Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lazer epilasyonda kıllar 100% kaybolmaz. Ancak iğneli epilasyon yaptırılırsa tamamen yok olur. Oda çok ağrılı bir yöntem. Benim koltukaltına daha iyi yanıt verdi. 5-6 tüy çıkıyor. Zaten tamamen yok olacak diye bir garantide vermiyorlar. Azalma oluyor. İnceliyor. Ama bende açık renk kıllarda olduğu için açık renk kıllarda bir etkisi olmuyor. Açık ten ve koyu renk kıllarda etkili. Ama eskisinden çok daha iyi oluyor. 2 yıl oldu. Çok rahatım. 50 koltukaltı 120 genital bölge.
Bende de ilk anda o lekeler oluştu ama iki gün sonra geçti. Lazer yaptırdığım yer özel bir hastane ve internet sitesinde şöyle yazıyor. ''Lazer Epilasyonda Alexandite Lazerler, Diot Lazerler ve Nd-Yag Lazerler kullanılır. IPL ve Fotoepilasyon cihazları ise lazer olarak kabul edilmez.'' Umarım siz memnun kalmışsınızdır.
Kızlar ben şimdi lazere başlamayı düşünüyorum.Benim karnımda da çok fazla tüy var.lazer görür mü orasınıda bilemiyorum gerçi ama gördü diyelim.Tam olarak bitmiyor ince tüy şeklinde kalıyor diyorlar.yani ne kadar bi incelik bu.Belli olmuyor mu.yaptırdığımda daha farklı olucakmı yani
Benm karın bölgesi en iyi cevap veren bölgem oldu. 1 seansta bile %70 bitti. Şimdi 2.seansı yaptırdım ve artık herhalde çıkmaz. Ümitsizliğe düşme. Gider
kızlar ilk kez genitale gittim lazere 10 gün oldu hala dökülmediler nedenki???? 4 gün snra kontrole gidicem hala dökülme olmadı..
ben 3 kere yaptırdım 4. ye gidicem ama halaa çıkmadılar bitti gibi bişi oldu randevuyu 50 güne verdi ama hala çıkan birşey yok [/QUOT
kac aylik sürenizi aldi bu 3 seans..ayda bir mi yoksa 2 ayda bir mi gittiniz siz.bir de kontrol seanslari da varmiydi