• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

slm kızlar izmirde tavsiye edebılceginiz merkezler varmı acaba acıl yardımm :))

Arkadraşlar xxxxxxxxxxxx genital bölge ve koltuk altı 60 tl alekxander soğutucu cihazla yapılıyorik uzm bitime garantisi veriyorlar. estetisyen yapıyor. ayrıca dermatologları kontrolleri yapıyor estetisyenlerle. yarın ilk seansım yarın. bakalım ne olucak çok acı hissedecekmiyim :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Lazer epilasyon forumunda merkez adı belirtilmesi yasaktır. Lütfen yazılarınızda bu kuralı dikkate alınız.

Güzel paylaşımlar dilerim.

arkadaşlar bende anadolu yakası acıbadem de bi yere gidiyorum bi para veriyorsunuz (1 milyar) şimdi daha da ucuzlamış olabilir ilk çıktıgında vermiştim ben bu parayı ..sonra bütün ömür boyu gidebiliyosunuz hiç para vermeden .. aklınızda bulunsun..

ben o bölgeye jilet kullanıyorum ve 3yıldır epilasyon istiyorum ama giden arkadaslarm sen agda bile yapamıosun epilasyon hiç yaptıramazssn diolarrrr:47:
o kadar kötümü acıyor mu yaa:26:

kızlar 3 seansta ciddi bi azalma oldu bende. ayrıca lazer cilt bakımı da yaptığı için böyle bi yumuşacık oldu bi güzelleşti sanki...

ya ben yaptırcak güvenilir biyer bulamıyorum tedirgin oluyorum. siz nerde yaptırdınız özelden paylaşabilirmisiniz, birde nekadara yaptırdınız. tşkr ederim şimdiden.

ben o bölgeye jilet kullanıyorum ve 3yıldır epilasyon istiyorum ama giden arkadaslarm sen agda bile yapamıosun epilasyon hiç yaptıramazssn diolarrrr:47:

üst kısımlar degıl ama dudaklar acıyordu hatırladıgım kadarıyla, dayanılmayacak acı degıl sonucta, emla surer gıdersın, abartmış arkadasların bıraz...

o bölge jilete alıştıysa belki daha zor olabilir.. ama o cok değişik bi his hem sıcak hem soğuk bişeyin aynı anda cilde temas etmesi gibi geliyor bana bilmiyorumdiğer arkadaşların hisleri nasıl bu konuda:)

o bölge jilete alıştıysa belki daha zor olabilir.. ama o cok değişik bi his hem sıcak hem soğuk bişeyin aynı anda cilde temas etmesi gibi geliyor bana bilmiyorumdiğer arkadaşların hisleri nasıl bu konuda:)

jilet daha iyi diyorlardı yaa kök için ama acısı olmasaa

üst kısımlar degıl ama dudaklar acıyordu hatırladıgım kadarıyla, dayanılmayacak acı degıl sonucta, emla surer gıdersın, abartmış arkadasların bıraz...

ya abartıyor mu bilmem ama yaptıramzsın sen ağda yapamıyorsun o daha beter içi arkası falan diyorlar..
cidden o kadar mı sen epilasyondan önce ne kullanıyordun???

merhaba hanımlarr...bende komple bitiş garantili bi yere gidiyorum 2 sene oldu hala bitmedi biraz düzensiz gittim sanırımm ondan...birde epilasyona başladığımdan beri genital bölgemde iri iri ucu olmayan sivilceler çıkıyor sizlerdede oluyormu..???yada bunun epilasyonlamı alakası var beni bilgilendiriseniz sevinirim..

ya abartıyor mu bilmem ama yaptıramzsın sen ağda yapamıyorsun o daha beter içi arkası falan diyorlar..
cidden o kadar mı sen epilasyondan önce ne kullanıyordun???

Benim üst kısmı agda, alt kısmı jıletti:17: tek seans oldu, ıkıncı seansa az kaldı, ben emla surmedım, altlar daha hassas oldugundan biraz acımıştı, ama çarçabuk bitiyor zaten, bır de utanma duygusu baskın cıkmıştı, o yüzden acıyı da hıssedemedım:)

merhaba hanımlarr...bende komple bitiş garantili bi yere gidiyorum 2 sene oldu hala bitmedi biraz düzensiz gittim sanırımm ondan...birde epilasyona başladığımdan beri genital bölgemde iri iri ucu olmayan sivilceler çıkıyor sizlerdede oluyormu..???yada bunun epilasyonlamı alakası var beni bilgilendiriseniz sevinirim..

