Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben de genital bölgeye lazere başlıcam acısını hafifletmek için şu emla adlı kremi kullanmamın faydası olur mu önerrir misiniz
Emlayı genitalde kullandım, doğru uygulanırsa acıyı azaltmada yardımı oluyor ama bende hiç acımadı gibi bi durum olmadı, yine acıyor ama emla hafifletiyor. Faydası olduğu bir gerçek ama mucize gibi hiçbirşey hissetmedim diyemem.
mrb çok eskiden lazer yapıtırıp biteren bayanlara iki sorum olcaktı cevaplarsanız sevinirim.benim 4. seansım bitti dudak kenarları iç kısımlarda tüyler kaldı diger yerlerde yok olanda çok ince. acaba dudak geçmi cevap verir normalmi tamamen bitermi ve cinsel anlamda hissizlik sorunu yaşıyan yada gebe kalkmakta zorlanan oldumu bekarım ama korkuyorum allaha emanet başladık ama aklımda hep şüphe
arkdslar bu lazerde bazı kampanylar oluomus bıtıs garantı deılde mesela 70 tl tekbı bolgeye bır yıl onlar hakında ne dusunuosnz???
ya benim ilk seansta %60 falan döküldü bu durum normal mi acaba
kızlar istanbulda oturanlar için soruyorum..hangi klinik yada merkeze gittiniz ve memnun kaldınız mı ?
tabi tabi srülmemesi lazım, çünkü sürülünce uyguladıkları işlem IPL dedikleri yalancı lazer, modern ağda da diyorlar ona. asıl lazerde, yani alexandrite'da jel sürülmez
peki bana özelden yerin ismini söylermisin canım bir araştırayımcnm ben şişlide bi merkeze gidiyorum ve çok memnunum
peki bana özelden yerin ismini söylermisin canım bir araştırayım
ya bu ndyag yuze ıyımı memnun kalan yokmu ya( bıde haznedar meltem hastahanesınde lazer yaptıran varmı???
cnm yeni üyeyim özel mesaj gönderemiyorum