• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Bu lazer epilasyon tüyleri bitirmiosa sürekli ağda yaptırır gibi tekrar tekrar yaptırmak mı lazım mesela yaptıranlar ne kadar arayla yaptırıo ? bide madem kesin çözüm değil neden bu kadar para verilio o zamn ağdayla aynı yere çıkmıyo mu bu lazer epilasyon ? bende yaptırmak istiyorum bi kaç seansta bir daha tüy çıkmıo die iliodum bunları okuyunca vazgeçtim :(

çok ince tüyler kalıyor geriye,ayva tüyü denenler yani.ben 2 seansa gittim ve Allah sizi inandırsın sakal gibi sert olan kıllarım şimdi tüy oldu resmen,ayva tüyü gibi...ikinci seansa temmuzun ilk günlerinde gitmiştim ve şu an 1,5 ay oldu, 3-5 tane öyle incecik tüy çıktı son birkaç günde.3üncü seansa en erken ay başında giderim,belki tam 1 ay sonra giderim.büyük rahatlık yani ama iyi bir yerde ve iyi bir cihazla yaptırın tabi ki.ben sadece kol altı ve genital için 270 lira ödüyorum seansına

Bende epilasyon yaptırmak istiyorum ancak çok acıyor gibi duyumlar aldım bir de tamamıyla tüyler yok olmayabilir diyorlar. Biraz ürktüm açıkçası. Söylendiği gibi çok acıyor mu arkadaşlar. :1:

Bende epilasyon yaptırmak istiyorum ancak çok acıyor gibi duyumlar aldım bir de tamamıyla tüyler yok olmayabilir diyorlar. Biraz ürktüm açıkçası. Söylendiği gibi çok acıyor mu arkadaşlar. :1:

ben aleksandrate ıle yaptırdım,bıraz acıyor ama ınsan dayanıyor, abartılacak bi acı hiç yok,tuylerin yoğun oldugu yerlerde hıssedılıyor acı zaten bıraz,dıger yerlerde acı dahı hıssetmıyorsun,tüyler bıtsın dıye katlanıyoruz,inş. sonucunu alırız,ilk seansımdı benim...

alexander ile yaptırıyorum bende en yüksek derece olan 20 ile yapıyolar bana. beyaz tenli oldugum için.2. seansım bitti benimde 4. seansta artık bitecek gibi görünüyo şimdiden.seanstan 15 gün sonra kontrole gidiyorum.2 ayda anca çıkıyo zaten.dayanılmayacak bir acı degil. agda gibi düşün. genetialde ben agda gibi ,koltuk altı ve bacaklarımda çok az acı hissediyorum. ayva tüyler bitmeyecek tabi. lazer görmüyo çünkü.

tüylerin tamamıyla yok olması için katlanıcaz.:)) ağda yaptırmaktansa. bir de bende utanma düşüncesi var ama kendimi teselli ediyorum hep ağdaya gitmektense bir kaç seansa tamamıyla son bulma düşüncesi rahatlatıyor :))

meraba arkadaşlar benimde çenemde yaklaşık 10-15 tane siyah tüy var lazer önermiyorlar sizce ne yaptırsam etkili olur ama sarı uzun tüylerimde var iğneliye gitmiştim onları yapmıyorlarmış ben onlarında gitmesini istiyorum ne yapabilirim sizce

arkadaşlar bende genital ve koltuk altına lazere başlayacam trabzonda aslında merak ettiğim konu şu genital bölgeye ağda yaptırırken önden arkaya her yer alınıyo lazerde de aynı şekilde alıyolar mı yani sadece önde belli bi bölge falan mı

arkadaşlar bende genital ve koltuk altına lazere başlayacam trabzonda aslında merak ettiğim konu şu genital bölgeye ağda yaptırırken önden arkaya her yer alınıyo lazerde de aynı şekilde alıyolar mı yani sadece önde belli bi bölge falan mı

Bikini ve genıtalde önü komple ve popo içini de alıyorlar.

BENDE gitmeyi düşünüyorum ama hala aklımda bazı sorular varr

genitalde tüylerin bitmesi biraz da tüylerin sıklığına bağlı.çok sık değilse tüyler 5 seansta bitiyo .eğer sıksa 8 seansta anca bitiyor

Ya arkadaslar hani utanmasınıda geçtim :2: Çok mu acıtıyor ben mesela genital ve koltuk altı istiyorum koltuk altımı epilasyon cihazıyla alıyorum normalde öyle pek bi acı olmuyor ama genital bölge çok korkuyorum jiletle temizliyorum hep :14: tamamen bitmiyor demişler bide o nasıl oluyor ya yine çıkıcaksa neden o kadar para verelim ki çok mu çıkıyor yani agda yapıcak kadar :26: ha bide Bursa da yapan iyi bi yer bilen var mı?

merhaba ben yeni üye oldum genital bölgeye lazer yaptırmak istiyorum istanbul şişlide oturuyorum güvenilir yer arıyorum daha önce yaptırıp memnun olan varsa yaptırdığı yerin adresini özelden mesaj atabilir mi düğünüm olacak acele yaptırmak istiyorum teşekkürler

Evet Istanbul da yaptiriyorum...

nerde yaptiriyorusunnn icyy?.. bende koltuk altimi diot la yaptiriorumm, ilk 3 seans öyle degildi ama 4. seansta cidden cok acidi o yüzden genital e de cesaret edemiorumm :((

canım bende yaptırıorum 2 hafta sonra son seansım war bende senin bahsettiğin gibi bişey hiç olmadı acaba aletlerden kaynaklanan bi fark mı var_? ben çok memnunum bitti sayılır çok mutluyum:66::66::66::66:

dennisssss sen nerde yaptirdinnn?..

arkadaşlar İstanbu Avrupa yakasında lazer epilasyon yaptırabileceğim bir yer var mı isim verseniz özelden de olur. düşünüyorum genital bölge tüm bacak ve koltuk altı fiyatla nasıl acaba hastane var mı bildğiniz fiyatlar nasıl? Her yerde bu tarz yerler açıldı güvenemiyoruz güzellik merkezi adı altında hijyene dikkat etmeyen ve diplomasız kişiler çok doktorlar daha güvenli ama nereye gideceğimi bilmiyorum:87: yardımcı olursanız tek tek fiyatı olur paket fiyatı olur ?son bir sorum daha olacak gitğimiz yere bitirme garantisi olmuyor genelde sözleşme gibi şeylere nasıl güvenebliriz?:42:

Son düzenleme:
Back