• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

kızlarr herkese selam. yakın zamanda epilasyona başlamayı düşünüyorum ama bi türlü nerden nasıl ne şekilde başlicamı bilemiyorum :( acaba bölge bölge mi başlasam yoksa komple mi? bi de sanırım heryerin makinası farklıymış en iyisini nasıl bulabilirim? avrupa yakasındayım. birde gitmeden jiletle almak gerekiyomuş sanırım :( yıllardır ağda yapıyorum ben nasıl olcak bilmiyorum cok kararsızım

merhaba kızlar ,
ben gecen cuma gunu basladım lazer epılasyona inş tez zaman da kıllarım bıter :)
bacak,bıkını bolgesı,kollar,koltuk altı,bıyık bolgesı hıcbıryerımde kıl kalsın ıstemıyorum oradakı bayan uzadıkca dokulecek dedı bndan sonra bnde sızınleyımm

ya arkadaslar hayatta benım kadar canı az olan bırı yoktur heralde dokunsan aglarım o derece annem hep sen nasıl evleneceksın diyip durur... ablamla lazer yaptırmaya karar verdık ozellıkle genıtal bolge napıcam nasıl katlanıcam bılmıorum ozellıkle burda bı arkadasın yazdığı yazıyı okuyunca kızgın demır dokundurup kaldırıolar:( ilk seansıma gıttıkten sonra buraya yazıcam emın olun herseyı detayıyla yazıcam nasıl bır acı olduğunu.... yanı ılk yaptıracak ve beım gıbı korkanlar için... ya ben cok korkuorum heran vazgecebılırım aslında:(:( bı yardım edın kızlar ya...

bn ılk seansımı bıtırdım atısı yaparken ufak bı elektrık carpması gbı bısey hıssedıyorsun sadece onada zamanla alısıyorsun zaten ,
kızgın demır olayına sasırdım :)))))

bn ılk seansımı bıtırdım atısı yaparken ufak bı elektrık carpması gbı bısey hıssedıyorsun sadece onada zamanla alısıyorsun zaten ,
kızgın demır olayına sasırdım :)))))

canım senın tuylerın sımsıyah mı benım aralarda sarılar olduğu ıcın yapmak ıstemıyorlar ıyı sonuc alamam dıye?

kızlar elazığda bir yer var sürekli kampanya yapıyor. bu defa sunu yazmşlar sitelerine Son teknoloji Alexandrite lazer epilasyon ile istenmeyen tüylere sağlıklı ve kesin çözüm! Tüm vücut için geçerli lazer epilasyon Este Beauty güvencesi ile 1 seans 400 tl yerine 99 tl... cihazlarını tanıtırken söyle demişler GentleLASE Alexandrite 755nm dalga boyu ile Candela’ nın her tip cilt rengine uyumlu hızlı, konforlu ve kullanışlı birinci sınıf lazer epilasyon sistemidir. sizce bu güzellik merkezi nasıl bir yerdir?

Bende yaptırmak istiyorum henüz bir yer bulamadık fakat bazı makineler uzaktan atış yapıyomuş.Bu makinelerin ismini bilen varsa söyleyebilir mi ? Hijyenik olması açısından baya önemli bi konu bu..
bide aranızda doktor yada bu konuyla yakından ilgili biri varsa sorum olucak ben bekarım genital bölgeme epilasyon yaptırırsam ilerde beni olumsuz etkileyecek bi olayla karşılaşmam dimi:44:​

Bende yaptırmak istiyorum henüz bir yer bulamadık fakat bazı makineler uzaktan atış yapıyomuş.Bu makinelerin ismini bilen varsa söyleyebilir mi ? Hijyenik olması açısından baya önemli bi konu bu..
bide aranızda doktor yada bu konuyla yakından ilgili biri varsa sorum olucak ben bekarım genital bölgeme epilasyon yaptırırsam ilerde beni olumsuz etkileyecek bi olayla karşılaşmam dimi:44:​

Benim yaptırdığım alexandrite apogee 5500 uzaktan atış yapıyor. tenine değmiyor makina.

Kızlar lütfen bana kesin bir şey söyleyin;
16yaşındayım , genital bölgemde kararmalar , kıl dönmeleri gibi şeyler var. bir de üst bacakta var artık rahatsız oluyorum. lazer epilasyon le geçer mi?

kararmalar için bir şey demem henüz erken benim. kıl dönmelerinin zamanla geçeceğini söylemişti bana orda çalışan bayan

canım senın tuylerın sımsıyah mı benım aralarda sarılar olduğu ıcın yapmak ıstemıyorlar ıyı sonuc alamam dıye?

hayır hayatım cok sıyah degıl ama koyu renk ıns bıter bıan once sen basladınmı seanslara ne kadar para ıstedıler?

