• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

arkadaşlar,bölgeyi jiletleyip de mi gidiyorsunuz merkeze lazeri yaptırmaya.
yada kaç gün öncesinden jiletliyorsunuz.
yoksa en iyisi kök gelişimini yenileyip yani ağda yapıp da mı biraz uzamalarını gördükten sonra lazer yaptırmak mi iyi olur.

Kızlar şu anda şu şehir fırsatları int.sitelerinde hem de baya iyi bilinmiş bir hastaneye bağlı estetik merkezinde lazer eplsyn
tek bölge 1 yıl boyunca
sınırsız 89 TL diyor bana çok iyi fiyat gibi geldi
zira bazı tereddütlerim var eminim burda yzmışsınızdır ama hamile kalmayı düşünüyorum genital bölgeyi yaptıracam
bi sakıncası var mı??Hamilelikte de devam edebilir miyim??? Acil cvp verin ltfn.:kkk:

Bir de bu fırsatlardan ucuza alınan hizmetlker verimli oluyor mu,yoksa acaba zaten fiyatı ucuz diye tutup uyduruktan hizmet verip
hatta,bahanelerle randevuları aksatıp oyalıyolar mıdır? Bu fırsatlardan faydalanıp yaptırmaya başlayan var mı?Muamelelri nasıl oluyor genel anlamda?:26::26:

canim ben de kadikoyde bir yer buldum internetten buldum sadece genital bolge sean basi 80 tl ye yaptirdim
ilk gittigimde kizlarin da dedigi gibi 2 ay boyunca hic kil cikmadi ama sonra birden eskisi gibi cikti ben yurtdisinda oldugum icin ilk seanstan 3 ay sonra ancak 2. seansi yaptirabildim. yaptirdigim yer alex oldugunu soyluyor ama makineden anlamam o kadar aciyi azaltmak icin soguk hava ufleyerek yapiyor ama yine de canim cok aciyor :(

simdi sizin yazdigini fiyatlari gorunce cok ucuza yaptirdigimi farkettim acaba ucuz diye kotu makine mi kullaniyorlardirki ben memnunum ama ticarete dokulen hicbir seye guvenmemek gerek :(

arkadaşlar,bölgeyi jiletleyip de mi gidiyorsunuz merkeze lazeri yaptırmaya.
yada kaç gün öncesinden jiletliyorsunuz.
yoksa en iyisi kök gelişimini yenileyip yani ağda yapıp da mı biraz uzamalarını gördükten sonra lazer yaptırmak mi iyi olur.

'ilk kez' gorusmeye gıdeceksen hangı lazerin(aleksandır,dıode vs) kullanılacagına karar vermelerı, fıyat vs belırlemelerı, tüyün yapısını, yogunluğunu gormelerı için tüylerı kesınlıkle almaman gerekıyor. hatta bir ay hıc agda veya cımbız yapılmaması önerılıyor gitmeden once. 1 ay jıletle alabılırsın gıtmeden once veya 1 ay hıc dokunma, gıtmene yakın makasla kısaltırsın tüyler görunecek sekılde, ben oyle yapmıştım. sonra lazer ıcın gün verıldıgınde de, gıtmeden 3 gün önce jıletlemen ıstenıyor. boylece ne uzun oluyor tuyler, ne de lazerın gormeyecegı kadar kısa oluyor. ben kendım jıletleyıp gıttım,bazı yerlerde lazerdekı gorevlı jıletlıyormus dıye duydum, ama benım gıttıgım yer zaten 3 gun onceden jıletlememı ıstıyor.

konusu geçti mi bilmiyorum önceki yazıları okumadan soruyorum..

lazer epilasyon kızlık zarına zarar veriyor mu acaba??

kızlar koltukaltına 2 seansım bitti ama genitale utanıyorum yaa nasıl yapıyorlar anlatsanıza kadın doğumcuya muayene olur gibimi yatıyorsunuz offf utanıyorum yaaaaa rengi esmer diye

konusu geçti mi bilmiyorum önceki yazıları okumadan soruyorum..

lazer epilasyon kızlık zarına zarar veriyor mu acaba??

