• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Kesinlikle herkese tavsiye ederim, ağda, epilasyon aleti veya tüy dökücüler vs (jiletten bahsetmiyorum bile) sadece gecici ve genellikle sivilce, batık, kaşıntı gibi hüsranla sonuçlanan yöntemler. Lazerde risk alıyor olsak bile iyi ve güvenilir bir yerde yapıldıgında uzun vadede ağdaya ve tüy dökücülere verdiginiz paradan daha az para veriyor olacaksınız.
Ben peşin fiyatı 130 TL olarak dermatologa yaptirdim, su an 5. seansım olacak her seanstan 15 gün sonra ücretsiz kontrol seansına gittim. Su an tamamen bitti diyebilirim, sanırım 6. seansa gerek kalmadan bu dertten sonsuza dek kurtulmuş olacagım. Bu nedenle tavsiyem lazeri cok pahalı bulsakta ufak tefek fedakarlıklar yaparak herkesin iyi bir yerde lazer yaptırması (ne bileyim her ay bir ruj iki far az bile alsak paranın bir kısmını cıkarmıs oluruz:))

Canım ilk seans+kontrol seansında nasıl bir sonuç almıştın ? Bende kısmi dökülmeler oldu, yani kel gibi görünüyor ama sanki çoğu çıkıyor gibi duruyor. Tabiki daha önceki ağda yaptırdığımdan daha iyi görünüyor ama ben daha çok dökülme ve hiç çıkmama bekliyordum. Senin nasıl oldu anlatabilir misin ? Her seanstan sonra farkını hissettin mi ? Özellikle ilk seanstan sonra ikinci seansa giderkenki durumun nasıldı ?
Bir de hangi lazer tipi ve aletle yapıldı sana ? Enerjisi vs.
çok mu soru sordum :)

ben alt tarafın üstten daha çok acıdığını duymuştum gitmeden önce, dün tüm genitali yaptırdım, aslında alt tarafı yaptırmicaktım,uzman çok motive etti yaptı ve alt taraf üstten daha az acıdı:) o kadar korkulacak bişey yok, sivrisinek ısırığı, en fazla arı sokması gibi.. korkma, kendini güvenilir ellere ve güvenilir alete bırak yeterki önemli olan o.... zaten cihaz soğutmalı olduğu için acıyı azaltıyor hemde epey soğutmalı sanki buz püskürtüyomuş gibii
bideee ben özel yerimi açtırtmadan yaptırdım üstümde çamaşır varken, sadece olan bölgeleri yaptı (o yeri çamaşırım kapattı yani:)

Nasıl oluyor o ya ? o zaman heryerine yaptırmadın sen ?

kesinlikle yapılmalı lazer...
hayatımda yaptığım en doğru şey diyebilirim..:D
ben bütün vücuduma gidiyorum ve çok memnunum biçok yer bitti...
bacaklarım koltukaltım bikinim...
sadece kollarımda kaldı biraz

Canım hangi merkeze, hangi cihazla yaptırdın ?
Kaç seansta bitti ve tamamen bitti mi ?
İlk seansta nasıl sonuç aldın ? Kısmen bitmişmiydi ?
Benim ilk seans+kontrol seansı, ağdadan daha güzel görünüyolar ama elimle kontrol ettiğimde birçok yer diken gibi duruyor, yani biraz daha beklesem çıkacak gibi hepsi. İkinci seanstan hemen öncesinde sende de öyle olmuşmuydu? Ne zaman gerçekten etkisini gördün ?

nasıl yani çamaşır üzerinden mi yaptılar:53:
ay bunu da ilk kez duydum

evet çamaşırım hemde siyah renkte olmasına rağmen o kadar profesyonelki değdirmeden yaptı

Nasıl oluyor o ya ? o zaman heryerine yaptırmadın sen ?

her yerine yaptı tabi ne varki bunda sonuçta orayla işleri yok aldığı yerleri açtı sadece o yüzden rahattım gayette başarılıydı

