• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Biz 3 arkadaş gidiyoruz. Ben daha önce başka biyere gidip memnun kalmadığım için lazerin işe yaramadığını düşünüyordum. Bunlar baktım 3. seanstayken çok memnunuz çıkmayan yerler var filan demeye başladılar ondan sonra bende onların yaptırdığı yere gittim. Arkadaşlarımdan birinin kol altı 4. seansta genitalide 5. seansta tamamen bitti. Açıp bakmadım ama öyle söylüyor :1: :1: :1: Öbürü ise 5 seans olmasına rağmen tam olarak bitiremedi. Çok inceldi çoğu yerde çıkmıyor ama çıkan yerler var diyor. Demekki kişinin kıl durumuna bağlı. Ten rengi ilede çok alakalı biz hepimiz beyaz peynir gibiyiz :1:

ÇOK SAĞOL CNM BİLGİLERİNİ PAYLAŞTIĞIN İÇİN :) BENDE BEYAZIM ŞÜKÜR:d BENİMDE KOLTUK ALTI 3 SEANS OLDU VE BİTTİ GİBİ . GENİTALDE YÜZDE 60 YOK OLDU 3.SEANSTA. UMARIM TAMAMEN KURTULURUZ :)

ÇOK SAĞOL CNM BİLGİLERİNİ PAYLAŞTIĞIN İÇİN :) BENDE BEYAZIM ŞÜKÜR:d BENİMDE KOLTUK ALTI 3 SEANS OLDU VE BİTTİ GİBİ . GENİTALDE YÜZDE 60 YOK OLDU 3.SEANSTA. UMARIM TAMAMEN KURTULURUZ :)

Rica ederim ne demek :34:İnşallah kökten kurtuluruz ben umutluyum :9:

bnm makıne uflemelı degıl sdece demır gbı bısey var onu bastırıyo kadın sogutuyo ama soguk hava uflemıyo

Üflemesi olmayan makinada yaptırsan nolcaktı acaba :1: Kardeşiminde ilk seansta çok fena canı acımıştı. Bidaha asla gitmem diyordu hatta. 15 gün sonraki kontrole gittiğinde ise hiç canının yanmadığını söyledi. Yapan kişiyle, ışının dozuyla ve regl dönemi ile bağlantılı bu acı olayı. Canının yandığını söyleyip dereceyi düşürtseydin keşke.

Reglim geceli bi 10 gün oluyor canım bir daha 02.02.2012' de cagırdı ve kontrol yok herhalde hic bahsetmedi cünkü. Kılların cıkma durumuna göre bundan sonra daha da uzuyabilirmis seans aralıkları. Arkadasım hic bir acı hissetmedim ben dedi simdi ben bu sekilde bir acı hissettim deyince sasırıyor bide bana sogutucuyu yüksek derecede vermisti yavas yavas düsürücem ben derecesini dedi ayy insallah bundan sonraları acımaz yaa bazı noktalar acayip can yakıyor sıkayım disimi diyorum ama 1,2,3 olunca dayanamıyorum dur dur diyorum..:37:

Kızlar İzmir Alsancak taxxx ya gidiyorum bikini bölgem için Apollu buzlu sistem içeren lazer makinesi kullanıyorlar benim acı eşiğim erçekten çok düşük aşıda bile kusarım ayıtur söylemesi o derece ve sıfır acı, enital bölgeden kurtulmak isteyene bu merkezi tavsiye ediyorum gerçekten çok memnun kaldım ve açıkcası reklamını yapmak istedim çok çok iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kızlar İzmir Alsancak taxxx ya gidiyorum bikini bölgem için Apollu buzlu sistem içeren lazer makinesi kullanıyorlar benim acı eşiğim erçekten çok düşük aşıda bile kusarım ayıtur söylemesi o derece ve sıfır acı, enital bölgeden kurtulmak isteyene bu merkezi tavsiye ediyorum gerçekten çok memnun kaldım ve açıkcası reklamını yapmak istedim çok çok iyi.

Aslıcım Merheb. Özelden mesaj yazamıyorum malesef o yüzden burdan yazıyorum. Lazerden sonra 10 gün içinde dökülmüyor mu seninkiler?

