ben de yaptırmayı düşünüyorum ama kararsızım..
hangisi bana uygun olur.. beyaz tenliyim kıllarım siyah ve çok... ne yapsam olmuyor.. bütün lazer yaptıranlar gibi bende vücudumda leke kalmasını istemiyorum yardım edin..
24 temmuz da 2. Seans kolaltı yaptırdım 4-5 gün sonra elimle çektim elime geldi bende uzayanları elimle tutuyorum çekiyorum yani kendiliğinden dökülmesini bekleyemiyorum malum yaz kısa kollu giyiyoruz azaldı gibi ama azaldığı 3. Seansa yakın belli olur
24 temmuz da 2. Seans kolaltı yaptırdım 4-5 gün sonra elimle çektim elime geldi bende uzayanları elimle tutuyorum çekiyorum yani kendiliğinden dökülmesini bekleyemiyorum malum yaz kısa kollu giyiyoruz azaldı gibi ama azaldığı 3. Seansa yakın belli olur
arkadaşlar ben bu fiyat olayını anlamadım mesela ganital bölge için seans 150yse 900 tl çok deilmi?? diger bölgeleri de yaptıracagimi düsünürsek
Ben de lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama ağrı eşiğim çok düşük.Soğutuculu cihazların fazla ağrı yapmadığı söyleniyor bu doğru mu? Bir de o bölgedeki tüyleri daha sonra biraz uzatmak istersem bunu yapamayacak olmam da beni düşündürmüyo değil
bende uzuzn zamandır lazer yaptıırıyorum ama o dökülmeyenleri elinle çekme çünkü kılı azaltmak isterken çoğaltmana s ebep olur makasla kısaltma yöntemini tavsiye ederim benim şuan 4 ayda ancak çıkıyolar baya bi rahatladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?