• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

merhabalar arkadaşlar bende genital bölgeme başladım 2 seans gittim şimdiden bile çok çok memnunum yaptırmak isteyen herkese tavsiye ederim...büyük liks diye düşünüyorum...

Koltuk altı için epilasyona başladım, bazı arkadaşlar acıdığını söylemişti ama ben hemen hemen hiç birşey hisstmedim. Klima altında yapıldı epilasyon işlemi zaten makina da soğuk hava üflüyor, hiç bir şey hisstemedim. Ayarı mı düşüktü acaba diye düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlara sormak isterim, ayarın yüksek veya düşük oluşu acıma hissini etkiliyor mu?. Bir de koltuk altı acımadıysa acaba, genital bölge için gitsem o bölge de çok acımaz mı???

acı eşiğiniz yüksek olduğu için bir şey hissetmemişsinizdir. doktorunuz size uygun ayarda yapmıştır mutlaka ama evet ayarı ile acı doğru orantılı. genital bölge koltuk altına oranla daha çok acır ama siz koltuk altında neredeyse hiç acı hissetmediyseniz , diğer bölgelerinizde daha az acıyacaktır.

ben de koltukaltı tüm bacakta zerre birşey hissetmiyorum ama malesef genital acıyor, acıdan ziyade elektrik çarpması gibi birşey oluyo, dayanılacak ama başka çare yok:(

ben dün 3,seasımı yaptırdım bu sefer dudak kenarının ıslak kısmada yaptı orda tüy vardı ama dudak içi şişti böle sertlik var napcam bilmiyorum agrı falan yok ama şiş gibi bişi böle bişi yaşayan varmı daha önce korkuyorum:( 3gün oldu geçmedi içinizde ıslak kısma atış yaptıran varmı acaba ben mecbur oaraya yaptırıyorum yoksa numune ibi orda 4 5 tüy kalıyor

bir de koltuk altı lazer ter bezlerinin dengesini bozuyor diyenler var ben yeni başladım daha pek bi fark göremedim.böyle bi sorun yaşayan var mı aranızda?

ben sorun yaşamadım. hem koltukaltı hem de genital yaptırdım. genitalde süper oluyor. lazerin de hiçbir yan etkisi olduğuna inanmıyorum ama yeni başlarken insan şüphe duyabiliyor. bir de ıpl lazer değil. kıllar kayboluyor gibi geliyor ama yeniden görünecekler emin olun. alexsandirate ve diode markalar gerçek lazerdir. beyaz tenli siyah kıllıysanız alex,esmerseniz diode. en iyi çözümü verir. ama alexden daha çabuk sonuç alınıyor.ben alex arkadaşım diode yaptırıo benden de çok gitmesine rağmen benimki önce bitti

Koltuk altı için epilasyona başladım, bazı arkadaşlar acıdığını söylemişti ama ben hemen hemen hiç birşey hisstmedim. Klima altında yapıldı epilasyon işlemi zaten makina da soğuk hava üflüyor, hiç bir şey hisstemedim. Ayarı mı düşüktü acaba diye düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlara sormak isterim, ayarın yüksek veya düşük oluşu acıma hissini etkiliyor mu?. Bir de koltuk altı acımadıysa acaba, genital bölge için gitsem o bölge de çok acımaz mı???

canım merhaba
ben butun lazer makınalarını denemıs bırı olrak yazın dıkkatımı çekti.
senın kullandıgın cihaz sanırım alex soğuk ufluyo dediğin için öle tahmın edıorum ben koltuk altımı alex ile bitirdim fakat bende acı duymadım koltuk altı pek fazla acımıyo ama alex genıtalde korkunc dayanamıyorsun acıya genıtalını dusunuyosan acısıız olsun dersen diode lazer yaptırmanı tavsıye ederım ütüleme sistemı ile yapılıyor bn hç birşey hissetmıyorum sadece uzerınde makınanın gezdiğini hissedıyorsun.ve aldıgım bilgilere görede diode lazer avuç içi gibi yapıyormuş kıl olan bölgeleri.ben yaklasık 5 aydır gıdıyorum maşallah çok memnunum.:nazar:

Benim gittiğim merkezde Alexandrite Apogee 5500 kullanılıyormuş. Bir hafta geçti tüyler gene çıkmaya başladı benden önce giden arkadaşlarım bu tüyler dökülecek dedi ama bakalım merak ediyorum sonuç ne olacak. Koltuk altı bir bitsinde eğer cesaret edebilirsem diğerine devam edeyim diyorum.

Son düzenleme:
kızlar bekarım ve genital e lazer yaptırmak istiyorum şuana kadar hep jiletle aldım sizce zararı olur mu bekarken yaptıranlar:50:

kızlar bekarım ve genital e lazer yaptırmak istiyorum şuana kadar hep jiletle aldım sizce zararı olur mu bekarken yaptıranlar:50:

Ne güzel işte yaptır kurtul,

lazerin yada genitale yaptıracağın lazerin kanıtlanmışbir zararı yoktur.

yani bekarlık yada başka şeylerle alakal bir durum yok ,rahat ol ,dediklerime güvenebilirsin :40:

kızlar benim ilk seansımın üzerinden 8 gün geçti dökülmeler yeni başladı tek tük normalmi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi? alex epicare ile yaptırıorm ben

genital bölgesine lazer yaptırdıktan sonra yani seanslar bittikten sonra kalan sarı tüyleri alıyormusunuzzzz?

bugün genital ve koltukaltına lazer yaptırdım. alexandır... canım çok yandı resmen ölümlerden ölüm beğendim. kadının kolunu sıktım acıdan çok utandım. umarım bu acılara değer...

birde kızlar genital için 5 dakika kolaltı içinde 5 toplam 10 dakikada işi bitirdi ben şok oldum baya uzun bir süre bekliyordum. acaba çok acıdı diye uğraşamayacağım seninle gibisinden yarıda mı kesti ne yaptı ? sizin ne kadar zaman sürüyor?

Son düzenleme:
bugün genital ve koltukaltına lazer yaptırdım. alexandır... canım çok yandı resmen ölümlerden ölüm beğendim. kadının kolunu sıktım acıdan çok utandım. umarım bu acılara değer...

birde kızlar genital için 5 dakika kolaltı içinde 5 toplam 10 dakikada işi bitirdi ben şok oldum baya uzun bir süre bekliyordum. acaba çok acıdı diye uğraşamayacağım seninle gibisinden yarıda mı kesti ne yaptı ? sizin ne kadar zaman sürüyor?

canm 15 20 dakika sürüor

IPL lazer benim gittiğim yerdeki. ama daha önce gittiğim yerde alex vardı ve alex bende bikini bölgesi ve göbeğimde leke bıraktı. probun değdiği yerlerde koyulu açıklı lekelenme oldu. sorduğumda alexin içindeki gazın bazı kişilerde leke yaptığını söylediler.yaklaşık 1 sene kadar lekelenmeler kaldı sonra IPL lazer yaptırdım üstüne, lekelenmeler kayboldu. Ve şu en iyisinin IPL lazer olduğunu düşünüyorum.

Bende de ilk anda o lekeler oluştu ama iki gün sonra geçti. Lazer yaptırdığım yer özel bir hastane ve internet sitesinde şöyle yazıyor. ''Lazer Epilasyonda Alexandite Lazerler, Diot Lazerler ve Nd-Yag Lazerler kullanılır. IPL ve Fotoepilasyon cihazları ise lazer olarak kabul edilmez.'' Umarım siz memnun kalmışsınızdır.

Back