Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koltuk altı için epilasyona başladım, bazı arkadaşlar acıdığını söylemişti ama ben hemen hemen hiç birşey hisstmedim. Klima altında yapıldı epilasyon işlemi zaten makina da soğuk hava üflüyor, hiç bir şey hisstemedim. Ayarı mı düşüktü acaba diye düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlara sormak isterim, ayarın yüksek veya düşük oluşu acıma hissini etkiliyor mu?. Bir de koltuk altı acımadıysa acaba, genital bölge için gitsem o bölge de çok acımaz mı???
Canım sen nerdesin ve nerede yaptırıyorsun cihazın adı ne ?Fiyat nedir?
Koltuk altı için epilasyona başladım, bazı arkadaşlar acıdığını söylemişti ama ben hemen hemen hiç birşey hisstmedim. Klima altında yapıldı epilasyon işlemi zaten makina da soğuk hava üflüyor, hiç bir şey hisstemedim. Ayarı mı düşüktü acaba diye düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlara sormak isterim, ayarın yüksek veya düşük oluşu acıma hissini etkiliyor mu?. Bir de koltuk altı acımadıysa acaba, genital bölge için gitsem o bölge de çok acımaz mı???
kızlar bekarım ve genital e lazer yaptırmak istiyorum şuana kadar hep jiletle aldım sizce zararı olur mu bekarken yaptıranlar
kızlar bekarım ve genital e lazer yaptırmak istiyorum şuana kadar hep jiletle aldım sizce zararı olur mu bekarken yaptıranlar
bugün genital ve koltukaltına lazer yaptırdım. alexandır... canım çok yandı resmen ölümlerden ölüm beğendim. kadının kolunu sıktım acıdan çok utandım. umarım bu acılara değer...
birde kızlar genital için 5 dakika kolaltı içinde 5 toplam 10 dakikada işi bitirdi ben şok oldum baya uzun bir süre bekliyordum. acaba çok acıdı diye uğraşamayacağım seninle gibisinden yarıda mı kesti ne yaptı ? sizin ne kadar zaman sürüyor?
IPL lazer benim gittiğim yerdeki. ama daha önce gittiğim yerde alex vardı ve alex bende bikini bölgesi ve göbeğimde leke bıraktı. probun değdiği yerlerde koyulu açıklı lekelenme oldu. sorduğumda alexin içindeki gazın bazı kişilerde leke yaptığını söylediler.yaklaşık 1 sene kadar lekelenmeler kaldı sonra IPL lazer yaptırdım üstüne, lekelenmeler kayboldu. Ve şu en iyisinin IPL lazer olduğunu düşünüyorum.