Bu emla kremle alakalı güler misin ağlarmısın diyeceğiniz bir salaklık yaptım...Emlayı , epilasyona gitmeden süreceğime , işlem bitip eve döndükten sonra sürüyordum...genital bölgeye lazerden bir buçuk saat önce emla krem sürmek gerek kesinlikle işe yarıyor
Bu emla kremle alakalı güler misin ağlarmısın diyeceğiniz bir salaklık yaptım...Emlayı , epilasyona gitmeden süreceğime , işlem bitip eve döndükten sonra sürüyordum...
evet ben itiraf ediyorum ben biraz salağım galiba :) tamamen yanlış anlamışım olayı
Bn de izmirde sadece özel bölgeye lazer yaptırıyorum, 4.seansım bitti...Tüyler tamamen yok olmadı, ama çıkma süresi 2 ay ve hatta daha fazla olmaya başladı..Ve tabikii oldukça da azaldı..6 seansta tamamen yok olur demişlerdi, umarım dedikleri gibi tamamen biter 6.seansta...
Bir arkadaş sormuş "acı oluyor mu?" diye ...Ağdanın acısından daha az ve zamanla da tüylerin yok oldugunu düşünürsek, gayet de katlanılabilir bir acı olduğunu düşünüyorum =)
İzmir'de olup lazer epilasyona giden başka birileri var mı acaba?
Bende tüm vücuduma lazer yaptırdım. Tek seans tüm vücut 500 tl çene ve göbekte dahil. Her seanstan 15 gün sonra kontral seansları uygulanıyordu. Bence bu çok faydalı olan bi sistem. Yani 500 tlye 2 kez yaptırmış gibi düşünebilirsiniz. Ancak 4 seans gittikten sonra epey pahalı gelmeye başladı 10 seans tüm vucut 1900’e bi yer buldum oraya 3 seans gittim ama fayda görmediğini düşündüm ki zaten sonra maalesef batmışlar ve dükkanı kapatmışlar parayı peşin verdiğim için gitti yani.
Eski gittiğim yere tekrar döndüm 1 kez daha yaptırdım toplamda 5 seans etti diğer tarafın 3 seansınıda sayarsak toplamda 8. Sonra işten çıktım ve gidemedim tabi ama bu bile bana yetti zaten hiç bir zaman avuç içi gibi olmasını bekleme demişlerdi tek tük çıkıyor tabi 2 ayda bir epilatör ile alıyorum. Ama çene bölgesi pek fayda görmedi en zor en geç biten orasıymış zaten. Vajina bölgesi çok acılı geçiyor. Ama şimdi bu rahat zamanlarıma bakınca iyiki katlanmışım diyorum seans bittikten sonra 1 poşet buz veriyorlardı onu uyguluyordum sanma hissini azaltıyor. Ve yüz bölgesine mutlaka dışarı çıkmadan seans sonrası 50 faktörlük krem sürüyorlar. Diğer bir seansı bekleme aşamasında çıkan rahatsız edici tüyleri ya makasla kesmelisin yada çakmakla yak diolar ama kesmek daha mantıklı direk ateş uygulamak kötü sonuçlar verebilir.
Ben herkese tavsiye ediyorum. Biraz imkanım uygun olsa 1 2 seans daha gider iyice kurtulurum.
Uyuz yerlerede aldanmayın benim gibi fayda sağlamadıktan sonra oda boşa gidiyor.
merhaba arkadaşlar Ankara'da alexdra cihazı ile koltuk altıma ve genital bölgeye lazer yaptırıyorum...benim 7. seansım olmasına rağmen yarısı azaldı ama sarışın arkadaşımda tamamen bitti diyebilirim sadece belli bölgelerde çıkıyor...esmerlerde daha geç bitiyormuş...genital bölgeye gelince daha yeni başladım...ama umduğum gibi değil...1. çok canım yanıyor...resmen her atışta fırlıyorum...ki alt kısımda dayanamadığımdan dolayı biraz düşürüyorlar şiddetini... benim gibi olan var mı... çünkü benle birlikte yaptıran arkadaşlarım çok acımadığını söylüyor...
