• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

ben de yaptırmak istiyorum ama tehlikeli diyorlar ya :(
neye tehlikeli diyorlar anlamıyorum. lazer kıl köküne etki ediyor lenflere kadar ilerlemiyorki. hücreleri de yok etmiyor sadece kıl köküne kadar ilerliyor. hem kanser açısından baktığımızda lazer epiye gelene kadar elinizden bırakmadığınız telefonlar baş tehtit unsuru. önce onları bırakalım

ben de aynı yere gidiyorum bakırköy subesıne benimde sarı kahverengi karışıktı tam sonuç alamazsınız başlayalım mı dediler, bende giden gitsin kalan sağlar bizimdir dedim başladık. kahve rengiler gitti % 80 oranında, sarılar kaldı ki onları ben bile göremiyorum. tenim çok beyaz, belkide kahverengi tüylerde ondan sebep sonuç aldım. ama epiderm olmaz diyorsa vardır bi bildiği para gelsin yapmak olsun diye yapmıyorlar güvenebilirsin onlara. mesela göğüs ucu için istemiştim olmaz dediler iğneli epi önerdiler.

yanı evet kadın olmaz dedı ama tenım cok beyaz benım tuylerımde sıyah bana gore aralarda kahveler olabılır evet sureklı jılet yaptığım ıcınde sert baya nasıl gormedı anlamadım sımdı dermarta gosterıcem o da ıncırlıde yaptıran arkadaslar var memnun kalmıslar yuzde yuz hıc bıryer garantı vermıor zaten gıtmezde bana gıdenler de yeter bakalım inş. ordan olumlu sonuc alırım...

ben de aynı yere gidiyorum bakırköy subesıne benimde sarı kahverengi karışıktı tam sonuç alamazsınız başlayalım mı dediler, bende giden gitsin kalan sağlar bizimdir dedim başladık. kahve rengiler gitti % 80 oranında, sarılar kaldı ki onları ben bile göremiyorum. tenim çok beyaz, belkide kahverengi tüylerde ondan sebep sonuç aldım. ama epiderm olmaz diyorsa vardır bi bildiği para gelsin yapmak olsun diye yapmıyorlar güvenebilirsin onlara. mesela göğüs ucu için istemiştim olmaz dediler iğneli epi önerdiler.

canım ya bıde sana bısey daha sorsam cok acıyor mu benım canım cok tatlıdır da ağda falan hıc yapamıodum nasıl bı acı ozellıkle alt kısımlar?

canım ya bıde sana bısey daha sorsam cok acıyor mu benım canım cok tatlıdır da ağda falan hıc yapamıodum nasıl bı acı ozellıkle alt kısımlar?
bu konuda pek yardımcı olamıcam sanırım çünkü benim ağrı eşiğim yüksek. ben hep ağda yaptım ilk çıktıkları günden beri ve kendim yapardım ağdamı. lazer içinse emla kremden sürdüm hiç bişi hissetmedim hatta orada çalışan bayan şaşırdı ilk defa senin gibisini görüyorm dedi :)) senin ne hissedeceğini pek tahmin edemiyorum bi sebeple :44:

bu konuda pek yardımcı olamıcam sanırım çünkü benim ağrı eşiğim yüksek. ben hep ağda yaptım ilk çıktıkları günden beri ve kendim yapardım ağdamı. lazer içinse emla kremden sürdüm hiç bişi hissetmedim hatta orada çalışan bayan şaşırdı ilk defa senin gibisini görüyorm dedi :)) senin ne hissedeceğini pek tahmin edemiyorum bi sebeple :44:

ne guzel sanslısın desene benım canım acayıp tatlı dokunsan aglarım ben deneyıp gorucez artık... gercı once yapan bı merkez bulmam lazım sımsıyah olmayan kıllarım ıcın...

arkadaşlar anlamadığım bi şey var.. burdaki yazılanların neredeyse hepsini okudum ve çoğu kişi yazmış ki, lazer yaptırdıktan sonra 10-20 gün içinde tüyler dökülüyor demişler..

ben genitale değil ama başka bölgelerime alexandrite cihazla yaptırdım ve ışınlar atıldıktan sonra seans anında zaten kıllarım döküldü, havlu kağıtla temizleye temizleye devam ediyordu uzmanım.. ve o tüylerin tekrar çıkması ayları buluyordu.. neden 10 gün sonra dökülüyordu yazılmış? seans anında dökülmüyor muydu tüyleriniz?

yeterince beyaz tenliysen tüyleri direk yakmış olabilirler. yüksek dozaj vererek. ama normalde az bi kısmı öyle tamamen yanıp dökülüyor.zaten jilet uygulamış olarak gittiğinde dökülecek bi kıl olmuyor boyu çok minik olduğu için. lazer kökünü zayıflattığı için çıkan kıl zayıf kalıyor ve büyümeyip dökülüyor. bunu ancak boyu biraz uzadığında fark edebiliyorsun.

arkadaşlar gaziantepte önerebileceğiniz lazer epilasyon yerleri hakkında yardımcı olur musunuz bir an önce yaptırmam gerek :(

yeterince beyaz tenliysen tüyleri direk yakmış olabilirler. yüksek dozaj vererek. ama normalde az bi kısmı öyle tamamen yanıp dökülüyor.zaten jilet uygulamış olarak gittiğinde dökülecek bi kıl olmuyor boyu çok minik olduğu için. lazer kökünü zayıflattığı için çıkan kıl zayıf kalıyor ve büyümeyip dökülüyor. bunu ancak boyu biraz uzadığında fark edebiliyorsun.

