ben yıllar önce bıyık ve koltu altı yaptırdım aleksle. makina görmüyo dediler bıraktım birkaç seans sonra. 2 ay önce farklı makinalar old. öğrendim yeniden başladım.
ilk defa genital yaptırdım. aleksle yapıldı tabi. üst bölgenin tüyleri döküldü alt kaldı. sizde böyle bişey olmuşmuydu? normal dediler bikaç gün önce ikinci seansa gittim. sanki yine aynı sonucu alacak gibiyim :s böyle bir sıkıntınız oldumu.?
koltuk altımdan memnunum ama bıyığımda da gelişme yok sanki. kadın en zor bıyık biter dedi doğrumu?
Canım ben Alsancak Essi şubesine epilasyon için gidiyordum,6 seansta sarı tüyler dahil neredeyse tüm tüyler bitti,beyaz olanlar kaldı ama onlarda zaten cildin nefes alması için gerekliymiş.Gaziemir'e hiç gitmedim ama aynı cihazlar ise kesinlikle devam etmeni öneririm.Genitalde diğer bölgelere göre daha çok acı var ama dayanılmayacak gibi değil merak etme. kalıcılık konusu bence kesin çünkü kıl köklerin yakılıyor epilasyon ile,ben geçen sene gidiyordum epilasyona neredeyse 1 yıl oldu ama hiç artış olmadı tüylerimde.Şuanda sadece cilt bakımı için gidiyorum,Allaha şükür kurtuldum ağda acısından :)
seansların sonrasında bazı tüylerim dökülmüyor benim de. bu olağan bişi lazer o tuylerin köküne ulaşamamış demektir. bunun için kontrol seansları yapılıyor, lazerin o seansta görmediklerine tekrar atış yapıtorlar ki tüyler yakın zamanda çıksın diye.
yüz içinse lazer fazla etkili değil diye biliyorum canım. hatta çok ince kılları lazer besleyebiliyor diye yüze önermiyorlar genelde. bence gittiğin yere danışmalısın. umarım lazerin faydasını görürüz hep birlikte.
merhabalar benim ilk seansım yarın ,cok heycanlıyım korku pek yok acır mı nasıl olucak gibi sorular var kafamda hadi bakalım hayırlısı . 1. seanstan sonra ne kadar süre sonra aldınız siz tüylerinizi sorması ayıp olmazsa :S
biraz geç oldu ama sanırım seansına girdin olsun . benim ilk seansta canım çok acımıştı . 1 seanstan 55 gün sonra 2 seansıma girdim bu süre içinde hiçbir şekilde tüylerimi almadım jilet yapmadım veya makasla kısaltmadım. 2.seansımı olacağım gün tıraş makinasıyla kısalttım ve seansa girdim hepsi bu kadar
senin dediğin düzeyde kontür tüylerinden bahsetmiyorum canım ya. baya üst düz kısımdaki yer döküldü yumuşak kısımdakiler olduğu gibi kaldı. ilk seans için normal olduğunu söylediler ama inandırıcı gelmedi bana niyeyse. kaş ortası, bıyık, koltuk altıda yaptırdım ben hiç böyle birşey olmadı. neyse bekliycem birkaç gün daha inş. dökülürler. inş. verdiğimiz paralara sıkıntılara değer.
senin dediğin düzeyde kontür tüylerinden bahsetmiyorum canım ya. baya üst düz kısımdaki yer döküldü yumuşak kısımdakiler olduğu gibi kaldı. ilk seans için normal olduğunu söylediler ama inandırıcı gelmedi bana niyeyse. kaş ortası, bıyık, koltuk altıda yaptırdım ben hiç böyle birşey olmadı. neyse bekliycem birkaç gün daha inş. dökülürler. inş. verdiğimiz paralara sıkıntılara değer.
aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum şuanda ilk seansıma 29 martta gittim ve genitalda yarı yarıya dökülme oldu özellikle alt taraflar sanki aynen duruyor ... arayıp çemkirsem mi merkeze dedim ama normal bir durumsa katlanayım bari... ikinci seansım 16 mayısda .. işlem yaptırmadan önce söyleyeceğim ilk seansın istediğim etkiyi yaratmadığını onun için daha dikkatli atış yapmalarını
bende de aynı sorun var üstlerde ara ara bir kaç tel oluyor alt kısımda gökülmeyen öbek öbek yerler oluyor ve 2. seansım ilkinde de aynı yerler dökülmemişti .benim gittiğim merkez de kontrol seansı yapmıyor kılların zamanı şaşıyormuş bla blaa pek inandırıcı gelmedi.
kızlar ben geçen hafta cuma gittim koltuk altı +genital koltuk altını yaparken dayanamadım acıya yarıda kestim genitale geçirmedim bi krem werdi uyuştur pazar gel dedi denemek için koluma sürdüm uyuşmaadı ben dayanırımda öyle böyle eşim içinde boynuna aldım randevu 35 tl verdim canı acırsa beni mahveder 1 haftadır uyuyamıyorum eşim çok aksidiryardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım niye bukadar canım yandı
emla diye bir krem öneriyorlar öyle acı çekenlere. 1 minik tüpü lazer yapılacak bölgeye çok ince olmamak kaydıyla yaydırıp üzerine folyo kağıdı kapıyorlarmış hava almaması için 1 yada 1 buçuk saat içinde o bölge uyuşuyormuş , sonra lazer i uygulatabilirsiniz. yalnız ben hiç kullanmadım sadece duydum.araştırın isterseniz
bende de aynı sorun var üstlerde ara ara bir kaç tel oluyor alt kısımda gökülmeyen öbek öbek yerler oluyor ve 2. seansım ilkinde de aynı yerler dökülmemişti .benim gittiğim merkez de kontrol seansı yapmıyor kılların zamanı şaşıyormuş bla blaa pek inandırıcı gelmedi.
melesef bende mersinde bi çokyerle görüştüm bir kısmı kontrol seansı uyguluyordu ama gittiğim özel hastane(tavsiye üzerine gidiyorum) kontrol seansı uygulamıyor malesef... Ilk seansımı 29 martta gitim ve ikinci seans için 16 mayısa gün verdiler takribi 45 günlük bir periyot... Ikinci seansa gittikten sonra tecrübelerimi yine yazacağımsanırım bu herkesde oluyo bende de aynı şekildeydi ilk başta altlar kalıp üst taraflar dökülmüştü ama sonraki seanslarda azalmalar oluyo oralardada hem neden kontrol seansı yapmıyolar ben yaptırdıktan 3 hafta sonra kontrole gidiyorum mutlaka kontrol seansı yapıyolar ve kalan yerlere tekrar uygulama yapıyolar gerek varsa eğer bunu mutlaka yapmaları lazım bildiğim bi çok arkadaşımda kontrol seanslarına gidiyodu
melesef bende mersinde bi çokyerle görüştüm bir kısmı kontrol seansı uyguluyordu ama gittiğim özel hastane(tavsiye üzerine gidiyorum) kontrol seansı uygulamıyor malesef... Ilk seansımı 29 martta gitim ve ikinci seans için 16 mayısa gün verdiler takribi 45 günlük bir periyot... Ikinci seansa gittikten sonra tecrübelerimi yine yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?