Kesinlikle herkese tavsiye ederim, ağda, epilasyon aleti veya tüy dökücüler vs (jiletten bahsetmiyorum bile) sadece gecici ve genellikle sivilce, batık, kaşıntı gibi hüsranla sonuçlanan yöntemler. Lazerde risk alıyor olsak bile iyi ve güvenilir bir yerde yapıldıgında uzun vadede ağdaya ve tüy dökücülere verdiginiz paradan daha az para veriyor olacaksınız.
Ben peşin fiyatı 130 TL olarak dermatologa yaptirdim, su an 5. seansım olacak her seanstan 15 gün sonra ücretsiz kontrol seansına gittim. Su an tamamen bitti diyebilirim, sanırım 6. seansa gerek kalmadan bu dertten sonsuza dek kurtulmuş olacagım. Bu nedenle tavsiyem lazeri cok pahalı bulsakta ufak tefek fedakarlıklar yaparak herkesin iyi bir yerde lazer yaptırması (ne bileyim her ay bir ruj iki far az bile alsak paranın bir kısmını cıkarmıs oluruz:))
ben alt tarafın üstten daha çok acıdığını duymuştum gitmeden önce, dün tüm genitali yaptırdım, aslında alt tarafı yaptırmicaktım,uzman çok motive etti yaptı ve alt taraf üstten daha az acıdı:) o kadar korkulacak bişey yok, sivrisinek ısırığı, en fazla arı sokması gibi.. korkma, kendini güvenilir ellere ve güvenilir alete bırak yeterki önemli olan o.... zaten cihaz soğutmalı olduğu için acıyı azaltıyor hemde epey soğutmalı sanki buz püskürtüyomuş gibii
bideee ben özel yerimi açtırtmadan yaptırdım üstümde çamaşır varken, sadece olan bölgeleri yaptı (o yeri çamaşırım kapattı yani:)
kesinlikle yapılmalı lazer...
hayatımda yaptığım en doğru şey diyebilirim..
ben bütün vücuduma gidiyorum ve çok memnunum biçok yer bitti...
bacaklarım koltukaltım bikinim...
sadece kollarımda kaldı biraz
nasıl yani çamaşır üzerinden mi yaptılar
ay bunu da ilk kez duydum
Nasıl oluyor o ya ? o zaman heryerine yaptırmadın sen ?
Nasıl oluyor o ya ? o zaman heryerine yaptırmadın sen ?
kızlar lutfen msjımı okuyan herkez cvp yazsın
ben tum vucut ıcın ılk seans a gıttım ama kıllar hıc dokulmedı sapasaglam duruyor dokulurmu dersınız ?
ayrıca kıl kokusu cıkmadı epılasyonu yapınca sızın ılk seanslarınızda nasıl oldu tecrubelerınızı paylasablırmısınız
kaç gün önce gittin kardeş? bende 2 gün önce gittim ilk seansa ve benimde şuan duruyor ama hemen dökülmüyomuşki zaten en az 10 gün beklemek gerekiyormuş. normalde kökler yandığı için yanık kokusu olmalı, ben aldım o kokuyu.... senin ten rengin nasıl, hangi cihazı kullandılar ve gittiğin yer güzellik merkezi mi yoksa klinik/hastane gibi bir yer mi?
hayır hayatım cok sıyah degıl ama koyu renk ıns bıter bıan once sen basladınmı seanslara ne kadar para ıstedıler?
canımsın ya cvp yazdıgın ıcın sagol bacım benım bugun 1 hafta oldu yanık kokusu almadım ayrıca hıc dokulme de olmadı acaba dokulmeyecekmı
bnm gıttıgım yer klınık cnm annemde dha once guzellık merkeznde yaptırmıstı o yaktkları zaman dokulmesı lazım dıyor kafam cok karıstı gıtmesemmı artık acaba ya bırde kollarımı jıletle aldılar smdı devam etmezsem dha beter olursa kıllar offfffff offff
kese yap demedı hatta bna sıcak su fazla degdırme ayrıca da fazla lıflenme fılan dedı kafam cok karıstı 2. seansa da gdıcem ondan sonra dokulme olmazsa gıtmıycem dayımın yerı zaten
ilk 2-3 gün sıcak su ve lif yasak zaten bacım bencede biraz daha bekle sonuç alamazsan başka yere bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?