canım bn tum vucut yaptırıyorum bacaklarımdakıler sapasaglam ama genıtal bolgemdekıler dokulmeye baslamıs
sabah sabah nasıl mutlu oldum bır bılsenn en onemlı yer orasıydı
hadi gözün aydın :) darısı başıma :) bende tık yok:) beklicez artık....... tüm vücut kaça yaptırıyorsun canım
özge ben yaptırdım. ist oturyrm kesinlikle yanık kokusu oluyr. ben koltukaltı genital bacak yaptırdım. genitalde tam anlamyla kesinlikle bitmiyor ama aşırı azalıyr ve rengi cok acık oluyr. benim tüylerim kokuydu ama genede biraz kaldı. şimdi söyle anlatayım lazer yapılırken kıllar yanıyr yandığı içinde genital bölgen cok bürüzlü oluyr 15 güne kadarda bürüzsüzleşiyo tüyler tamamen dökülüyor. fatihte bir yer var orayı hiç beğenmiyrm ben. ben b.köyde yaptırmıştım ilk orda seanslarımı bitirdim şimdide fındıkzadede biyere yaptırıyrm vatanda migrosa cok yakın bi yer şimdilik memnunum orada 4 seansımı bitirdim 8 seanslık paket almıştım bakalım inş kesin sonuç alırım
Kesinlikle tamamindan kurtulma diye bir sey yok. Zaten tuyler her seansta biraz daha inceldigi icin bir sure sonra cok incelen tuyleri makina gormuyor ama buyuk oranda tuy temizligi oldugu icin banyoda jiletle 2 dk da hicbir sey kalmiyor. Ben kesinlikle tavsiye ediyorum herkese
kalan lar için illaki de jilet uygulaması gerekmez tabi.burda demek istenilen kalan tüy temizliğinin ondan sonra çok basit ve kolay olduğu.
yani zararın neresinden dönersen kar hesabı gibi.
ben ilk seansımı kasım 11 de yaptırdım.nerdeyse 2 ay olacak hiç kıl çıkmadı diyebilirim. 5 tane bile yok yani.10 şubat da 2. seansa gidecem.ama henüz hiç bişey de yok diyebilirim.
ne zaman çıkacak diye merak ediyorum. sizde de seans sonrası bu kadar sürdü mü 2. seansa kadar beklerken kıllarınız çıktı mı.?
kalan lar için illaki de jilet uygulaması gerekmez tabi.burda demek istenilen kalan tüy temizliğinin ondan sonra çok basit ve kolay olduğu.
yani zararın neresinden dönersen kar hesabı gibi.
ben ilk seansımı kasım 11 de yaptırdım.nerdeyse 2 ay olacak hiç kıl çıkmadı diyebilirim. 5 tane bile yok yani.10 şubat da 2. seansa gidecem.ama henüz hiç bişey de yok diyebilirim.
ne zaman çıkacak diye merak ediyorum. sizde de seans sonrası bu kadar sürdü mü 2. seansa kadar beklerken kıllarınız çıktı mı.?
merhaba kızlar bende lazere gitmek istiyorum ücreti ne olmalı ve nelere dikat etmeliyim yazarsanız sevinirim kollarım için düşünüyorum
kardeş kollardaki tüyler genelde ince olduğu için çok geç sonuç veriyormuş en az 1 sene gitmen lazım ama kalın tüy olan yerler bide beyaz tenliysen daha kısa sürede ve daha etkili.....gittiğin yer hastane veya klinik olmalı, güzellik merkezlerinden uzak dur...klinik gibi yerler çok pahalı olmuyor zaten ve paket olarak alıp nakit ödeme yaparsan epey indirim yaparlar bide yapan kişinin deneyimli uzman olmasına dikkat et
Ocağın 14'ünde 3. seansıma gideceğim ve genital bölgedeki tüylerin yüzde 70i gitti diyebilirim. Herkse şiddetle tavsiye ediyorum. Canı çok acıyanlarada tavsiyem soğuk hava üflemeli makinası olan yerleri tercih etmeleridir. Daha önce üflemesi olmayan bi yere 5 seans gitmiş ve hiçbir sonuç alamamış biri olarak söylüyorum beni resmen tavuk gibi kızartmışlar. Şu andaki gittiğim eyrde Cynosure markalı bir makina kullanılıyor. gerçekten çok memnunum. Zaten arkadaş tavsiyesi ile gittim. Onun kıl sorunu tamamen bittiği için artık gelmene gerek yok demişler.
SLM CNM BENDE LAZER YAPTIRIYORUM Bİ YERDE AMA ANLAYAMADIM İYİ Mİ KÖTÜ MÜ :s ARKADAŞININ TOPLAM KAÇ SEANS SÜRMÜŞ BİR BİLGİN VARMI?
Ben dün ilk seansıma gittim vallahi soguk hava falan acı duymamı engellemedi.. :18:
Arkadasım da cok korkaktır, hic birsey hissetmedim ben diye ikna etmisti beni ama benim canım acayip derecede yandı uyusturucu krem kullanmayı da önermiyorlarmıs gözenekleri tıkadıgı icin.
Ve bu tüylerden tamamen kurtulamıyor muyuz arkadaslar?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?