Genital Bölge Sir Ağda

selam kızlar bende sir agda kullanmak istyorum üst kısmı yapabılıyorum ama dudak kısmında tuylerın yonu saga sola dogru bende alamıyorum orayı sizin bir öneriniz var mı

Arkadaşım sakızla alabilirsin o kısımlarını,

Biraz çiğnediğin sakızı al eline yapıştır,

İki üç tane çıkış yönlerinin tersine doğru çek elinle,

Çok basit pratik acımıyo da,

Deneyin tavsiye ederim...

ya bikini bölgesini eldivenle alanlar nasıl alıyolar çok merak ediyorum.ben denedim ama ilk olduğundan sanırım canım çok yandı ve tüm tüyler alınamıyor böyle.ben bugüne kadar hep traşla aldığım için kıllar çok güçlü alt kısmı bi şekilde aldım ama üst kısma elimi bile süremedim öyle güçlülerki:kedi: yarım yamalak kaldı öylemafoldumben acaba alıştıkça mı acı azalıyor.bu arada kızlar sizce sir mi eldiven mi yoksa normal ağda tavsiye edersiniz.cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürleropuyorumnanaktan

ya bikini bölgesini eldivenle alanlar nasıl alıyolar çok merak ediyorum.ben denedim ama ilk olduğundan sanırım canım çok yandı ve tüm tüyler alınamıyor böyle.ben bugüne kadar hep traşla aldığım için kıllar çok güçlü alt kısmı bi şekilde aldım ama üst kısma elimi bile süremedim öyle güçlülerki:kedi: yarım yamalak kaldı öylemafoldumben acaba alıştıkça mı acı azalıyor.bu arada kızlar sizce sir mi eldiven mi yoksa normal ağda tavsiye edersiniz.cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürleropuyorumnanaktan

canım pınara katılıyorum sirle aldırman iyi ilk başta acııyor
sonrası acı azalıyor merka etme buradki herkes jiletten agdaya geçti rahatlığını anlayıb-nca ben ne kadar yanlış yapmışım diyeceksinn

bnde hep jilet yada makine ile alırdım tabi kökten almayan ile ama bugün itibari ile bu sitedeki arkadaşlar saolsun cesaret aldım vee direk kuaföre gittim hemde ilaçsız falan 15 dk da sir ağda ile aldı dayanılmayacak kadar acımadı ama snrası biraz şişti alt kısmı vee kıl dipleri kanamış gibi oldu ve hala daha ölee...tuz ile limon karıştırıp sürdüm daha çok yandı ağdaya dayandım buna dayanamadım valla :KK70: ama genede yapın ilerde rahat edicez :KK70: bakalım simdi pişik olmuş gibi yürüyorum inş.. hemen geçer :) :) :dance:

Son düzenleme:
BENDE JıLET KULLANIYORUM AMA ARTIK YETTI GECICEM AGDAYA DAHA ONCE 2 KERE MAKINAYLA ALMISTIM KOKUNDEN EMLA KREMLE UYUSTURARAK INANIRMISINIZ KILLARIN KOKUNUN KUVVETLILIGINDEN KIL KOKLERIM SARIL SARIL KANADIeyvahedigeldismile ALAHTAN EMLAYI SURMUSTUM ZATEN ONSUZ DOKUNAMAZDIM BILE.SIMDI ARTIK KESIN KARARLIYIM.BU REZIL HALDE GIDEMEM KUAFORE ILK SEFER EMLA DESTEGISLE NE OLURSA OLSUN EVDE KENDIM UGRASICAM SONRA CIKTIGINDA DORU KUAFORE.JILET KULLANAN ARKADASLAR HEMEN AGDAYA DONUN SONU YOK BU JILETIN.:eek:lmaz:

bir iki sayfa önce sir agdayı hiç kullanmadım genital bölgede ama deniiicem diyee yazmıştım ve denedm kızlar..
ama yan taraflarını hiç alamadım rezil oldum yaaa. ağdaylaa kendim güzel alıoorum ama ewde sir ağdayla almk işkenceee resmen

dün akşam yarım saatte aldım bikini bölgesini ben.
öncelerden 1 saati geçiyodu. artık alıştım yarım saatte iş bitiyo.
herseferinde kuaföre gitcem diyorum ama utanıyorum:)
çok büyük rahatlık şiddetle tavsiye ediyorum. haa ama sir ağdaya başladığınızda mutlaka önlemlerinizi alın. yağını alın yanınıza. altınıza gazete falan serin. çünkü yapıştığı yerden çıkmıyo.
damlatmamaya özn gösterin.
ben bunları yaşadığım için biliyorum:)))) tecrübe kazandım artık