Kızlar bende genital bölge için görüştüm. Kılların bitimine göre 7-10seans. Toplam 700tl. Normalmi sizce özel bir hastanede :)

Asil beyaz tenliler uzerinde ise yariyor. Ben de ayni durumdayim ve cok iyi sonuc aldim. Ozellikle teniniz ne kadar beyaz, kil renginiz ne kadar koyuysa o kadar etkili sonuc aliyorsunuz. Sadece sirf ucuz diye herhangi bir yere gitmeyip giden kisilere danismaya dikkat edin. Lazer yuzunden vucudunda gecmeyen yaniklar, izler kalan tanidiklarim var. Ama bu lazer yaptirmakla degil yapilan yerin ve kullandiklari aletin kotu olmasiyla ilgili. Deneyimli birinin yapmasi sart bence.

Bu arada, benim de cildim cok hassas ve lazerden once kil donmesi sorunum da vardi. Lazer kil donmesi tedavisinde de uygulaniyor ve cidden basarili. 2 senedir boyle bir sorun yasamadim.

Merhaba acaba bu bölgeye lazere giderken kıl dönmesinden kaynaklanan apseler enfeksiyonlar için neler yapılmalı? Bunlar varken lazer yapılıyor mu?
Bu konu hk kimse bir şey söylememiş sanıyorum
Yardımcı olabilecek biri varsa cok sevinirim:44:

Merhaba acaba bu bölgeye lazere giderken kıl dönmesinden kaynaklanan apseler enfeksiyonlar için neler yapılmalı? Bunlar varken lazer yapılıyor mu?
Bu konu hk kimse bir şey söylememiş sanıyorum
Yardımcı olabilecek biri varsa cok sevinirim:44:

Lazer epilasyon özellikle bu problemi yaşayanlara öneriliyor.Bende de zaman zaman oluyor ve batıklardan dolayı cildim hep lekeli lekeli.Ben daha 1 seans yaptırdım ama cildim huzura ermeye başladı bile:1: Tavsiye ederim,öncelikle git bi merkezle görüş,zaten onlar seni daha iyi bilgilendirir:34:

Kesinlikle herkese tavsiye ederim, ağda, epilasyon aleti veya tüy dökücüler vs (jiletten bahsetmiyorum bile) sadece gecici ve genellikle sivilce, batık, kaşıntı gibi hüsranla sonuçlanan yöntemler. Lazerde risk alıyor olsak bile iyi ve güvenilir bir yerde yapıldıgında uzun vadede ağdaya ve tüy dökücülere verdiginiz paradan daha az para veriyor olacaksınız.
Ben peşin fiyatı 130 TL olarak dermatologa yaptirdim, su an 5. seansım olacak her seanstan 15 gün sonra ücretsiz kontrol seansına gittim. Su an tamamen bitti diyebilirim, sanırım 6. seansa gerek kalmadan bu dertten sonsuza dek kurtulmuş olacagım. Bu nedenle tavsiyem lazeri cok pahalı bulsakta ufak tefek fedakarlıklar yaparak herkesin iyi bir yerde lazer yaptırması (ne bileyim her ay bir ruj iki far az bile alsak paranın bir kısmını cıkarmıs oluruz:))

kesinlikle yapılmalı lazer...
hayatımda yaptığım en doğru şey diyebilirim..:D
ben bütün vücuduma gidiyorum ve çok memnunum biçok yer bitti...
bacaklarım koltukaltım bikinim...
sadece kollarımda kaldı biraz

ya bişey sorucam,yok yumurtlama döneminde,yok adetten 3 gün önce gitmeyin falan diyorlar :18:

Bende dün başladım genitale sandığımdan daha az acı duydum..herkesten alt genitalin üstten daha çok acıdığını duymuştum ama alt kısımda daha az acı hissettim ben.. inşallah ilerdeki seanslarda acı daha artmaz:-( ama soğutmalı olduğu için çok hissettirmiyor (en fazla arı sokması gibi bişey) ben ayrıca bikini+koltukaltını da yaptırdım,çok kısa sürdü ve böyle kaliteli bir klinikte fiyat mükemmel...tavsiye ederim. birde ben özel bölgemi açtırmadan yaptırdım üstümde çamaşır varken yaptı o yüzden rahat ettim ve yapan uzmanın sizi motive etmesi de çok önemli, orda öyleler ve yaparken muhabbet ederek heyecanınızı azaltıyorlar.tabi bu hizmet her yerde olmaz. ben alt tarafı yaptırmayı düşünmüyordum bile ama dr.öyle rahatlattıki mecbur kaldım:) zaten dediğim gibi özel bölgeyi açmadan yaptı

