• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

ben de tilia ' da yaptırıyorum.
ayda 80 hem koltukaltı hem genital. 10 ay . çok mu ödüyorum sizce?
çok canım acıyor ama sonuçlar iç açıcı neyse ki

lazerle ilgili bir çok şey duyuyorum bende yaptırmak istiyorum.bazıları kısır yaptığını söylüyor.bazıları kılların sağlık açısından gerekli olduğunu söylüyorlar. bilginiz varsa cevaplayabilir misinz özellikle yaptıran bayanlar herhangi bir sorunla karşılaştınız mı

Lazer epilasyonda kıllar 100% kaybolmaz. Ancak iğneli epilasyon yaptırılırsa tamamen yok olur. Oda çok ağrılı bir yöntem. Benim koltukaltına daha iyi yanıt verdi. 5-6 tüy çıkıyor. Zaten tamamen yok olacak diye bir garantide vermiyorlar. Azalma oluyor. İnceliyor. Ama bende açık renk kıllarda olduğu için açık renk kıllarda bir etkisi olmuyor. Açık ten ve koyu renk kıllarda etkili. Ama eskisinden çok daha iyi oluyor. 2 yıl oldu. Çok rahatım. 50 koltukaltı 120 genital bölge.

ewet gerçekten çok etkili

Bende de ilk anda o lekeler oluştu ama iki gün sonra geçti. Lazer yaptırdığım yer özel bir hastane ve internet sitesinde şöyle yazıyor. ''Lazer Epilasyonda Alexandite Lazerler, Diot Lazerler ve Nd-Yag Lazerler kullanılır. IPL ve Fotoepilasyon cihazları ise lazer olarak kabul edilmez.'' Umarım siz memnun kalmışsınızdır.

ewet bendede öyle oldu.

Arkadaşlar mehaba.Alex uygulamasından memnun kalan arkadaşlarım,nerde ve kaça yaptırdığınızı ve ayrıca memnuniyet derecenizi belirtirmisiniz?:7:

Kızlar ben şimdi lazere başlamayı düşünüyorum.Benim karnımda da çok fazla tüy var.lazer görür mü orasınıda bilemiyorum gerçi ama gördü diyelim.Tam olarak bitmiyor ince tüy şeklinde kalıyor diyorlar.yani ne kadar bi incelik bu.Belli olmuyor mu.yaptırdığımda daha farklı olucakmı yani

Kızlar ben şimdi lazere başlamayı düşünüyorum.Benim karnımda da çok fazla tüy var.lazer görür mü orasınıda bilemiyorum gerçi ama gördü diyelim.Tam olarak bitmiyor ince tüy şeklinde kalıyor diyorlar.yani ne kadar bi incelik bu.Belli olmuyor mu.yaptırdığımda daha farklı olucakmı yani

Benm karın bölgesi en iyi cevap veren bölgem oldu. 1 seansta bile %70 bitti. Şimdi 2.seansı yaptırdım ve artık herhalde çıkmaz. Ümitsizliğe düşme. Gider

kızlar merhaba

yüz bölgeme lazer yaptırıyorum ve kafam çok karıştı . 6 seans bitti 7.ciye gidicem ama sadece 6.cı seansta sadece bıyık kısmımı yaptırdım yüz bölgemde ki siyah tüylerim ne kadar azaldı die görmek için ama olduğu gibi siyah tüyler çıktı yine hiç değişme yok :(
15 gün değişimli gittiğim için bana azalma var gibi gelmişti ama değilmiş . şimdi ben 7.ciye gidicem ama bu normalmi yani kaç seansta azalma olur yoksa kullandığı cihazmı kötü acaba anlayamadım başka yeremi gitsem . bayana söyledim hiç azalma yok die yok sana öyle geliyor azaldı baya dio :S zaten 6 seansatn sonra iice azalır dedi kandırılıyormuyum lütfen yardım paramada yazık boşa uğraşıyorsam o yerde

birde cildimde bi bozulma oldu derim pul pul dökülüyor tenim soluklaştı bu da lazerden midir acaba ?

kızlar ilk kez genitale gittim lazere 10 gün oldu hala dökülmediler nedenki???? 4 gün snra kontrole gidicem hala dökülme olmadı..

kızlar ilk kez genitale gittim lazere 10 gün oldu hala dökülmediler nedenki???? 4 gün snra kontrole gidicem hala dökülme olmadı..

Demekki atış derecesi az. Bende çoğaltmıştım dereceyi. 14e yükselttim ama 14le bile bazı yerler dökülmüyor. Az bişy kaldı yine ama üşendim gitmedim kontrolden sonra. Ben bundan sonra kontrol seansımı 15 yapcam. Sende öyle yap kontrol seansının derecesini yükselt. Ayrıca dökülme benm genelde 13-14. gün biterdi. Bazı tüylerin 14.gün dökülebilir dökülmeyenide kontrolde hallederler

arkadaşlar ben gittim ilk seans üzerinden10 gün gecti hiç dökülme olmadı. kontrol seansım 17sinde. ben ilk gittiğimde tüylerim yeni alınmştı jiletle yani kiminin ucu görünüo kimi görünmyordu acaba odnan mı? bide be no kadar acı duydum ki kız dedi senin gibisini görmedim cok yordun beni :( napcm bi krem falan yokmu yani azıcık bile uyussa kardır :/ kızın görevini yapmasına mani oluodm cok utanıyorm :(
bide dei ki ilk seans daha cok acıtır sonra daha az acır. forumlarda okuduğmn tam tersini söledi. 14 müymüş neymiş akımı.

ben 3 kere yaptırdım 4. ye gidicem ama halaa çıkmadılar bitti gibi bişi oldu randevuyu 50 güne verdi ama hala çıkan birşey yok :52::52:

50 gün de bir seans yapıldı canım ama şuan 50 günü geçti hala hiç birşey yok.. kontrol seansları vardı ama ben rahatsızlık duycak bişi olmadığından üşendiğimden gitmedim hiç bitme garantili olduğu için onun rahatlığı vardı galiba

Son düzenleme:
Arkadaslar bilen varsa lutfenn cevaplasın i too piel ellipsel diye bı marka var mı yada buda mı IPL?? kafam Cook karıştı 4 seans alex. gittim tamam azalma oldu ama şimdide cılız sekilde çıkıyor...

istanbul avrupa yakasında diode lazer kullanan merkezler hangileri bana özel msj atabilir misiniz?

Back