Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

canım bn tum vucut yaptırıyorum bacaklarımdakıler sapasaglam ama genıtal bolgemdekıler dokulmeye baslamıs
sabah sabah nasıl mutlu oldum bır bılsenn en onemlı yer orasıydı

hadi gözün aydın :) darısı başıma :) bende tık yok:) beklicez artık....... tüm vücut kaça yaptırıyorsun canım

hadi gözün aydın :) darısı başıma :) bende tık yok:) beklicez artık....... tüm vücut kaça yaptırıyorsun canım

canım bana belırlı bı fıyat vermedıler atıs sayılarını yazıyorlar fıyat sonradan cıkarcaklar ıste bnm dayımın klınıgı bıraz uygun olcak sanırım dha fıyat konusmadk ıns bacagımdakılerde dokulur bıan once ya genıtal bolgede de az dokuldu zaten

kızlar,merak ediyorum.2. seansa girene kadar kıllarınız ne şekilde çıktı.yani ilk uygulamadan ne kadar sdonra çıktı kıllarınız.2 ay sürüyor mu

Valla ben de çok utanıyordum ama genital bölgeyi yapırrkn çok acıyor acıdan insan utanmayı unutuyor:)

Mr. arkadaşım. 4 seansa gittim dedin ya genital-bikini-makat bu bölgelerde ki tüğlerinin %kaçı bitti diyebilirsin. Bende yeni başladım tam 1 hafta oldu bazı yerleri gömük gömük duruyo çıkmadı bazı yerleride normal çıktılar? Lazer tecrüben olduğu için soruyorum... Sence normal mi yarısı çıkmadı, yarısı normal çıktı.. Dökülmede olmadı daha henüz Ya da ben farketmedim Ama klinikte yaptırdım ve yanık kokusu geldi kıllardan çaturçutur ses geldi:) Ama alırken sanki çok çabuk bitti özel bölgem zaten acıdan çok bağırdım yüksek tuttu bi de ayarını Sanki canm çok acıdığı için tam iyi almadı gibi geldi bi de dediğim gibi düğlerin kimi daha tam çıkmadı kimi de bayağı büyüdü dökülmedilerde henüz sence iyi yapmamış olabilir mi? Bi de Rötüşe çağırıyormuş başka klinikler bunda rötüş yokmuş tüğlerin üzerinden bayağı gidip geliyoruz o yüzden rötüşe gerek yok dediler ama beni pek tatmin etmedi

bişi sorcm 6-7 seans gittm diyelim %90 ından kurtuldum tüğlerin daha sonra devam etmesem, o kadan %10 luk tüğleride ağdayla alıp bioder sürsem olur mu? sadece çilet mi kullanmk lazım lazer yapılan yere ... Lazer işlemi bitsede kalan tek tük tüğleri almk için hep jilet mi kullanmk zorundayz ağda yapsak geri gelirler mi?

kalan lar için illaki de jilet uygulaması gerekmez tabi.burda demek istenilen kalan tüy temizliğinin ondan sonra çok basit ve kolay olduğu.
yani zararın neresinden dönersen kar hesabı gibi.
ben ilk seansımı kasım 11 de yaptırdım.nerdeyse 2 ay olacak hiç kıl çıkmadı diyebilirim. 5 tane bile yok yani.10 şubat da 2. seansa gidecem.ama henüz hiç bişey de yok diyebilirim.
ne zaman çıkacak diye merak ediyorum. sizde de seans sonrası bu kadar sürdü mü 2. seansa kadar beklerken kıllarınız çıktı mı.?

bende 5-6 seans gittim.tüylerim azaldı ama acısına dayanamadım bıraktım.özellikle genital bölgede çok canım yanıyordu.tüylerde azalma oldu evet ama tamamen bitmedi.bir de benim dezavantajım ten rengim koyu.dolayısıyla yüksek dozda ışık veriyorlardı.

bana lazer yapan kişi dediki lazere başladıktan sonra artık jilet kullanacaksın lazere ara verirsen dedi.Lazere başladıktan sonra artık kökleri bana ait dedi Köklerini benden başka kimse alamaz dedi diyelim ben 3 seansa gittim hamile kaldım emzirmeyle baraber neredeyse 2-3 yıl ara vercm bu zaman zarfında kalan tüğleri hep jiletle mi alcam yoksa ağda da yapabilirmiyim..? :26: lazer yapan kişi bana ağda yaparsan yada makine yani kökten alırsan bütün seanslar boşa gider dedi Bunu çok merak ediyorum kafama çok takıldı :26:

