• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

pınarcım cvpyazdığıniçin teşekkürler ltf tavsiye edceğin bir yer ismi verebilirmisin ayrıca sen nerde ikamet ediyorsun sakıncası yoksa

ben de ilk seansıma bugün gidenlerdenim makine alexandrite'tı ve özel bi tıp merkezinde yaptırdım koltukaltı ve genital için gittim emla kremi kullanmak istiyodum ama gerek yok acısında bi değişme olmicak 50 liran boşa gider dediler kullanmadım. Önce koltukaltını yaptılar ilk atışı yaptıktan sonra genitalden vazgeçecek gibi oldum çok yandı ama bi iki atıştan sonra alışıyo deriniz tıpkı ağda yaparken acıya alışması gibi ve çok kısa sürdü buraya da zaten bi arkadaşım iyi sonuç aldığı için başladım :) bence kesinlikle bi tıp merkezine gitmekte fayda var güzellik merkezleri faso fiso arkadaşıma alexandrite diyip sonra IPL uygulamışlar ve o da uzun süreli ağda etkisi yapıyormuş başka bir işe yaramıyormuş kesinlikle hastanede yaptırın derim bebekler :16:

merhaba yaptıran arkadaşlara bi sorum olacak kıl dönmesi problemine de çözüm oluyor mu acaba..
bi de acısı çok mu kartal da yaptıran war mı çok soru sordum ama cewaplarına çok ihtiyacım war

Kıl dönmesine çözüm oluyor diyorlar öyle bir problemim olmadığı için bişey diyemicem. Ben Kartalda yaptırıyorum.

Konya da lazer uygulamasi yaptirmak isteyenlere yardimci olabilirim. bende bu forumdan arastira arastira basladim hic pisman olmadim..

merhabalar genital bölgeye lazer epilasyon yaptıranlara bir sorum olacaktı. ben bir şey duydum oraya lazer epilasyon yaptıranlarda hissizlik oluyormuş ilişkiye girdiklerinde zevk almıyorlarmış. Ne kadar doğru acaba böyle bir şey yaşayan oldu mu?

yok canım öyle bişey olmuyo.uyuşturmuyoki zaten

Arkadaşlar kaç seans gitmek gerekiyor ben ilk seansımı yaptırdım tam 1 ay oldu yeni çıkan yok sadece dökülmeyen kıllar var haftaya da 2. seans için gidicem..
Bir de güzellik salonlarında artık lazer uygulaması kalkmış duyduğuma göre..

aslında hala yapa çok yer var ama gitmemek lazım ben çok pişmanım.kalkmadı ama yasaklandı

kızlar bilmem benim kadar utangaç biri daha var mıdır? çok uzun süredir genital için lazere niyetleniyorum, ama hep kapıdan dönüyorum :(
öncelikle her tarafı nasıl jiletliyorsunuz? ben arka tarafları, popo arasını yapamıyorum, öyle kıllı kıllı da insanların karşısına çıkmak istemiyorum.
sonra lazer sırasındaki pozisyon nasıl oluyor? düz yatmıyoruzdur herhalde de mi? dudakları elleriyle mi açıyorlar, ne yapıyorlar? ayyy nasıl olucak bilmiyorum, bu düşünceler de beni kaygılandırıyor :(
bir de lazer sonrası temizlik nasıl oluyor? çok açık sorucam kusuruma bakmayın ama sonuçta wc ihtiyacımız olucak? acıma, yanma oluyor mu? su değdirmememiz gerekiyormuş?
nolur bana yardımcı olun, kıl-tüy bıktım artık uğraşmaktan ama bir türlü ilk adımı da atamıyorum :(

arkadaşım jiletleme bence çok tehlikeli öyle yapıcağına jilet gibi tüyleri alan makinalar var hani erkeklerin sakalları için olanlar gibi.onla al tertemiz git.ilkin utanırsın sonra bak görürsün nasıl rahat oluyosun yani tam anlamıyla değilsede buna takılmazsın çok fazla.zaten acıyı düşünürsün daha fazla.aman sanki bi tek sen mi varsın böyle olan.onlar günde kaç kişininkini görüyo bi düşün.yakmazlarsa oranı buranı epilasyon sonrası acıma olmaz.rahatça ihtiyacını görürsün.zaten sonraki gün yıkarsın.bi günden bişey olmaz