kızlarr herkese selam. yakın zamanda epilasyona başlamayı düşünüyorum ama bi türlü nerden nasıl ne şekilde başlicamı bilemiyorum :( acaba bölge bölge mi başlasam yoksa komple mi? bi de sanırım heryerin makinası farklıymış en iyisini nasıl bulabilirim? avrupa yakasındayım. birde gitmeden jiletle almak gerekiyomuş sanırım :( yıllardır ağda yapıyorum ben nasıl olcak bilmiyorum cok kararsızım

slm kardeş. bende çok kararsız ve tedirgindim ama sonunda güvenilir bir yer buldum hemde burnumun dibindeymiş. çok temiz ve uzmanların olduğu bir klinik. hemde çok uygun fiyatlarla.....dün ilk seansımı yaptırdım ,okumadıysan üstteki yazıyı okuyabilirsin. bence sende benim gibi koltukaltı+genital ile başla , paket alırsan ve nakit ödersen fiyat baya iniyor ama burda önemli olan çevrende araştır güvenilir bi yer bul ve mutlaka poliklinik veya hastane tarzı yerler olsun, yani güzellik merkezlerine gitme, oralarda çoğu yerde gerçek lazer kullanmıyorular( yani ıpl) eğer beyaz tenliysen ve tüylerin kalınsa alexandrite lazer en doğru olanı. soğutmalı hemde. bide kesin karar verdiysen lazere ağdayı hemen bırak en az 1-1,5 ay jilet kullanki tüylerin hem kalınlaşsın hemde her yerden çıksınlar. seansa gitmeden 3 gün önce jiletleyeceksin

canım ya bıde sana bısey daha sorsam cok acıyor mu benım canım cok tatlıdır da ağda falan hıc yapamıodum nasıl bı acı ozellıkle alt kısımlar?

ben alt tarafın üstten daha çok acıdığını duymuştum gitmeden önce, dün tüm genitali yaptırdım, aslında alt tarafı yaptırmicaktım,uzman çok motive etti yaptı ve alt taraf üstten daha az acıdı:) o kadar korkulacak bişey yok, sivrisinek ısırığı, en fazla arı sokması gibi.. korkma, kendini güvenilir ellere ve güvenilir alete bırak yeterki önemli olan o.... zaten cihaz soğutmalı olduğu için acıyı azaltıyor hemde epey soğutmalı sanki buz püskürtüyomuş gibii
bideee ben özel yerimi açtırtmadan yaptırdım üstümde çamaşır varken, sadece olan bölgeleri yaptı (o yeri çamaşırım kapattı yani:)

Son düzenleme:
Bende dün başladım genitale sandığımdan daha az acı duydum..herkesten alt genitalin üstten daha çok acıdığını duymuştum ama alt kısımda daha az acı hissettim ben.. inşallah ilerdeki seanslarda acı daha artmaz:-( ama soğutmalı olduğu için çok hissettirmiyor (en fazla arı sokması gibi bişey) ben ayrıca bikini+koltukaltını da yaptırdım,çok kısa sürdü ve böyle kaliteli bir klinikte fiyat mükemmel...tavsiye ederim. birde ben özel bölgemi açtırmadan yaptırdım üstümde çamaşır varken yaptı o yüzden rahat ettim ve yapan uzmanın sizi motive etmesi de çok önemli, orda öyleler ve yaparken muhabbet ederek heyecanınızı azaltıyorlar.tabi bu hizmet her yerde olmaz. ben alt tarafı yaptırmayı düşünmüyordum bile ama dr.öyle rahatlattıki mecbur kaldım:) zaten dediğim gibi özel bölgeyi açmadan yaptı

ben alt tarafın üstten daha çok acıdığını duymuştum gitmeden önce, dün tüm genitali yaptırdım, aslında alt tarafı yaptırmicaktım,uzman çok motive etti yaptı ve alt taraf üstten daha az acıdı:) o kadar korkulacak bişey yok, sivrisinek ısırığı, en fazla arı sokması gibi.. korkma, kendini güvenilir ellere ve güvenilir alete bırak yeterki önemli olan o.... zaten cihaz soğutmalı olduğu için acıyı azaltıyor hemde epey soğutmalı sanki buz püskürtüyomuş gibii
bideee ben özel yerimi açtırtmadan yaptırdım üstümde çamaşır varken, sadece olan bölgeleri yaptı (o yeri çamaşırım kapattı yani:)

nasıl yani çamaşır üzerinden mi yaptılar:53:
ay bunu da ilk kez duydum

Back