Reglim geceli bi 10 gün oluyor canım bir daha 02.02.2012' de cagırdı ve kontrol yok herhalde hic bahsetmedi cünkü. Kılların cıkma durumuna göre bundan sonra daha da uzuyabilirmis seans aralıkları. Arkadasım hic bir acı hissetmedim ben dedi simdi ben bu sekilde bir acı hissettim deyince sasırıyor bide bana sogutucuyu yüksek derecede vermisti yavas yavas düsürücem ben derecesini dedi ayy insallah bundan sonraları acımaz yaa bazı noktalar acayip can yakıyor sıkayım disimi diyorum ama 1,2,3 olunca dayanamıyorum dur dur diyorum..:37:

Valla soğutucunun ayarını niye düşürüyo anlamadım ama kontrol seansı heryerde var. Ve bence çokta yararlı çünkü seansta yanmayan kıllar yanıyo. 2-3 tane bile olsa muhakkak kalıyo. Onlar söylemediyse bile sen muhakkak sor. Normalde seanstan 15 gün sonra gitmen lazım. Benim gittiğim yerde tv var lazeri yaparlarken ben tv izliyorum acı filanda yok değmeyin keyfime :90: :130:

benım kollardakı tuylerde dokulmeye basladı :nazar:
yenı baslayan arkadaslar hıc korkmayın canınız acısa bıle devam edın kesınlıkle omur boyu kıl tuy almak daha zor bence ...
bnım bacaklar hala sapasaglam duruyo umarım en kısa zamanda onlarda dokulur genıtal bolgem dokulmeye basladı o kdr sevınıyorum kı anlatılmaz yanı :)))

katılıyorum canım ömür boyu daha çok acı çekip sürekli uğraşmaktansa biraz diş sıkmak çok daha iyidir....
bu arada benimde dökülmeye başladı aynı sevince ortağım:) ama elimle çekince geliyor sadece seninde öyle mi?

katılıyorum canım ömür boyu daha çok acı çekip sürekli uğraşmaktansa biraz diş sıkmak çok daha iyidir....
bu arada benimde dökülmeye başladı aynı sevince ortağım:) ama elimle çekince geliyor sadece seninde öyle mi?

aynen canım benımkılerde cekınce gelıyor
bnm o epılasyon makınesıyle agdayla ıflah olmayan kıllarım sımdı kendı kendıne dokuluyor:9:
alt bacak kısmındakıler dokulmedı hala ya ona kafam takılıyor sadece ayın 10 unda gtcem yıne en kısa zamanda bıtsınde kurtulayım
sn kac yasındasın cnm ?

Valla soğutucunun ayarını niye düşürüyo anlamadım ama kontrol seansı heryerde var. Ve bence çokta yararlı çünkü seansta yanmayan kıllar yanıyo. 2-3 tane bile olsa muhakkak kalıyo. Onlar söylemediyse bile sen muhakkak sor. Normalde seanstan 15 gün sonra gitmen lazım. Benim gittiğim yerde tv var lazeri yaparlarken ben tv izliyorum acı filanda yok değmeyin keyfime :90: :130:

Ben bi sorayım bi o zaman canım .. :26:

aynen canım benımkılerde cekınce gelıyor
bnm o epılasyon makınesıyle agdayla ıflah olmayan kıllarım sımdı kendı kendıne dokuluyor:9:
alt bacak kısmındakıler dokulmedı hala ya ona kafam takılıyor sadece ayın 10 unda gtcem yıne en kısa zamanda bıtsınde kurtulayım
sn kac yasındasın cnm ?

25 yaşındayım şekerim sen? bende ayın 10'unda gidicem:) bu kontrol seansı olacak bende alt bacağıma da yaptırmak istiyorum aslında o gün yaptıracaktım ama bacak galiba geç uzuyor tam çıkmadığı için o gün yaptıramadım onu da şimdiden halletmek istiyorum paket düşünüyorum yine gitti paracıklar=) aman yeterki kurtulalımda artık giderse gitsin napalım bacağın da dökülür dert etme dökülmediyse gidince orda hallederler
orası demekki daha geç dökülüyor

tüm vücut lazer 2000 tl dedi kadın ben sadece kollarımı düşünüyorum 12 sean 1200 lira dedi her seans 100 geldikçe geldikçe ödersin dedi nasıl sizce