Son düzenleme:
oh oh ben de yaptırdım sonunda.sadece genital bölgeme.ilk seans bitti.yanık kokusuna hiç bu kadar memnun olmamıştım.inşallah fazla seans uzamadan kurtulurum bu işten

ben de yaptirdim:26: benim derdimde utanmakdi, oraya giderken bile yanaklarim kipkirmizi olmustu.camasirimi cikardim havlu ile orttum. yapacagi yerleri azar azar acarak yapti. burdan okudugum kadariyla cok aciyacagini dusunmustum.ama cok acimadi ve ilk sefer oldugu icin ayarini da biraz dusuk tutdu.:26:
insallah 4-5 seansda kurtulurum..darisi yaptiramayanlara..

kızlar lutfen msjımı okuyan herkez cvp yazsın :(
ben tum vucut ıcın ılk seans a gıttım ama kıllar hıc dokulmedı sapasaglam duruyor dokulurmu dersınız ?
ayrıca kıl kokusu cıkmadı epılasyonu yapınca sızın ılk seanslarınızda nasıl oldu tecrubelerınızı paylasablırmısınız

kızlar lutfen msjımı okuyan herkez cvp yazsın :(
ben tum vucut ıcın ılk seans a gıttım ama kıllar hıc dokulmedı sapasaglam duruyor dokulurmu dersınız ?
ayrıca kıl kokusu cıkmadı epılasyonu yapınca sızın ılk seanslarınızda nasıl oldu tecrubelerınızı paylasablırmısınız

kaç gün önce gittin kardeş? bende 2 gün önce gittim ilk seansa ve benimde şuan duruyor ama hemen dökülmüyomuşki zaten en az 10 gün beklemek gerekiyormuş. normalde kökler yandığı için yanık kokusu olmalı, ben aldım o kokuyu.... senin ten rengin nasıl, hangi cihazı kullandılar ve gittiğin yer güzellik merkezi mi yoksa klinik/hastane gibi bir yer mi?

kaç gün önce gittin kardeş? bende 2 gün önce gittim ilk seansa ve benimde şuan duruyor ama hemen dökülmüyomuşki zaten en az 10 gün beklemek gerekiyormuş. normalde kökler yandığı için yanık kokusu olmalı, ben aldım o kokuyu.... senin ten rengin nasıl, hangi cihazı kullandılar ve gittiğin yer güzellik merkezi mi yoksa klinik/hastane gibi bir yer mi?

canımsın ya cvp yazdıgın ıcın sagol bacım benım bugun 1 hafta oldu yanık kokusu almadım ayrıca hıc dokulme de olmadı acaba dokulmeyecekmı :(
bnm gıttıgım yer klınık cnm annemde dha once guzellık merkeznde yaptırmıstı o yaktkları zaman dokulmesı lazım dıyor kafam cok karıstı gıtmesemmı artık acaba ya bırde kollarımı jıletle aldılar smdı devam etmezsem dha beter olursa kıllar offfffff offff

hayır hayatım cok sıyah degıl ama koyu renk ıns bıter bıan once sen basladınmı seanslara ne kadar para ıstedıler?

canım ben nereye gitsem olumsuz konusuolar bana gore kıllarım sıyah ama tam sonuc alamazsın dıolar sımdı fatıhte bı yer buldum oraya da gıdıp gosterıcem yarısı bıtse gene ıyı ya senın nasıl gıdıyor...

özge ben yaptırdım. ist oturyrm kesinlikle yanık kokusu oluyr. ben koltukaltı genital bacak yaptırdım. genitalde tam anlamyla kesinlikle bitmiyor ama aşırı azalıyr ve rengi cok acık oluyr. benim tüylerim kokuydu ama genede biraz kaldı. şimdi söyle anlatayım lazer yapılırken kıllar yanıyr yandığı içinde genital bölgen cok bürüzlü oluyr 15 güne kadarda bürüzsüzleşiyo tüyler tamamen dökülüyor. fatihte bir yer var orayı hiç beğenmiyrm ben. ben b.köyde yaptırmıştım ilk orda seanslarımı bitirdim şimdide fındıkzadede biyere yaptırıyrm vatanda migrosa cok yakın bi yer şimdilik memnunum orada 4 seansımı bitirdim 8 seanslık paket almıştım bakalım inş kesin sonuç alırım