Bende kontrol seansı yapıldı ama sonrasında dökülmeyenler var bi de yeni çıkanlar tüy gibi çok ince...İnşallah onlar da biter kalmasa bari Daha 1 seans gittim bu ayın 10undan sonra falan gitcem 2. seansa....

merhaba kızlar bende lazere gitmek istiyorum ücreti ne olmalı ve nelere dikat etmeliyim yazarsanız sevinirim kollarım için düşünüyorum

merhaba kızlar bende lazere gitmek istiyorum ücreti ne olmalı ve nelere dikat etmeliyim yazarsanız sevinirim kollarım için düşünüyorum

kardeş kollardaki tüyler genelde ince olduğu için çok geç sonuç veriyormuş en az 1 sene gitmen lazım ama kalın tüy olan yerler bide beyaz tenliysen daha kısa sürede ve daha etkili.....gittiğin yer hastane veya klinik olmalı, güzellik merkezlerinden uzak dur...klinik gibi yerler çok pahalı olmuyor zaten ve paket olarak alıp nakit ödeme yaparsan epey indirim yaparlar bide yapan kişinin deneyimli uzman olmasına dikkat et

çok teşekkür ederim

benım kollardakı tuylerde dokulmeye basladı
yenı baslayan arkadaslar hıc korkmayın canınız acısa bıle devam edın kesınlıkle omur boyu kıl tuy almak daha zor bence ...
bnım bacaklar hala sapasaglam duruyo umarım en kısa zamanda onlarda dokulur genıtal bolgem dokulmeye basladı o kdr sevınıyorum kı anlatılmaz yanı :)))

bu lazerin de bir avantajı 2.seansa kadar nerdeyse hiç tüyün kalmaması.yani temizlik derdi yok.bu da büyük rahatlık.

Ocağın 14'ünde 3. seansıma gideceğim ve genital bölgedeki tüylerin yüzde 70i gitti diyebilirim. Herkse şiddetle tavsiye ediyorum. Canı çok acıyanlarada tavsiyem soğuk hava üflemeli makinası olan yerleri tercih etmeleridir. Daha önce üflemesi olmayan bi yere 5 seans gitmiş ve hiçbir sonuç alamamış biri olarak söylüyorum beni resmen tavuk gibi kızartmışlar. Şu andaki gittiğim eyrde Cynosure markalı bir makina kullanılıyor. gerçekten çok memnunum. Zaten arkadaş tavsiyesi ile gittim. Onun kıl sorunu tamamen bittiği için artık gelmene gerek yok demişler.

SLM CNM BENDE LAZER YAPTIRIYORUM Bİ YERDE AMA ANLAYAMADIM İYİ Mİ KÖTÜ MÜ :s ARKADAŞININ TOPLAM KAÇ SEANS SÜRMÜŞ BİR BİLGİN VARMI?

Ben dün ilk seansıma gittim vallahi soguk hava falan acı duymamı engellemedi.. :18:
Arkadasım da cok korkaktır, hic birsey hissetmedim ben diye ikna etmisti beni ama benim canım acayip derecede yandı uyusturucu krem kullanmayı da önermiyorlarmıs gözenekleri tıkadıgı icin.
Ve bu tüylerden tamamen kurtulamıyor muyuz arkadaslar?:26:

SLM CNM BENDE LAZER YAPTIRIYORUM Bİ YERDE AMA ANLAYAMADIM İYİ Mİ KÖTÜ MÜ :s ARKADAŞININ TOPLAM KAÇ SEANS SÜRMÜŞ BİR BİLGİN VARMI?

Biz 3 arkadaş gidiyoruz. Ben daha önce başka biyere gidip memnun kalmadığım için lazerin işe yaramadığını düşünüyordum. Bunlar baktım 3. seanstayken çok memnunuz çıkmayan yerler var filan demeye başladılar ondan sonra bende onların yaptırdığı yere gittim. Arkadaşlarımdan birinin kol altı 4. seansta genitalide 5. seansta tamamen bitti. Açıp bakmadım ama öyle söylüyor Öbürü ise 5 seans olmasına rağmen tam olarak bitiremedi. Çok inceldi çoğu yerde çıkmıyor ama çıkan yerler var diyor. Demekki kişinin kıl durumuna bağlı. Ten rengi ilede çok alakalı biz hepimiz beyaz peynir gibiyiz

Üflemesi olmayan makinada yaptırsan nolcaktı acaba Kardeşiminde ilk seansta çok fena canı acımıştı. Bidaha asla gitmem diyordu hatta. 15 gün sonraki kontrole gittiğinde ise hiç canının yanmadığını söyledi. Yapan kişiyle, ışının dozuyla ve regl dönemi ile bağlantılı bu acı olayı. Canının yandığını söyleyip dereceyi düşürtseydin keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…