Bende de lazer sonrası bırkaç gün birkaç iri sivilce cıkmıştı, ama gectı sonra, iz de kalmadı, tek seans yaptırdım daha zaten.

Ben isvicrede yasiyorum, bende lazeri yaptirmak cok istiyorum fakat hem nerde yapilir tam arastirip
Bilmedigimden bir turlu baslayamadim.

Isvicrede yasayan yada lazer yapan merkez bilen varsa yazabilir mi?

Istanbulda yaptirdiginizda seanslarin aralarindan ne kadar zaman geciyor?

Benim üst kısmı agda, alt kısmı jıletti:17: tek seans oldu, ıkıncı seansa az kaldı, ben emla surmedım, altlar daha hassas oldugundan biraz acımıştı, ama çarçabuk bitiyor zaten, bır de utanma duygusu baskın cıkmıştı, o yüzden acıyı da hıssedemedım:)

ya cok tırsıyorum agdayı bir kere koydum üste 1ay morarıklıgı gecmedı yaaaaa tahmini Allah kısmet ederse 2seneye evlenicem gibi napcam ben ya basa cıkılmıyor ama tırsıyorumda ondan:(((

ya cok tırsıyorum agdayı bir kere koydum üste 1ay morarıklıgı gecmedı yaaaaa tahmini Allah kısmet ederse 2seneye evlenicem gibi napcam ben ya basa cıkılmıyor ama tırsıyorumda ondan:(((

canım 5 dakıka falan sürüyordur sanırım, ucunda ölum yok ya, morarma olmuyor, soğuk hava üflüyor, bence buyuk rahatlık, kazası var belası var:5: lazere en hızlı cevap veren yer genıtalmiş zaten, sen bır de jıletle alıyormussun ki, daha hızlı cevap verecektır, ama alt kısımlar daha gec cevap verıyormuş, 4-5 kerede çoğu, ozellıkle üst kısmı biter herhalde, 25 dakıka toplamda:) emla da surersın giderken, uyuşturur o ıste, daha ne ıstıyorsun:)

Ben isvicrede yasiyorum, bende lazeri yaptirmak cok istiyorum fakat hem nerde yapilir tam arastirip
Bilmedigimden bir turlu baslayamadim.

Isvicrede yasayan yada lazer yapan merkez bilen varsa yazabilir mi?

Istanbulda yaptirdiginizda seanslarin aralarindan ne kadar zaman geciyor?

canım seans aralıkları gıttıgın yere gore degısıyor, ama 30 gün- 45 gun - 60 gün arası duyduklarım genelde. sen internetten arastırsana isviçre aleksandrate lazer diye...

canım 5 dakıka falan sürüyordur sanırım, ucunda ölum yok ya, morarma olmuyor, soğuk hava üflüyor, bence buyuk rahatlık, kazası var belası var:5: lazere en hızlı cevap veren yer genıtalmiş zaten, sen bır de jıletle alıyormussun ki, daha hızlı cevap verecektır, ama alt kısımlar daha gec cevap verıyormuş, 4-5 kerede çoğu, ozellıkle üst kısmı biter herhalde, 25 dakıka toplamda:) emla da surersın giderken, uyuşturur o ıste, daha ne ıstıyorsun:)

yara yanma oluyor dıolar hem o içine girdiğinde o aletin zararı olmasın agzına falan yara mara olurda ilerde sorun cıkmaz mı ya?
cok evhamlıyım ve tırsagım bu konuda k.bakmayın ya:(

bn şuan yaptıroyurm. 2 seansa gittim.
şimdi 3. seanna gidicem. ramazan önce gitmiştim en son..
bn tavsiye ediyorum. gerçi sonucu görmedim ama temizlik resmn:S
denemey deger..
acımayasa gelince acıo ama öyle abartılcak kadar değil.. millet iğneliye gidiyo bu neki

Back