Bende alexs. cihazıyla üçüncü seansıma gideceğim ocakta genital için. Yarısı bitti diyebilirim ben memnunum.... İnş iki seans sonra tamamen kurtulacağım... Yanak bölgemi de aynı cihazla yaptırıyorum bir seans oldu daha ama hiç çıkmadı bakalım ne kadar sürecek bilemiyorum...

kızlar,genital bölgede ilk ana ve kontrol seansından ne kadar zaman sonra kıllarınız yeniden çıkmaya başladı.benim 2.seansa bir ay var. ama henüz hiç bişey çıkmadı.

Arkadaşlar ben kütahyadayım ve beyaz tenliyim tüylerimde çok fazla ve siyahlar.yüzümde çok fazla çıkıyolar sakal çene dudak üstü felan..genital koltuk altı yüz gitmek istiyorm.kütahyada gittiği bi yer olup tavsiyesi olan varmı.. çünkü gerçekten çok sıkıldımmm..birde başka illerde gidenlerde beni ücret ve gittikleri hastanekonusunda bilgilendirirse çk sevinirim. .. :(

canımsın ya cvp yazdıgın ıcın sagol bacım benım bugun 1 hafta oldu yanık kokusu almadım ayrıca hıc dokulme de olmadı acaba dokulmeyecekmı :(
bnm gıttıgım yer klınık cnm annemde dha once guzellık merkeznde yaptırmıstı o yaktkları zaman dokulmesı lazım dıyor kafam cok karıstı gıtmesemmı artık acaba ya bırde kollarımı jıletle aldılar smdı devam etmezsem dha beter olursa kıllar offfffff offff

rica ederim bacım ne demek.....benimkilerde henüz dökülmedi zaten benim daha çok erken 4 gün oldu..hergün kese yapıyormusun? koku neden almadığını bilmiyorum olması lazımdı ama hemen telaşlanma canım istersen gidip bi sor yapan kişiye için rahat etsin
klinik olması iyi bişey korkma ama yinede sormanda fayda var.... ben geçen gün aklıma bişey takıldı sırf onu öğrenmek için gidip sordum
canım peki yaparken ne kadar acı hissettin? alexandrite lazeri yaparlarken anında dökülme olmazmış ortalama 10 gün beklemek gerekiyormuş
kollarında da eğer yoğun ve kalın tüylerin varsa iyi etmişsin benimkiler orda açık renk ve ince olduğu için yaptırmadım orayı ağdayla hallediyorum
bırakma bence devam et başlamışken ama dediğim gibi aklına takılanları sor mutlaka yapan kişiye

kese yap demedı hatta bna sıcak su fazla degdırme ayrıca da fazla lıflenme fılan dedı kafam cok karıstı 2. seansa da gdıcem ondan sonra dokulme olmazsa gıtmıycem dayımın yerı zaten

kese yap demedı hatta bna sıcak su fazla degdırme ayrıca da fazla lıflenme fılan dedı kafam cok karıstı 2. seansa da gdıcem ondan sonra dokulme olmazsa gıtmıycem dayımın yerı zaten

ilk 2-3 gün sıcak su ve lif yasak zaten bacım bencede biraz daha bekle sonuç alamazsan başka yere bakarsın

ilk 2-3 gün sıcak su ve lif yasak zaten bacım bencede biraz daha bekle sonuç alamazsan başka yere bakarsın

:8::8::8::32::32::32::52::52::52:
canım bn tum vucut yaptırıyorum bacaklarımdakıler sapasaglam ama genıtal bolgemdekıler dokulmeye baslamıs
:nazar:sabah sabah nasıl mutlu oldum bır bılsenn en onemlı yer orasıydı:1:

Back