Kızlar bosuna kuafore para vermenıze bıle gerek yok ben agdamı kozmetıkcıden alıorum toptan satan yerden teneke olanlardan bırde pudralı olanlara dıkkat edın pudralı olsun canınız daha az acır agda bezını kocaman top halınde alıorum bır sısede yag artı eczaneden Xylocaine dıe sprey alıorumkı hıc bır zararı yokdur onuda dım nerdeyse 3 senedır bıkını bolgeme kullanıorum kı o spreyı kullanmadan once aynı sızler gıbıydım bı baslardım agdaya saat 9 da basladımsa 12 de ancak bıterdı mınık mınık bırde komple alınca bacak koltukaltıdahıl sonra bu ılacı kescetım sımdık banyoya gıremmle cıkmam bır oluyor bızı zaten encok ugrastıran yer bıkını bolgesı baska yer degıl bı sıkıyorum ılacı uyusuor hıc bısey hıssetmıorum belkı yazmsımdır ılk yapdıgımda ılacı agdadan 5 dakıkada cıkdım ve esım sasırdı bıtımı dıe bende sevıncle evett dedımbırde oyle uyusuorkı hıc bısey hıssetmıorsunuz acaba tuvaletım gelmısmıdır dıe esıme soruordum ılk zamanlar uzun lafın kısası 13 tlde ılaca verıorum hepsı bana 50 tl ye gelıor ve bır sene kullanıorum aldıklarımı kı ben devamlı agda yapdıgımdan artık az az cıkıro ve 2 ayda bır ancak yapıorum
merak ettim nedir o :)Kimse yok mu kızlar ya
Canim ben nugun ikk defa sir agda yaptirdim kuagore gittim ve ergenligin verdigi milyoner utanciyla gittim.20 tlydi.Kadin biz senin orana odaklanmiyoruz isimiz bu dedi.Bence ugrasma kuaföre git.Komple 30 lira idi ama yanimda o kadar para olmadigi icin yaptiramadim malesef.Bence kesinlikle bi git kuafore o sir agdayla bi guzel halletsin sonrasinda sen kendin alırsın.bende 17 yaşındayım genital bölge ve koltuk altımı hep jiletle aldım o kadar kalındı ki dokununca elime batıyodu ilk defa ağdayla almaya çalıştım kolumun altı çok sorun olmadı ama ilk olunca ve kalın haliyle çok kanadı ama şu an o kalınlığı gitti o kadar kalın çıkmadı genital bölgemi çok alamadım resmen ağlayarak yaptım ama iyi ki yaptım kızlar sakın jilet kullanmayın çok pişmanım
canım bende kuaföre gideyim diyodum ama olmadı çok utangaç biriyim hani zor evde kendim yaptım bilmiyorum ben krem falan kullanma ihtiyacı da duymadım eldivenle tek tek aldım çok ağrımadı o yüzden şu an memnunum evde kendim alıyorumCanim ben nugun ikk defa sir agda yaptirdim kuagore gittim ve ergenligin verdigi milyoner utanciyla gittim.20 tlydi.Kadin biz senin orana odaklanmiyoruz isimiz bu dedi.Bence ugrasma kuaföre git.Komple 30 lira idi ama yanimda o kadar para olmadigi icin yaptiramadim malesef.Bence kesinlikle bi git kuafore o sir agdayla bi guzel halletsin sonrasinda sen kendin alırsın.