kolumun altı çok sorun olmadı ama ilk olunca ve kalın haliyle çok kanadı ama şu an o kalınlığı gitti o kadar kalın çıkmadı genital bölgemi çok alamadım resmen ağlayarak yaptım ama iyi ki yaptım kızlar sakın jilet kullanmayın çok pişmanım

Canim ben nugun ikk defa sir agda yaptirdim kuagore gittim ve ergenligin verdigi milyoner utanciyla gittim.20 tlydi.Kadin biz senin orana odaklanmiyoruz isimiz bu dedi.Bence ugrasma kuaföre git.Komple 30 lira idi ama yanimda o kadar para olmadigi icin yaptiramadim malesef.Bence kesinlikle bi git kuafore o sir agdayla bi guzel halletsin sonrasinda sen kendin alırsın.

canım bende kuaföre gideyim diyodum ama olmadı çok utangaç biriyim hani zor evde kendim yaptım bilmiyorum ben krem falan kullanma ihtiyacı da duymadım eldivenle tek tek aldım çok ağrımadı o yüzden şu an memnunum evde kendim alıyorum

Ben doktor eldiveniyle başlamıştım bende jiletten döndüm . Ağda yapamıyorum ya ben çok acıyor bu daha iyi kontrol edebiliyorum bari canım yavaş yavaş yaparsın . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…