- 16 Mart 2011
- 155
- 6
- 318
ya arkadaslar hayatta benım kadar canı az olan bırı yoktur heralde dokunsan aglarım o derece annem hep sen nasıl evleneceksın diyip durur... ablamla lazer yaptırmaya karar verdık ozellıkle genıtal bolge napıcam nasıl katlanıcam bılmıorum ozellıkle burda bı arkadasın yazdığı yazıyı okuyunca kızgın demır dokundurup kaldırıolarilk seansıma gıttıkten sonra buraya yazıcam emın olun herseyı detayıyla yazıcam nasıl bır acı olduğunu.... yanı ılk yaptıracak ve beım gıbı korkanlar için... ya ben cok korkuorum heran vazgecebılırım aslında bı yardım edın kızlar ya...
bn ılk seansımı bıtırdım atısı yaparken ufak bı elektrık carpması gbı bısey hıssedıyorsun sadece onada zamanla alısıyorsun zaten ,
kızgın demır olayına sasırdım :)))))
Bende yaptırmak istiyorum henüz bir yer bulamadık fakat bazı makineler uzaktan atış yapıyomuş.Bu makinelerin ismini bilen varsa söyleyebilir mi ? Hijyenik olması açısından baya önemli bi konu bu..
bide aranızda doktor yada bu konuyla yakından ilgili biri varsa sorum olucak ben bekarım genital bölgeme epilasyon yaptırırsam ilerde beni olumsuz etkileyecek bi olayla karşılaşmam dimi:44:
canım senın tuylerın sımsıyah mı benım aralarda sarılar olduğu ıcın yapmak ıstemıyorlar ıyı sonuc alamam dıye?
Asil beyaz tenliler uzerinde ise yariyor. Ben de ayni durumdayim ve cok iyi sonuc aldim. Ozellikle teniniz ne kadar beyaz, kil renginiz ne kadar koyuysa o kadar etkili sonuc aliyorsunuz. Sadece sirf ucuz diye herhangi bir yere gitmeyip giden kisilere danismaya dikkat edin. Lazer yuzunden vucudunda gecmeyen yaniklar, izler kalan tanidiklarim var. Ama bu lazer yaptirmakla degil yapilan yerin ve kullandiklari aletin kotu olmasiyla ilgili. Deneyimli birinin yapmasi sart bence.
Bu arada, benim de cildim cok hassas ve lazerden once kil donmesi sorunum da vardi. Lazer kil donmesi tedavisinde de uygulaniyor ve cidden basarili. 2 senedir boyle bir sorun yasamadim.
Merhaba acaba bu bölgeye lazere giderken kıl dönmesinden kaynaklanan apseler enfeksiyonlar için neler yapılmalı? Bunlar varken lazer yapılıyor mu?
Bu konu hk kimse bir şey söylememiş sanıyorum
Yardımcı olabilecek biri varsa cok sevinirim:44:
kızlarr herkese selam. yakın zamanda epilasyona başlamayı düşünüyorum ama bi türlü nerden nasıl ne şekilde başlicamı bilemiyorumacaba bölge bölge mi başlasam yoksa komple mi? bi de sanırım heryerin makinası farklıymış en iyisini nasıl bulabilirim? avrupa yakasındayım. birde gitmeden jiletle almak gerekiyomuş sanırım yıllardır ağda yapıyorum ben nasıl olcak bilmiyorum cok kararsızım
canım ya bıde sana bısey daha sorsam cok acıyor mu benım canım cok tatlıdır da ağda falan hıc yapamıodum nasıl bı acı ozellıkle alt kısımlar?
Bende dün başladım genitale sandığımdan daha az acı duydum..herkesten alt genitalin üstten daha çok acıdığını duymuştum ama alt kısımda daha az acı hissettim ben.. inşallah ilerdeki seanslarda acı daha artmaz:-( ama soğutmalı olduğu için çok hissettirmiyor (en fazla arı sokması gibi bişey) ben ayrıca bikini+koltukaltını da yaptırdım,çok kısa sürdü ve böyle kaliteli bir klinikte fiyat mükemmel...tavsiye ederim. birde ben özel bölgemi açtırmadan yaptırdım üstümde çamaşır varken yaptı o yüzden rahat ettim ve yapan uzmanın sizi motive etmesi de çok önemli, orda öyleler ve yaparken muhabbet ederek heyecanınızı azaltıyorlar.tabi bu hizmet her yerde olmaz. ben alt tarafı yaptırmayı düşünmüyordum bile ama dr.öyle rahatlattıki mecbur kaldım:) zaten dediğim gibi özel bölgeyi açmadan yaptı
ben alt tarafın üstten daha çok acıdığını duymuştum gitmeden önce, dün tüm genitali yaptırdım, aslında alt tarafı yaptırmicaktım,uzman çok motive etti yaptı ve alt taraf üstten daha az acıdı:) o kadar korkulacak bişey yok, sivrisinek ısırığı, en fazla arı sokması gibi.. korkma, kendini güvenilir ellere ve güvenilir alete bırak yeterki önemli olan o.... zaten cihaz soğutmalı olduğu için acıyı azaltıyor hemde epey soğutmalı sanki buz püskürtüyomuş gibii
bideee ben özel yerimi açtırtmadan yaptırdım üstümde çamaşır varken, sadece olan bölgeleri yaptı (o yeri çamaşırım kapattı yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?