Kesinlikle herkese tavsiye ederim, ağda, epilasyon aleti veya tüy dökücüler vs (jiletten bahsetmiyorum bile) sadece gecici ve genellikle sivilce, batık, kaşıntı gibi hüsranla sonuçlanan yöntemler. Lazerde risk alıyor olsak bile iyi ve güvenilir bir yerde yapıldıgında uzun vadede ağdaya ve tüy dökücülere verdiginiz paradan daha az para veriyor olacaksınız.
Ben peşin fiyatı 130 TL olarak dermatologa yaptirdim, su an 5. seansım olacak her seanstan 15 gün sonra ücretsiz kontrol seansına gittim. Su an tamamen bitti diyebilirim, sanırım 6. seansa gerek kalmadan bu dertten sonsuza dek kurtulmuş olacagım. Bu nedenle tavsiyem lazeri cok pahalı bulsakta ufak tefek fedakarlıklar yaparak herkesin iyi bir yerde lazer yaptırması (ne bileyim her ay bir ruj iki far az bile alsak paranın bir kısmını cıkarmıs oluruz:))
Canım ilk seans+kontrol seansında nasıl bir sonuç almıştın ? Bende kısmi dökülmeler oldu, yani kel gibi görünüyor ama sanki çoğu çıkıyor gibi duruyor. Tabiki daha önceki ağda yaptırdığımdan daha iyi görünüyor ama ben daha çok dökülme ve hiç çıkmama bekliyordum. Senin nasıl oldu anlatabilir misin ? Her seanstan sonra farkını hissettin mi ? Özellikle ilk seanstan sonra ikinci seansa giderkenki durumun nasıldı ?
Bir de hangi lazer tipi ve aletle yapıldı sana ? Enerjisi vs.
çok mu soru sordum :)