Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevaplarınız için teşekkür ederim :) Gittiğim yerde dediğiniz lazer cihazı da mevcutmuş.Ancak ben çok beyazım ve kıllarım aşırı siyah ve sert.Alex tam bana göreymiş.Zaten seanstan 3 hafta sonraya kontrol seansı verdiler.
Geçen hafta en sonunda ben de epilasyona başlamış bulunuyorum.Ben şimdiye kadar hep jiletle aldığımdan kıllarım siyah ve sert,tenim beyaz.Gittigim merkezde tüm vücüt alex epicare e karar verdiler sadece üst bacaklarımın yanlarını soprano ile yapıyorlar,bu ütüleme teknolojisi dedikleri hani.Şimdiye kadar ağda yaptırmadıgımdan çok acıycağını düşünerek emla krem aldım,ancak nedense sadece genitale ve koltukaltıma sürdüm,bacaklarım çok çoookk acıdı.İşlemi yapan bayan şanslı olduğumu tüylerimin kuvvetli olmasının iyi olduğunu döyledi ama bir ağlamadığım kaldı, diğer bölgeleri yapamıycaz herhalde dedi hatta ama sanırım o bölgeler uyuştuğundan genitalde pek bir acı hissetmedim, koltuk altı zaten başlamasıyla bitmesi bir oldu.Bir daha bacaklarıma da krem sürücemsonra bacaklarımın yanlarına soprona yaptılar acı hiç yok,süpermiş ama inşallah etkili bir cihazdır. Şimdi genital ve koltuk altı için işlem tarihinden 5 hafta sonraya,bacaklar için ise 7 hafta sonraya gün verdiler.Kontrol seansı yokmuş:44::44:
2 haftaya hepsi dökülcekmiş,kese falan yaptım ama dökülen yok,gerçi çektimmi geliyor elimebirde gayet gereksiz fiyatlı bir yıkama jeli ve krem verdiler batıklar için miş,ölü deri gidiyormuş(jilet yapan insan da batık olurmu)ama mecbur aldım...
bu kıllarla gezmeye devam edecekmiyim yoksa kendiliğinden dökülürlermi sizce ve dökülünce pürüzsüz olacakmı yoksa böle kıllarla gezmeye devam mı edicem:18:
bende lazer yaptırmak istiyorum çocuk için tedavi görüyoruz yarın dr soracam olurmu diye , aypiel cihazıyla koluma bir atış yaptırmıştım yaklaşık 2,5 ay sonra çıktı bir atış bile acıdı nasıl dayanacaz ben bikini bölgeme istiyordum çok acıyo dediler korktum sadec kollarıma ve koltuk altıma istiyorum
Kızlar merhaba,
Benim ilk seans tan sonra 2.haftam bitti ancak koltukaltımda ve genital de dökülmeler oldu ama öle anlatılan gibi pürüzsüz bir durum yok,kıllar duruyor hala...bacaklarım deseniz kıl köklerim siyah siyah,ve tuttummu da kopmuyorlar yanı açıkcası.
Sizde de böyle mi oldu:44: ,hani diycem bacaklarda ıskaladığı yerler olmuş olabilir ama koltukaltı küçücük bir yer nasıl dökülmez tamamen,kontrol seansı da yok,bir de denmişti seninkiler siyah ve sert başarılı olucak,ben mi çok şey bekliyorum ilk seanstan acaba???
E böyle giderse yazın kıllı gezicem herhalde
koltukalıtı süper durumda, genitalde süpere yakın diyebilirim, tek atışta 15 tüy görüyomus benim girdiğim cihaz senin cihazın ne acaba uyglayan uzmanda önemli sanırım bu işte
Kızlar özel bölge deyince ön üst taraftan dudak ve arka kısım(popo) içi de dahil oluyor değilmi?
koltukalıtı süper durumda, genitalde süpere yakın diyebilirim, tek atışta 15 tüy görüyomus benim girdiğim cihaz senin cihazın ne acaba uyglayan uzmanda önemli sanırım bu işte