cnm ben yaptırdım ,yaptırırken sordum zarar vermez dedi,sadece kıl kökune etkı eder dedi, inanıp inş. zarar vermez demekten baska yapacak bır sey yok.

kızlar koltukaltına 2 seansım bitti ama genitale utanıyorum yaa nasıl yapıyorlar anlatsanıza kadın doğumcuya muayene olur gibimi yatıyorsunuz offf utanıyorum yaaaaa rengi esmer diye

cnm 3 gun onceden jıletleyıp gıdıyorsun, ben de utandım ama yaptırdım valla, nasıl durdugumu da heyecandan utanmaktan tam hatırlamıyorum dersem ınanır msıın. sanırım sırt ustü yattım, bacaklarım yere yapısıktı ama hafıf saga ve sola kaydırdm bacaklarımı,gorevlı de sagolsun yatıstıracak seyler konustu ve oldu bıttiye geldı, geldı gecti işte:)

Arkadaşlar ben bu forumlardaki bilgilerden nisan ayında çok şeyler öğrendim.Gittiğiniz hastanede 2 tip makina olmalı,koyu renk kıllar için ve zayıf olan kıllar için.Alexsandrayt ve ndyag max en iyi makinalar.Ben 2 seans gittim.2 seansta da farklı bölgelerde ayrı makinalar kullandılar.İstanbul da oturanlara gittiğim yerle ilgili bilgi verebilirim.Ayrıca bana 8 seansta %70-80 biter geri kalanı iğneli epilasyonla kesin bitirirsiniz dediler.Bunu da söyleyen doktor.Bu hastanede temmuz ayı içinde de kampanyaları var.Bana seda.usluoglu@hotmail.com dan mail atarak size bilgi verebilirim.Salı günü Rizeli bir arkadaşımla gittik.Kızıl-sarı kıl kökü olduğunu lazer yaptırırsa işe yaramayacağını,iğneli epilasyon yaptırmasının daha uygun olduğunu doktor söyledi.Ben bu konu üzerine çok araştırmalar yaptım.Bu hastane son teknoloji aletleri bulunduruyor.
Makinanın ne olduğu çok önemli

Merhaba herkese ben epey araştırdım bu konuyu, literatür taraması da yapmaya çalıştım yabancı bilimsel kaynaklardan dermatoloji dergilerinden vs.
Araştırdığım kadarını paylaşmak isterim.

Alex.yazın kullanılmaması gereken bir laser çeşidi. Bundan optimum fayda görmek için beyaz tenli siyah kıllı olmak gerek ki her seansta kılların azalma şekli giderek incelme şeklinde oluyor bu da ilerleyen seanslarda laseriin o kıllara etki etmesini engelliyor yani tamamlamak pek mümkün değil aslında. Hele ki kollara özellikle de üst bölgelere aman ha alex.kullandırtma. Bir de alex.te ara seans durumu var çünkü makine atış yaptığı yerleri kendi taramadığında aynı yere iki defa atış yapıp yanık riski oluşturmamak için ufak çekingen davranılıyor.

diode dalga boyu daha uzun bir laser alex.teki gibi beyaz ten siyah kıl şartı yok ancak ağrılı ve leke riski mevcut. kollarda test atışı sonrası kullanıyorlar genellikle.

nd-yag benim en çok beğendiğim. soğutucu başlığı atış sırasında cilde temas ediyor o yüzden en çok acı veren çeşit olması gerekirken beklenenden çok daha iyi. dalga boyu en uzun olan bu.makine atış yaptığı yerleri kendi tarıyor atış yaptığı yere bir daha atış yapmıyor. kontrol seansı derdi yok.cildinin ne kadar koyu olduğu önemli değil. yazın güvenle uygulanabiliyor. kılları inceltme şeklinde değil kısım kısım dökme şeklinde yok ediyor.

