- 1 Nisan 2008
- 240
- 1
- 37
hehe cnm benım ınan bana sıfır acı yaa,hıc bısı j-hıssetmısyosun,5 dk da tertemıs oluyo valla kaymak gbı ohh ondan sonrada bı ay rahatsın kıs daha nee:)ben bugün ilk kez ağda yaptırmak için randevu aldım kızlar :gitme: mafoldumben çoookk korkuyoorum daha önce gidenlerden destek bekliyorum ve acılarını hafife indirmek için yaptıkları bişey varsa tavsiyelerini yazmalarını istiyorum ağdaya gitmeden önce sürmek için emla krem aldım ağrı kesici içmemi sölediler daha başka ne yapabilirim
hehe cnm benım ınan bana sıfır acı yaa,hıc bısı j-hıssetmısyosun,5 dk da tertemıs oluyo valla kaymak gbı ohh ondan sonrada bı ay rahatsın kıs daha nee:)
sempatiksalakcinni
ben bugün ilk kez ağda yaptırmak için randevu aldım kızlar :gitme: mafoldumben çoookk korkuyoorum daha önce gidenlerden destek bekliyorum ve acılarını hafife indirmek için yaptıkları bişey varsa tavsiyelerini yazmalarını istiyorum ağdaya gitmeden önce sürmek için emla krem aldım ağrı kesici içmemi sölediler daha başka ne yapabilirim
canım benim sağolda nasıl oluyor o sıfır acı benim canım çok az yaa bunun bi ilacı garantili acı dindiricisi yokmu =) sağol destek olduğun için
cnm benım dıyorumya kıs hıssetmısyosun bn dugunum olacagı gun gıtmıstım hesabını yap heheh hıc bısı hıssetmedım yapsıtırp cekmesı bır oluyo yaa sır den oncede bısı surme bnce cnm saten sırdan sonra yag suruyolar yumuş yumuş oluyo tatlımalkisalkisalkis
cnmcm sımdı emla bn hıc nedır bılmıorum sadece oaryı uyusturan krem dıye bılıorum ama sır agdayla bı etkılesım faln olur kotu olur dıye kullanmana gerek yok dıyorum tabıkı degmez yaa bn bazn gıdıyorum ama bu aralar evde amelıyat eldıvenıyle alıyorum oda cok uzun suruyo yaacanm haklsın ama o kadr çekinice emlayı sürsün
gidip geldikten sonra o da senin gibi değmz miş diyecek
öptüm tatlım
cnmcm sımdı emla bn hıc nedır bılmıorum sadece oaryı uyusturan krem dıye bılıorum ama sır agdayla bı etkılesım faln olur kotu olur dıye kullanmana gerek yok dıyorum tabıkı degmez yaa bn bazn gıdıyorum ama bu aralar evde amelıyat eldıvenıyle alıyorum oda cok uzun suruyo yaa(opuyorum cnm
canm haklısın emla acıyı azaltan bir krem uyştuyor
aslında gerek yok ama
arkadaş acımasından korktuğundan almış
içinde kalmasın az da olsa acıyı azaltıyor
canım siri
sürekli kullanınca zaten azalıyor
neden bu aralar gidemiyorsun tatlım biraz bekle gidene kadar bekle
agdanın tadını hiçbirşey vermez
eldivende iyide çok uzun sürüyo
hiç grk yok
öpüldün
o ağdayı mutlaka ütü ile ısıt bir parça kumaşın arasında çok güzel sonuç alırsın. jiletle alıyor olman sadece ilk ve ikinci epilasyonda acıtır sonrasında normale dönüyor merak etme ve güzellik salonunu tercih etmeni tavsiye ederim.
:umursamaz:
merhaba.arkadaşlar kartuşlu pudralı sir agdanın farkı nedir.teşkr
kartus pudarlı agdalar cnm hassas bolgeler ıcın yanı koltuk altı,genıtal bolge..