ben ilk seans ve kontrolümü izmir hatay cd üzerindeki bi poliklinikte tamamladım. ancak başka bir merkeze giden arkadaşlarımdan edindiğim biilgilere dayanarak, bir daha buraya gitmemeye karar verdim. seans ve kontrolümde farklı insanlar lazer yaptı. yapanlar doktor ya da hemşire değillerdi. sadece hemşire bir hanım gelip, atış seviyesi söyleyip gitmişti. benim duyduğumdan farklı olarak da, ilk seans sonrası saatlerce genital bölgeme buz tutmak ve devamında günlerce yanık kremi sürmek zorunda kaldım. bir de kaşıntı başladı tabi yanıklarla beraber. kontrolde bunu dile getirdiğimde, çok şaşırdılar. yanmasının ve çığlıklar atacak kadar acı duymamın normal olmadığını söylediler. bu arada acı eşiğim gayet yüksek ve yanığa hemen tepki vermeyen yani hassas olmayan bir cilde sahibim. ona rağmen çok kötü bir seansla lazere başlamış bulundum. anladığım kadarıyla ehil olmayan genç bir kızın deneyimsizliğine kurban gittim. bugünkü ilgilenen bayan ve hemşire de mahçup olmuş gibilerdi. bunları dile getirince sanırım tenime (esmerim) ve yanıklarıma uygun şkilde daha da düşük seviyede atış yaptılar. neyse ki acı ve yanma olmadı. bana ders oldu. sırf bana yakın diye, ve poliklinik olarak güvenip başlamıştım.

lazere başlayacaklara tavsiyem. iyi bir yerde 6-7seans lazere gidip bitirmiş arkadaşlarımdan edindiğim bilgilere göre; sizinle ilgilenen kişi uzman olmalı ve hep aynı kişinin sizle ilgilenmesine özen gösteren bir merkez olmalı. böylece kıl yapınızın gelişimini, tepkilerini görerek ona uygun şekilde devam edilebiliyormuş. ikinci olarak, bu kadar acı çekmek ve yanıkların olması "normal" değil. biten arkadaşlarımın dediklerine göre, ne o kadar acı çekmişler ne de yanıkları oluşmuş. o nedenle, acı çekmeden olmaz, yanacaksın tabi biraz da diyenlere kulak asmayın. acı tabii ki olacak, ama çığlık atacak kadar olmamalı. durdurup ağlayanlar olduğu, hatta benim yine de güçlü olduğum bile söylenmişti. dediğim gibi böyle bir şey olmamalı. aletten ziyade, işini iyi yapamayanların kurbanları çekiyor ancak bu kadar acı. siz işinin ehli merkezlere gitmeye çalışın. umarım kimse zarar görmeden atlatıyordur lazeri. benim gibi başına gelen olduysa geçmiş olsun onlara da.

ben az acı çekmedim bir yıl boyunca normal sanıyodum tabi bunu.en son resmen yaktılar beni.bıraktım ama iz kaldı malesef.iki aydır tritone die bi krem sürüyorum biraz geçti izler.sana katılıyoum dikkat etmek şart.yazıyorumki herkes dikkatli olsun ders alsın

Geçen hafta en sonunda ben de epilasyona başlamış bulunuyorum.Ben şimdiye kadar hep jiletle aldığımdan kıllarım siyah ve sert,tenim beyaz.Gittigim merkezde tüm vücüt alex epicare e karar verdiler sadece üst bacaklarımın yanlarını soprano ile yapıyorlar,bu ütüleme teknolojisi dedikleri hani.Şimdiye kadar ağda yaptırmadıgımdan çok acıycağını düşünerek emla krem aldım,ancak nedense sadece genitale ve koltukaltıma sürdüm,bacaklarım çok çoookk acıdı.İşlemi yapan bayan şanslı olduğumu tüylerimin kuvvetli olmasının iyi olduğunu döyledi ama bir ağlamadığım kaldı, diğer bölgeleri yapamıycaz herhalde dedi hatta ama sanırım o bölgeler uyuştuğundan genitalde pek bir acı hissetmedim, koltuk altı zaten başlamasıyla bitmesi bir oldu.Bir daha bacaklarıma da krem sürücem:53:sonra bacaklarımın yanlarına soprona yaptılar acı hiç yok,süpermiş ama inşallah etkili bir cihazdır. Şimdi genital ve koltuk altı için işlem tarihinden 5 hafta sonraya,bacaklar için ise 7 hafta sonraya gün verdiler.Kontrol seansı yokmuş:44::44:

2 haftaya hepsi dökülcekmiş,kese falan yaptım ama dökülen yok,gerçi çektimmi geliyor elime:27:birde gayet gereksiz fiyatlı bir yıkama jeli ve krem verdiler batıklar için miş,ölü deri gidiyormuş(jilet yapan insan da batık olurmu:53::53:)ama mecbur aldım...

bu kıllarla gezmeye devam edecekmiyim yoksa kendiliğinden dökülürlermi sizce ve dökülünce pürüzsüz olacakmı yoksa böle kıllarla gezmeye devam mı edicem:18:

Geçen hafta en sonunda ben de epilasyona başlamış bulunuyorum.Ben şimdiye kadar hep jiletle aldığımdan kıllarım siyah ve sert,tenim beyaz.Gittigim merkezde tüm vücüt alex epicare e karar verdiler sadece üst bacaklarımın yanlarını soprano ile yapıyorlar,bu ütüleme teknolojisi dedikleri hani.Şimdiye kadar ağda yaptırmadıgımdan çok acıycağını düşünerek emla krem aldım,ancak nedense sadece genitale ve koltukaltıma sürdüm,bacaklarım çok çoookk acıdı.İşlemi yapan bayan şanslı olduğumu tüylerimin kuvvetli olmasının iyi olduğunu döyledi ama bir ağlamadığım kaldı, diğer bölgeleri yapamıycaz herhalde dedi hatta ama sanırım o bölgeler uyuştuğundan genitalde pek bir acı hissetmedim, koltuk altı zaten başlamasıyla bitmesi bir oldu.Bir daha bacaklarıma da krem sürücem:53:sonra bacaklarımın yanlarına soprona yaptılar acı hiç yok,süpermiş ama inşallah etkili bir cihazdır. Şimdi genital ve koltuk altı için işlem tarihinden 5 hafta sonraya,bacaklar için ise 7 hafta sonraya gün verdiler.Kontrol seansı yokmuş:44::44:

2 haftaya hepsi dökülcekmiş,kese falan yaptım ama dökülen yok,gerçi çektimmi geliyor elime:27:birde gayet gereksiz fiyatlı bir yıkama jeli ve krem verdiler batıklar için miş,ölü deri gidiyormuş(jilet yapan insan da batık olurmu:53::53:)ama mecbur aldım...

bu kıllarla gezmeye devam edecekmiyim yoksa kendiliğinden dökülürlermi sizce ve dökülünce pürüzsüz olacakmı yoksa böle kıllarla gezmeye devam mı edicem:18:

merak etme işlem görende görmeyende hepsi dökülecek, kese yap demesinin sebebi o zaten, bana doktorum 3 gün sonra başla keseye demişti, hemen döküldüler zaten, döküldüğü zamanda uzun süre tertemiz pürüzsüz dolaşacaksın :D eh harika kısmı da bu olsa gerek :D yaşasın Lazerrr :D

kızlar bilmem benim kadar utangaç biri daha var mıdır? çok uzun süredir genital için lazere niyetleniyorum, ama hep kapıdan dönüyorum :(
öncelikle her tarafı nasıl jiletliyorsunuz? ben arka tarafları, popo arasını yapamıyorum, öyle kıllı kıllı da insanların karşısına çıkmak istemiyorum.
sonra lazer sırasındaki pozisyon nasıl oluyor? düz yatmıyoruzdur herhalde de mi? dudakları elleriyle mi açıyorlar, ne yapıyorlar? ayyy nasıl olucak bilmiyorum, bu düşünceler de beni kaygılandırıyor :(
bir de lazer sonrası temizlik nasıl oluyor? çok açık sorucam kusuruma bakmayın ama sonuçta wc ihtiyacımız olucak? acıma, yanma oluyor mu? su değdirmememiz gerekiyormuş?
nolur bana yardımcı olun, kıl-tüy bıktım artık uğraşmaktan ama bir türlü ilk adımı da atamıyorum :(

Ben de jiletlemekte biraz zorlandım arka taraflar biraz kaldı ama sorun olmuyo canım pozisyon konusuna gelince de evet düz yatıyorsun popoyu yaparken de arkanı dönüp elinle biraz açmanı istiyolar senden :( evet hoş bi durum değil ama onların uzmanlık alanı bu sonuçta kimbilir kaç kişiyi görüyolar anormal karşılamıyolar durumu yani zaten :) acıma yanma olmuyo sadece o gün sıcak su değdirmemeni istiyolar hepsi bu bence kapıdan dönme git kurtul 5 dakikalık bi iş :34:

kızlar ben istanbul acıbadem hastanesinde yaptırıyorum. kol altı + genital 170 tl. dermotolog yapıyor sadece. çok memnunum. ben bağdatcaddesindeki şubesine gidiyorum :16:

Merhaba arkadaşlar,
Bende 29 şubatta alex ile koltuk altıma ve özel bölgeme lazer yaptırdım.Yavaş yavaş kıllar görünmeye başladı.Sanki hiç dökülmeyecekler gibi.İyice sertler sanki.Sizde de önce böyle mi oldu?

Merhaba arkadaşlar,
Bende 29 şubatta alex ile koltuk altıma ve özel bölgeme lazer yaptırdım.Yavaş yavaş kıllar görünmeye başladı.Sanki hiç dökülmeyecekler gibi.İyice sertler sanki.Sizde de önce böyle mi oldu?

yanan tüyler yüzeye çıkıyor zaten, elinle çekmeni tavsiye etmem ama bir iki tane deneyebilirsin, eline gelmesi lazım işlem görenlerin. ama gelmediyse de 2 hafta da dökülecek zaten, dökülmezse 2. seansında bakarsın duruma , çünkü biliyosunz ki tüylerin 3 evresi var, belki daha zamanı vardır. benim hemen dökülmüşlerdi, ama geç dökülenlerinde olduğunu duymuştum merak etme. herkes de aynı sürede aynı cevabı vermiyor.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

koltukaltı ve özel bölge için bende alexle başlamıştım ama daha çok çıkardı alex o yüzden son zamanların konuşulan cihazı soprano ütüleme epilasyon cihazı ile yaptır dene gör derim memnun kalırsın acısız ve etkili çünkü.:46:

Back