Bende tüm vücuduma lazer yaptırdım. Tek seans tüm vücut 500 tl çene ve göbekte dahil. Her seanstan 15 gün sonra kontral seansları uygulanıyordu. Bence bu çok faydalı olan bi sistem. Yani 500 tlye 2 kez yaptırmış gibi düşünebilirsiniz. Ancak 4 seans gittikten sonra epey pahalı gelmeye başladı 10 seans tüm vucut 1900’e bi yer buldum oraya 3 seans gittim ama fayda görmediğini düşündüm ki zaten sonra maalesef batmışlar ve dükkanı kapatmışlar parayı peşin verdiğim için gitti yani.
Eski gittiğim yere tekrar döndüm 1 kez daha yaptırdım toplamda 5 seans etti diğer tarafın 3 seansınıda sayarsak toplamda 8. Sonra işten çıktım ve gidemedim tabi ama bu bile bana yetti zaten hiç bir zaman avuç içi gibi olmasını bekleme demişlerdi tek tük çıkıyor tabi 2 ayda bir epilatör ile alıyorum. Ama çene bölgesi pek fayda görmedi en zor en geç biten orasıymış zaten. Vajina bölgesi çok acılı geçiyor. Ama şimdi bu rahat zamanlarıma bakınca iyiki katlanmışım diyorum seans bittikten sonra 1 poşet buz veriyorlardı onu uyguluyordum sanma hissini azaltıyor. Ve yüz bölgesine mutlaka dışarı çıkmadan seans sonrası 50 faktörlük krem sürüyorlar. Diğer bir seansı bekleme aşamasında çıkan rahatsız edici tüyleri ya makasla kesmelisin yada çakmakla yak diolar ama kesmek daha mantıklı direk ateş uygulamak kötü sonuçlar verebilir.
Ben herkese tavsiye ediyorum. Biraz imkanım uygun olsa 1 2 seans daha gider iyice kurtulurum.
Uyuz yerlerede aldanmayın benim gibi fayda sağlamadıktan sonra oda boşa gidiyor.