epey beyazım evet, ama jilet uygulayarak gitmedim hiç, tüylerim ağdalık seviyeye geldiğinde gittim ve seanstan ağda yaptırmışcasına pürüzsüz çıktım.. anlaşılan farklı taktiklerle yapıyorlar.. teşekkürler

arkadaşlar anlamadığım bi şey var.. burdaki yazılanların neredeyse hepsini okudum ve çoğu kişi yazmış ki, lazer yaptırdıktan sonra 10-20 gün içinde tüyler dökülüyor demişler..

ben genitale değil ama başka bölgelerime alexandrite cihazla yaptırdım ve ışınlar atıldıktan sonra seans anında zaten kıllarım döküldü, havlu kağıtla temizleye temizleye devam ediyordu uzmanım.. ve o tüylerin tekrar çıkması ayları buluyordu.. neden 10 gün sonra dökülüyordu yazılmış? seans anında dökülmüyor muydu tüyleriniz?
sana uygulayan o sırada temizliğini yapıyormuş ondandır benimki atış yapıp bitiriyor okadar. sonra bi süre ben yanmış tavuklar gibi geziyorum. yavaş yavaş dökülüyolar 10 gün sonra :))

alexandrite cihazıyla yapıldı canım

alexandrite'ın hangi cihazı bilmiyorum ama demekki tam kökünden yakmış kıllarını ki ondan kalmamış. eğer tüyü kırıp da üstten yaksaydı o zaman tam ağda yapmış gibi olmazdı. uzun gittim diyorsun ona rağmen bu sonuç alındıysa iyi yani. Tüyler yandığı için dökülüyor ama tam kökünden bir dökülme bazı tüylerde olmuyor tabiki o yüzden de bir kısmı kalıyor. Sanırım sana tam etki etmiş tüylere.

kızlar,ben evlenmemiş ve doğum yapmamış kizlara lazer eplasyon yaptrmasını tevsiye etmem,vücuttan çıkması gereken şeyler çıkmalıdir,mesala buyuk abdest,kuçuk abdest yapmasaniz ne olacak bir duşunmalısınız,bu eplasyon da öyle bir şeydr. evlenmemiş ve dugum yapmamşsanız iyice duşunun,benim doktorum öyle bir tevsiyede bulundu.

bende bekarım daha önce evlilik yapmadım ama lazer yaptırdım 6. seansım bitti %80 kadar bitti ama 5. seans sonrası ameliyat oldum ameliyat tüylenmeyi arttırıyor dr sağlık açısından ne kusur gördü bilmem bunun yumurtalığa yada rahime verdiği bi zarar yokki sık sık mantar olurdum lazer yaptırdığımdan beri hiç mantar olmadım ben memnun kaldım kalanları yılda 1 kere taratarak bittiği yere kadar artık zaten %100 bir sonuç beklemeyin dudak kenarları inceliyor ama orası bitmiyor onuda 2 tel bişey elle çeksen kopuyor zaten :17:

evlenmemiş doğum yapmamış derken?
vücutta atılması gereken bişeyler varsa ve onlar doğum yapılarak atılıyorsa zaten lazerle doğumun bi alakası yok ki
epilasyon nedeniyle vücuttan atılması gereken şeylerin atılmaması kısmını anlamadım
genital bölgede bi kısım tüyleri hassasiyet ve ısı dengesi için korumak gerektiğini -özellikle iç dudaklar çevresinde- okumuştum ama oralar zaten lazerle çok iyi sonuç vermiyor uzun seanslar gitmek gerekiyor ki bi yan etki görmeyen orayı da yaptırır bence
bu genital bölge temizliği konusunda da sürekli bir tartışma var ağda yapmayın sarkar lazer yapmayın bekarlarda atılması gereken şeyler var. ee ne yapacaz?

evlenmemiş doğum yapmamış derken?
vücutta atılması gereken bişeyler varsa ve onlar doğum yapılarak atılıyorsa zaten lazerle doğumun bi alakası yok ki
epilasyon nedeniyle vücuttan atılması gereken şeylerin atılmaması kısmını anlamadım
genital bölgede bi kısım tüyleri hassasiyet ve ısı dengesi için korumak gerektiğini -özellikle iç dudaklar çevresinde- okumuştum ama oralar zaten lazerle çok iyi sonuç vermiyor uzun seanslar gitmek gerekiyor ki bi yan etki görmeyen orayı da yaptırır bence
bu genital bölge temizliği konusunda da sürekli bir tartışma var ağda yapmayın sarkar lazer yapmayın bekarlarda atılması gereken şeyler var. ee ne yapacaz?

ben genital ve koltıuk altına yaptırdım tüyle alakası yokki bencede yani ne yapalım jilet gürleştirir agda sarkıtır yaptırdım inanın hiç pişman değilim temiz ve hijenik yerde yaptırdımmı hiç sorun olmaz tavsiye ederim

bugun baska bı yere gıdıp tekrar gosterdım tuylerım sarıymıs sonuc alamazsın dedı ıncelme olurmus kızlar sızce ne yapayım varmıacaba benım gıbı olupta sonuc alan cok sarı değil aslında bana gore sıyah ama ıkı yerde aynı seyı soyleynce cok uzgunum ya desteğinize ihtıyacım var:(

Back