tüm vücut lazer 2000 tl dedi kadın ben sadece kollarımı düşünüyorum 12 sean 1200 lira dedi her seans 100 geldikçe geldikçe ödersin dedi nasıl sizce

nasıl yani sadece kollar mı 1200 :-/ benim gittiğim yerde tüm kol 8 seans nakit 870 tl'miş.... benim daha fazla imkanım olsa bile yinede yüzümle kollarımı yaptırmayı düşünmem oralar riskli çünkü ve çok uzun zaman gitmek gerekli, bir defa başlayınca da sonra bırakılmıyor o yüzden ben tercih etmem ama sen bilirsin kardeş. benim ordakiler ince ve sarı gri renkte olduğu için ağdayla hallediyorum

nasıl yani sadece kollar mı 1200 :-/ benim gittiğim yerde tüm kol 8 seans nakit 870 tl'miş.... benim daha fazla imkanım olsa bile yinede yüzümle kollarımı yaptırmayı düşünmem oralar riskli çünkü ve çok uzun zaman gitmek gerekli, bir defa başlayınca da sonra bırakılmıyor o yüzden ben tercih etmem ama sen bilirsin kardeş. benim ordakiler ince ve sarı gri renkte olduğu için ağdayla hallediyorum

evet sadece kollar 1200 benimkiler koyu ya agdayla olmuyor

ben de geçen hafta gittim ilk seansa,Alexandrite marka cihazla yapıyorlarmış.yalnız ben küçük bir şehşrde yaşıyorum,burda çok fazla seçenek yok.bir arkadaşımın tavsiyesiyle başladım inşallah sıkıntı olmaz.onlar grup olarak gidiyorlarmış ve çok memnunlarmış.
acımıyor diyenlere selam ediyorum burdan,çatır çatır elektrik çarptı resmen.sonradan araştırdığıma göre ilerleyen seanslar daha acılı oluyormuş,kol altı neyse de genital nasıl olacak bilmiyorum:(((
bu arada ben genital 80,kol altı 50 liraya başladım.8-10 seans sürer dediler.

Bende alexs. cihazıyla üçüncü seansıma gideceğim ocakta genital için. Yarısı bitti diyebilirim ben memnunum.... İnş iki seans sonra tamamen kurtulacağım... Yanak bölgemi de aynı cihazla yaptırıyorum bir seans oldu daha ama hiç çıkmadı bakalım ne kadar sürecek bilemiyorum...

canım sen nerde yaptırıosun senın kıl rengın nasıl herkese soruorum artık

ya kızlar bana da yardım edın ben genıtalden kurtulmak ıstıyorum ama ıkı merkeze gıttım gosterdım kıllarım sımsıyah değilmıs tam sonuc alamzsın dedıler ve yapmadılar yok mu benım gıbı olan kahvelıler falan lutfen nerede yaptırdığınızı ve sonucları yazar mısınız yardım beklıorum...

beni arkadaşım da 2.seansın ilkinden daha çok acıdığını söylemişti.
gerçekten seanslar ilerledikçe daha mı çok acıyor.
sizde nasıl?

25 yaşındayım şekerim sen? bende ayın 10'unda gidicem:) bu kontrol seansı olacak bende alt bacağıma da yaptırmak istiyorum aslında o gün yaptıracaktım ama bacak galiba geç uzuyor tam çıkmadığı için o gün yaptıramadım onu da şimdiden halletmek istiyorum paket düşünüyorum yine gitti paracıklar=) aman yeterki kurtulalımda artık giderse gitsin napalım bacağın da dökülür dert etme dökülmediyse gidince orda hallederler
orası demekki daha geç dökülüyor

ben 19 yasındayım hayatım...nasıl bekledın kız 25 yasına kadar:9:
bende dun bacagımdakı kılları cektım bı ıkı tane geldı smdı haksızlık etmeyeyım kıllarıma :1:
aynı gun gdıcez bnde 10unda gdıyorum yarın ıste ayy bıan once bıtsınn ama kendımı cok ıı hıssedıyorum bn ya koltukaltımda az kalmıs :nazar:
gıttı hepsı ıns bı dha cıkmaz

Back