Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

genital bölgeye lazerden bir buçuk saat önce emla krem sürmek gerek kesinlikle işe yarıyor
Bu emla kremle alakalı güler misin ağlarmısın diyeceğiniz bir salaklık yaptım...Emlayı , epilasyona gitmeden süreceğime , işlem bitip eve döndükten sonra sürüyordum...
evet ben itiraf ediyorum ben biraz salağım galiba :) tamamen yanlış anlamışım olayı

neyse aramızda kalsın o zaman, çaktırma:)

canım izmirdenereye yaptırıyorsun lazeri bende başlamak istiyorum diode sheere cihazın adı bitesiye kadar fiyat aldım tüm vucud 1750 kol,tüm bacak,koltuk altı,ve özel bölge...

HANGİ ALETLE YAPTIRDIN ALEX Mİ BEN DİODE SHEREE FİYATI ALDIM ARAŞTIRDIĞIM KADARIYLADA LAZERDE SON TEKNOLOJİ OYMUŞ. ama çok korkuyorum acısı dayanamıyacak kadar çok olur diye.. Alex kıl köklerini tamamen yok etmiyormuş seneler sonra tekrar çıkabiliyomuş bu diode sheree tamamen kıl köklerini yok ediyormuş bu konuda bilgin varmı cnm..

ben de alexdra cihazla genital bölgeye lazer yaptırıyorum Ankara da...ve benim de genital bölgem ilk seansta aynı sizin dediğiniz gibi acıdığı için sonraki seanslarda emla krem sürerek gittim hep. bazı kişilerde ağrı eşiği düşük oluyo bu sebeple acıyo...kişiden kişiye değişebilir. benim şu an 6. seansım felan oldu ve baya azaldı ve geç çıkıyo çıkanlar da...1 ya da 2 seansa tamamen bitmesini umuyorum...temizlik için katlanacaz artık...

emla kremi ne kadar süre önce sürüyorsunuz, ve streçliyormusunuz... Birde gittiğiniz yerden memnunsanız fiyatlarını ve yerini özelden mesaj atabilirmisiniz

emla kremi ne kadar süre önce sürüyorsunuz, ve streçliyormusunuz... Birde gittiğiniz yerden memnunsanız fiyatlarını ve yerini özelden mesaj atabilirmisiniz

özelden mesaj atamıyorum 100 mesajı dolduramadığım için henüz malesef...emlayı yaklaşık 1-1,5 saat öncesinden sürüp streçle kapatıyorum. ben genitali 150 tl ye yaptırıyorum, yapan bayan yıllardır bu işle uğraşan biri, yani tecrübeli, o yüzden ben memnunum, isim vermek yasak olduğu için malesef yazamıyorum

oku oku ulaşamadım son sayfalara 20 de kaldım kızlar banada yardım edinn ankarada alexe gidenler nerde yaptırdı ve şuanki fiyatlar nedir

oku oku ulaşamadım son sayfalara 20 de kaldım kızlar banada yardım edinn ankarada alexe gidenler nerde yaptırdı ve şuanki fiyatlar nedir

cnm ben aleksandrateyle Ankarada 8 seans 1 yılda tüm bacak alt kol koltukaltı bikini genıtal 2000 Tl ye yaptırıyorum. Adını buradan yazmak yasak ama özelden atabılırım istersen, fiyat çok pahalı gelmedıyse...

mesaj sayın 15miş daha 100 olana kadar baya beklemem gerekiyor sanırım emlayı benimde kullanmam gerekicek çünkü dayanamadığım için yapan bayan dalga boyunu azalttı dudak kısmında, ee hal böyle olunca ordaki bazı yerler dökülmedi, ne kadar dalga boyunu azaltırsa o kadar da geç bitecek bu da cabası, benim gittiğim yerde genital 70 tl ydi, arkadaşlarım memnun ama ben değilim, onlarınki koltukaltı bitti benimki bitmedi yaa esmer olduğum için sanırım...
Peki birşey daha sorucam streç kaymıyormu yaa, hareket ettikçe kayar gibime geliyor :44:

Ben iki seans giitim çok iyi sonuç aldım belki bir iki kez daha gitmem gerekebilir ama 70'er TL ödedim koltukaltı için her neyse sonuçtan memnunum. Genital bölgeyi de düşünüyorum ama uygun bir fiyat bulabilirsem tabii..

canım ben ankarada tüm vücut lazer yaptırıyorum 2.seansım bitti eğer istersen yerin adını mj atabilirim.

slm.bende tüm vücut 8 seans komple tüm vucut lazer yaptırıyorum fiyatı ise sizinkiyle aynı acaba aynı yeremi gidiyoruz merak ettimm:)

gıttıgım yerı mesajla attım sana, umarım merakını gıdermışımdır:)

Bu lazer epilasyon tüyleri bitirmiosa sürekli ağda yaptırır gibi tekrar tekrar yaptırmak mı lazım mesela yaptıranlar ne kadar arayla yaptırıo ? bide madem kesin çözüm değil neden bu kadar para verilio o zamn ağdayla aynı yere çıkmıyo mu bu lazer epilasyon ? bende yaptırmak istiyorum bi kaç seansta bir daha tüy çıkmıo die iliodum bunları okuyunca vazgeçtim

benım 1. seansımdı, 45 gunluk arayla dedıler bana. bazı yerlerde 2 aya kadar cıkabılıyormus sure. 45 gun boyunca rahat edıyorsun en azından, agda olsa bır haftaya cıkardı geri, bunda cıksa bıle jıletle alıyorsun hemen gecici ve pratık olarak. umarım faydasını görürüz. tüyler avuc içi gibi bıtmıyormuş ama azalıyor incelıyormuş, bu da bir şey kendı adıma...

arkadaşlar bende Ankarada bir yerle görüştüm tüm bacak,koltukaltı ve genital peşin 550 tl dediler,10gün sonra kontrol seansı var ve seans araları 2,5 ay.
sizce verdikleri fiyat nasıl???

Merhaba kızlar ben İzmirde oturuyorum.
Giden varsa izmirdeki fiyatları merak ediyorum özellikle genital bölge ve koltuk altı düşünüyorum
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim

rica etsem gittiğiniz yerin adresini msj la yollarmısınız.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…