Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet benimde merak ettiğim şey bende evli değilim ve genital bölgeye nasıl epilasyon yaptırcam cesaret edemiyorum yani aslında utanıyorumda denebilir sorununu hallettin mi acaba bu işlemlerle bir alakası var mıymış
üst taraflar hemen azalıyo ama alt taraflar çok uğraştırıyo bir türlü bitmiyolar..
mina merhaba cnm ankarada ÖZKAYA TIP MERKEZİNDE başlayacağım seans başına ücret alınıyormuş 300 tl seans, yarım bacak, bikini, kol altı. 4-8 arası dedi senin fiyat iyi sen nerde gidiyorsun
Merhabalar, ben İstanbul'da bir güzellik merkezine gittim.Oldukça şık bir yerdi.Son model cihazlarının olduğunu söylediler.Komple vücut 1000 tl bıyık bölgesi de hediye dedi.Bitene kadar lazerle epilasyon uyguluyorlaşmış.Ayda 1 seans alacaksınız 6 seans yeterli olur dedi.Fiyat uygun ancak bu fiyata bakacak olursak iyi bir yer midir sizce?Bir de lazer konusunda tereddütlüyüm.Cilt kanseri yapar mı?Hamile kalma konusunda sıkıntım olur mu?
genital bölgeme,alexandrite denilen cihazla lazer uygulandı,ilk seans üzerinden 15 gün geçti %50 döküldü yarısı duruyo hala,kontrol taramasına gittiğimde nasıl olur dökülmez ,beyaz ten,siyah ve kalın tüy hemen dökülmesi lazım dediler,kafam karıştı sizce ilk seansta normalmi bu durum
canım medicana biraz daha pahalı ama tüm makineler varmış
arkadaşlar merhaba benimde size sorum olacak siz lazer yaptırırken jel sürüyorlarmı bana sürmedi de hatta daha önce yaptırdığım yerde sürüyorlardı deyince o jeller mahvediyor ve bitirmiyor dedi. sizce sürülmemesi daha mı iyi
genital bölgeme,alexandrite denilen cihazla lazer uygulandı,ilk seans üzerinden 15 gün geçti %50 döküldü yarısı duruyo hala,kontrol taramasına gittiğimde nasıl olur dökülmez ,beyaz ten,siyah ve kalın tüy hemen dökülmesi lazım dediler,kafam karıştı sizce ilk seansta normalmi bu durum
arkadaşlar merhaba benimde size sorum olacak siz lazer yaptırırken jel sürüyorlarmı bana sürmedi de hatta daha önce yaptırdığım yerde sürüyorlardı deyince o jeller mahvediyor ve bitirmiyor dedi. sizce sürülmemesi daha mı iyi
tabi tabi srülmemesi lazım, çünkü sürülünce uyguladıkları işlem IPL dedikleri yalancı lazer, modern ağda da diyorlar ona. asıl lazerde, yani alexandrite'da jel sürülmez