Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
*ben tüm vücut bitme garantili 1000 e gidiyorum
Bu lazer epilasyon tüyleri bitirmiosa sürekli ağda yaptırır gibi tekrar tekrar yaptırmak mı lazım mesela yaptıranlar ne kadar arayla yaptırıo ? bide madem kesin çözüm değil neden bu kadar para verilio o zamn ağdayla aynı yere çıkmıyo mu bu lazer epilasyon ? bende yaptırmak istiyorum bi kaç seansta bir daha tüy çıkmıo die iliodum bunları okuyunca vazgeçtim
Bende epilasyon yaptırmak istiyorum ancak çok acıyor gibi duyumlar aldım bir de tamamıyla tüyler yok olmayabilir diyorlar. Biraz ürktüm açıkçası. Söylendiği gibi çok acıyor mu arkadaşlar.
Bende epilasyon yaptırmak istiyorum ancak çok acıyor gibi duyumlar aldım bir de tamamıyla tüyler yok olmayabilir diyorlar. Biraz ürktüm açıkçası. Söylendiği gibi çok acıyor mu arkadaşlar.
arkadaşlar bende genital ve koltuk altına lazere başlayacam trabzonda aslında merak ettiğim konu şu genital bölgeye ağda yaptırırken önden arkaya her yer alınıyo lazerde de aynı şekilde alıyolar mı yani sadece önde belli bi bölge falan mı
Bikini ve genıtalde önü komple ve popo içini de alıyorlar.
Evet Istanbul da yaptiriyorum...
canım bende yaptırıorum 2 hafta sonra son seansım war bende senin bahsettiğin gibi bişey hiç olmadı acaba aletlerden kaynaklanan bi fark mı var_? ben çok memnunum bitti sayılır çok mutluyum