Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 3 seansta ciddi bi azalma oldu bende. ayrıca lazer cilt bakımı da yaptığı için böyle bi yumuşacık oldu bi güzelleşti sanki...
ben o bölgeye jilet kullanıyorum ve 3yıldır epilasyon istiyorum ama giden arkadaslarm sen agda bile yapamıosun epilasyon hiç yaptıramazssn diolarrrr
o kadar kötümü acıyor mu yaa:26:
ben o bölgeye jilet kullanıyorum ve 3yıldır epilasyon istiyorum ama giden arkadaslarm sen agda bile yapamıosun epilasyon hiç yaptıramazssn diolarrrr
o kadar kötümü acıyor mu yaa:26:
o bölge jilete alıştıysa belki daha zor olabilir.. ama o cok değişik bi his hem sıcak hem soğuk bişeyin aynı anda cilde temas etmesi gibi geliyor bana bilmiyorumdiğer arkadaşların hisleri nasıl bu konuda:)
üst kısımlar degıl ama dudaklar acıyordu hatırladıgım kadarıyla, dayanılmayacak acı degıl sonucta, emla surer gıdersın, abartmış arkadasların bıraz...
ya abartıyor mu bilmem ama yaptıramzsın sen ağda yapamıyorsun o daha beter içi arkası falan diyorlar..
cidden o kadar mı sen epilasyondan önce ne kullanıyordun???
merhaba hanımlarr...bende komple bitiş garantili bi yere gidiyorum 2 sene oldu hala bitmedi biraz düzensiz gittim sanırımm ondan...birde epilasyona başladığımdan beri genital bölgemde iri iri ucu olmayan sivilceler çıkıyor sizlerdede oluyormu..???yada bunun epilasyonlamı alakası var beni bilgilendiriseniz sevinirim..
Benim üst kısmı agda, alt kısmı jıletti tek seans oldu, ıkıncı seansa az kaldı, ben emla surmedım, altlar daha hassas oldugundan biraz acımıştı, ama çarçabuk bitiyor zaten, bır de utanma duygusu baskın cıkmıştı, o yüzden acıyı da hıssedemedım:)
ya cok tırsıyorum agdayı bir kere koydum üste 1ay morarıklıgı gecmedı yaaaaa tahmini Allah kısmet ederse 2seneye evlenicem gibi napcam ben ya basa cıkılmıyor ama tırsıyorumda ondan((
Ben isvicrede yasiyorum, bende lazeri yaptirmak cok istiyorum fakat hem nerde yapilir tam arastirip
Bilmedigimden bir turlu baslayamadim.
Isvicrede yasayan yada lazer yapan merkez bilen varsa yazabilir mi?
Istanbulda yaptirdiginizda seanslarin aralarindan ne kadar zaman geciyor?
canım 5 dakıka falan sürüyordur sanırım, ucunda ölum yok ya, morarma olmuyor, soğuk hava üflüyor, bence buyuk rahatlık, kazası var belası var lazere en hızlı cevap veren yer genıtalmiş zaten, sen bır de jıletle alıyormussun ki, daha hızlı cevap verecektır, ama alt kısımlar daha gec cevap verıyormuş, 4-5 kerede çoğu, ozellıkle üst kısmı biter herhalde, 25 dakıka toplamda:) emla da surersın giderken, uyuşturur o ıste, daha ne ıstıyorsun:)