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım, forumdaki ilk mesajım :kedi: 23 yaşındayım ve hayatımda ilk defa genital ağda yaptırdım öncesinde hep jiletle alıyordum daha doğrusu almaya çalışıyordum. Merak ettiğim bir şey var kaç defa ağdayla aldırmadan sonra kıl köklerinde incelme olur, epey canım yandı çünkü eyvahedigeldismile

canım ben yaklaşık iki yıldan bu yana aldırıyorum, en son bugün aldırdım kuaförüm de farketmiş seyrelmiş ve incelmiş dedi.

sir ağda yaptırmaya korkan arkadaşlar ben bile bu tırsak korkak halimle yaptırabildiysem herkes yaptırabilir bence.

hamilelik insana ne cesaret veriyor hayret ediyorum doğrusu kesseler gitmezdim herhalde birine paket ağda yaptırmaya ama bu gün sanki misafirliğe gidiyomuşum gibi gittim ve yaptırdım hiç utanmadan çekinmeden.
eee mecbur kalınca göbükten bişicikler görünmeyince artık zorunda kaldım ilk kez sir ağda yaptırdım ne yalan sölim acıdı biraz ama çekene kadar sonra diğeri diğeri derken 10 dk içinde bitti ilk kez aldırmama rağmen.
işini yapan kadının ilk gördüğü benimki değil diyerek avuttum kendimi gidene kadar zaten hamile kalınca orasını gören görene.kandırdım kendimi kısacası ama bundan sonra mümkün değil kendim uğraşamam artık 10 dk iş için 1 saat uğraşıyodum oda yarım yamalak .
yaptırmaya çekinen arkadalar bence de daha fazla kendiniz uğraşmayın bu arada ben 15 e yaptırdım sanırım genel fiyat bu kadar.

merhaba bursada nereye yaptırdınz acaba bende gıtmek ıstıyorum ve hıjyenık olması cok onemlı teşekkurler...

kızlar kuafor bana dedıkı kac yıldır bu ısı yapıyorum senın kadar bagıran olmadısempatiksalakcinni

o yuzden rahat olun ben acıya coook dayanıksız bırıyımdır acıdan tansiyonum düşer o denli yanı.. bu gune kadarda hep jıletle almıştım baktım olacak gıbı degıl gıttıkce cogalıyo ı ıh dedım dogru kuafore cok utandım başta ama altlar hanı daha cok acır ya yok oralar daha az acıyo kızlar ve ılk olmasına ragmen 15 dkda bıttıkaydirigubbakcemile2

ben o kadar tuyluyumkı bıde kız bana dıyokı aldıktan sonra bak bak tanıyamayacaksınkaydirigubbakcemile3

mutlaka ama mutlaka agdayla alın yada eldıvenle

merhaba bursada nereye yaptırdınz acaba bende gıtmek ıstıyorum ve hıjyenık olması cok onemlı teşekkurler...

evime çok yakın bi kuaför vvar
oraya gidiyorum ama artık gidip gitmemekte kararsızım
hijyenden süphelendim doğrusu ağda sürdükleri kartuşları temzileyip temizlemediklerini
o bölge şakaya gelmez

hamam otunu dene aktarlardan alabilirsin çabuk çıkıyo ama jilet gibi sert çıkmıyo zamanla inceliyo ve azalıyo tüy dökücü krem misali senin anlıyacağın biraz kötü kokuyo ama zaten 3 dk fazla bekletmemen gerekiyo o kadarda o kokuya dayanırsın galiba

en son 10 once dugunde yaptırtmıstım .. ilk olduna sanırım canım çok acımıstı jiletten snra ilk agdamdı.. şimdi alıstım artık kendım alıyorum
baska bi topiğede yazdım..hanı su sogukagda banları varya onlaır elımle ısıtıyorum sonra başparmagımın yarısı kadar kucukluklerde kesıyorum ve o parcaları 1 veya 2 tanesı kadarını yapıstırıp kendıme cekıyorum zaten bi kullandıgını tekrar kullanamıyorsun bu bacak gibi olmuyor..böyle yaparak bolgeyı temızlıyorsun canım.. ilk 2gun kese yapmasanda sonrakı gunler banyodayken yaparsan batıkların olmaz aklında bulunsunn :KK66:

bugun ıkıncı kez oraya sir agda yaptırdım

ına nıl maaaz canım yandı

nolmazdede cok yanardı ama ılk aldırdıgım kız hemencecık almıstı 20 dk da

ama bu kez baska yere aldırdım

1 saatte aldı ve basıma 3 tane kız dıkıldı elımı kolumu tutmak ıcın o kadar bas bas bagırdım yaaaeyvahedigeldismile

mrb ;ben yeni üye oldum 12-13 yaşlarımdan beri hep jilet kullanmıştım şu anda 20 yaşındayım. genital bölge için,bacaklarım koltuk altı ve diğer bölgeler benimle ilgilenen olmamaıştı çünkü annem de doğru dürüst tüy bile yok ama benim baya var çam sakızı düzgün yapamıyorum.arada sırada makinenin cımbızlı kısmıyla alıyordum tüyler kökleştiği için makinede canımı yakıyordu hep jiletle devam ettim geçen yıl karar verdim gittim kuaföre çok terledim ve korktum o bölgemi açtığımda inanılmaz utandım bu biraz yapıyla ilgili çünkü annemin yanında bile pek soyunamam :KK43: ve kuaför sadece üst bölgeyi yaptı gerisini yaptıramadım çok acımıştı ve kökler hep kanadı ama alınan böle çok yumuşak oldu aslında çektiğiniz acıya değiyor şimdi kendim hazır ağda bantı ile alıyorum genital bölgeyi ve güzel oluyor bacaklarımı da makineyle bazen de ağdayla pürüzsüz oluyor

ağda bantı ve ağda konusunda şunları söylemek istiyorum;

->ağda yaparken asla terli olmamalısınız ağdayı yapamazsınız sıvılaşır.
->ağda bantını önce elinizde iyice ısıtmalı sonra iyice bastırarak yapıştırmalı sonrada tüylere ters bir şekilde çekmelisiniz.
<<<<<<mesela dizle ayak bileğinizin arasındaki bölgeyi yapıyorsanız ayak bileğinize yakın kısımdan deriyi gerdirmeli ve o yönden ağda bantını hızlı bir şekilde kendinize çekmelisiniz>>>>>

eğer bu pratikliği gösteremezseniz bu sefer ağda bantını kötülemeye başlarsınız ağda bantları arasında koku ,kullanılan kozmetik parfümler dışında bir fark göremiyorum ben bimdeki bleniro ağdayı kullanıyorum ve çok memnunum halbuki geçen yıl ilk kez bacağıma ağda yapıyordum veeti kullanmıştım o an bilmediğim için yapamadığımdan ağda bantını kötülemiştim ama öyle olmadığını anladım

->uzun yıllar jiletle tüylerini alanlar özellikle genital bölge ve koltuk altı için ağda bantı küçük küçük kesip öyle yapsınlar yoksa hem canları çok acır,ağda orda kalabilir ve ağdaya antipati duyabilirler

epilasyon aletlerine gelince çoğumuz biliriz ki iki başlığı vardır cımbızlı ve jiletli cımbızlı kısmı tüyü kökünden alır jiletli kısmı aynı jilet gibi yapar kök içerde kalır ama çoğu kişi makine kökünden almaz der çünkü yanlış başlığı kullanır ben epilasyon makinesini cımbızlı kısmını bacaklara tavsiye ediyorum yıllardır makine kullanan biri olarkatan jiletli kısmını kullanmayın çünkü o hassas bölgeler için tasarlanmış ama ağda yaparsanız sizin için daha iyi olur.

ben sıcak ağdaları kulanamadığım dan önceleri adı ipek olan sonradan saten ağda adını alan soğuk ağdayı da tavsiye ediyorum ağda bantı sevmeyenler için ama en pratiği ağda bantı bana göre

Benim merak ettiğim kuaförde yaptırmak ben çok utanırım içini dışını görüyorlar mı ve duyduğuma göre secdeye eğilir gibi o pozisyonda duruyormuşsun kuaför yapıomuş aklım almıo ben asla yaptıramam..:KK34:

X