ben de alexdra cihazla genital bölgeye lazer yaptırıyorum Ankara da...ve benim de genital bölgem ilk seansta aynı sizin dediğiniz gibi acıdığı için sonraki seanslarda emla krem sürerek gittim hep. bazı kişilerde ağrı eşiği düşük oluyo bu sebeple acıyo...kişiden kişiye değişebilir. benim şu an 6. seansım felan oldu ve baya azaldı ve geç çıkıyo çıkanlar da...1 ya da 2 seansa tamamen bitmesini umuyorum...temizlik için katlanacaz artık...
ben de alexdra cihazla genital bölgeye lazer yaptırıyorum Ankara da...ve benim de genital bölgem ilk seansta aynı sizin dediğiniz gibi acıdığı için sonraki seanslarda emla krem sürerek gittim hep. bazı kişilerde ağrı eşiği düşük oluyo bu sebeple acıyo...kişiden kişiye değişebilir. benim şu an 6. seansım felan oldu ve baya azaldı ve geç çıkıyo çıkanlar da...1 ya da 2 seansa tamamen bitmesini umuyorum...temizlik için katlanacaz artık...
emla kremi ne kadar süre önce sürüyorsunuz, ve streçliyormusunuz... Birde gittiğiniz yerden memnunsanız fiyatlarını ve yerini özelden mesaj atabilirmisiniz
oku oku ulaşamadım son sayfalara 20 de kaldımkızlar banada yardım edinn ankarada alexe gidenler nerde yaptırdı ve şuanki fiyatlar nedir
özelden mesaj atamıyorum 100 mesajı dolduramadığım için henüz malesef...emlayı yaklaşık 1-1,5 saat öncesinden sürüp streçle kapatıyorum. ben genitali 150 tl ye yaptırıyorum, yapan bayan yıllardır bu işle uğraşan biri, yani tecrübeli, o yüzden ben memnunum, isim vermek yasak olduğu için malesef yazamıyorum
oku oku ulaşamadım son sayfalara 20 de kaldımkızlar banada yardım edinn ankarada alexe gidenler nerde yaptırdı ve şuanki fiyatlar nedir
cnm ben aleksandrateyle Ankarada 8 seans 1 yılda tüm bacak alt kol koltukaltı bikini genıtal 2000 Tl ye yaptırıyorum. Adını buradan yazmak yasak ama özelden atabılırım istersen, fiyat çok pahalı gelmedıyse...
canım ben ankarada tüm vücut lazer yaptırıyorum 2.seansım bitti eğer istersen yerin adını mj atabilirim.
slm.bende tüm vücut 8 seans komple tüm vucut lazer yaptırıyorum fiyatı ise sizinkiyle aynı acaba aynı yeremi gidiyoruz merak ettimm:)
Bu lazer epilasyon tüyleri bitirmiosa sürekli ağda yaptırır gibi tekrar tekrar yaptırmak mı lazım mesela yaptıranlar ne kadar arayla yaptırıo ? bide madem kesin çözüm değil neden bu kadar para verilio o zamn ağdayla aynı yere çıkmıyo mu bu lazer epilasyon ? bende yaptırmak istiyorum bi kaç seansta bir daha tüy çıkmıo die iliodum bunları okuyunca vazgeçtim
ben de 2. seansıma gittim 2 gün önce. 70 tl veriyorum seannsına ve 1 seans ücret veriyorum 1 seans vermiyorum. bu şekilde. gittiğim yer bir hastahane ve oldukça memnunum. size tavsiyem jelle kullanılan makinelere temkinli yaklaşmanız. lazer epilasyonda tüyler incelip rengi açılmaz. benim daha önce gittiğim yerde 4 seans gittiğim halde sadece renkte bir açılma ve azıcık bi azalma oldu. şimdi oraya gittiğime pişmanım. hastanelerde uzman kontrolunde yapılan güzellik işlemleri en azından güvenilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?