Bir de genelde farkettiğim tüm vücut nd-yag'a daha fazla fiyat söylüyorlar.
DipNot : Alex.le sakın ama sakın yüz ve kol yaptırmayın yaptıran arkadaşlarımın eskisinden daha kötü oldu. Ve dediğim gibi alex.yazın riskli

Bende epilasyona başlıcam yakında teyzem yaptırdı benim genitale alexandret la gayet memnun 3-4seansi bitti onun ve avuç ici gibi suan diyo.bende bi yerle anlaştım 1seans +1 rütus 70 tl bakalım insaallah bendede iyi sonuc verir :):):)

Bende epilasyona başlıcam yakında teyzem yaptırdı benim genitale alexandret la gayet memnun 3-4seansi bitti onun ve avuç ici gibi suan diyo.bende bi yerle anlaştım 1seans +1 rütus 70 tl bakalım insaallah bendede iyi sonuc verir :):):)

darısı hepımızın basına cnm:)

merhaba arkadaşlar ben de internetteki fırsatlardan aldığım kampanyalarla gittim kol altı ve genital 4 er seans..kolaltımdaki kıllar 3.seans da dökülmüştü ama sonra tekrar çıktılar siyah siyah sonraki seansta da çıktılar.sonra başka bir yere gittim sadece ince kıllarım kaldı..ordaki makinanın özelliği nedeniyle 2 ayda bir gidilmesi gerekiyormuş.ilk defa duydum bu uygulamayı.

neyse...genitale gelince de..genitalde 4seanstır neredeyse yok denecek kadar az bir etki oldu.şimdi eskisinden daha sert ve yoğun çıkıyor kıllarım.yeniden seans aldım aynı yerden.(öğrenci hali malum :78: ancak fırsatlardan yararlanabiliyorum) umarım artık işe yarar.bir de bana kontrol seanslarını uygulamıyorladı 15gün sonraki.bunu söylediğimde 15gün sonrasına randevu verdiler ancak ondan sonraki seans 45gün sonra olacakmış.anlayamıyorum gidişatı..tek istediğim işe yaraması.tanrım kıl görmeye dayanamıyorum!!! :47:

Bana da yakasinda tavsiyesi edeceginiz bir yer var mi?suan bacaklarim perisan kirmizi nokta kayniyo Ben aliyorum 2gune kalmadan cikiyor biktim artik.birde lazere gitmeden once ne kadar sure tuylerimizi almiyoruz?

tüylerini ağda,makine vb. şeylerle kesinlikle almıyosun sırf jiletle.lazer tüy köklerine uygulanacak çünkü.ben gitmeden önce yapılacak bölgedeki tüm tüylerin çıkmasını bekledim.tüy kalınlığını görmesi içinde ilk öyle gittim.

Lazer epilasyon tedavisinde , genital bölge benim için biraz hayal kırıklığı oldu başarıya yani daha doğrusu kalıcı sonuca ulaşma açısından ....
Neredeyse 1 senedir lazer epilasyon tedavisi yaptırıyorum , yarım bacak , koltuk altı ve genitel bolge ....
Her randevuma tam soyledıklerı zamanda gitmedim gerci, iyice cıkmalarını bekledim , adet oldum gidememedin vs. ama bacak ve koltuk altım bitti denilmeye cok yakın .
5. seansım 1 ay once oldu . Ancak genital bolgem hem hic gunes gormemıs :) bembeyaz bir bolge hem tuyler koyu renkli olmasına rağmen hemen hemen sir agda yaptırdıktan nasıl 5-6 hafta sonra aynen cıkıyorsa aynı o sekılde cıkıyor sadece kasık bolgesinde bariz bir azalma var , diger kısımlardaki seyrelme yok denecek kadar az .. yani hic demezsin 5 sefer lazer uygulanmış.
Bilemiyorum , acaba herkes en geç bu bolgede mi sonuca ulaşıyor ?

Son düzenleme:
Lazer epilasyon tedavisinde , genital bölge benim için biraz hayal kırıklığı oldu başarıya yani daha doğrusu kalıcı sonuca ulaşma açısından ....
Neredeyse 1 senedir lazer epilasyon tedavisi yaptırıyorum , yarım bacak , koltuk altı ve genitel bolge ....
Her randevuma tam soyledıklerı zamanda gitmedim gerci, iyice cıkmalarını bekledim , adet oldum gidememedin vs. ama bacak ve koltuk altım bitti denilmeye cok yakın .
5. seansım 1 ay once oldu . Ancak genital bolgem hem hic gunes gormemıs :) bembeyaz bir bolge hem tuyler koyu renkli olmasına rağmen hemen hemen sir agda yaptırdıktan nasıl 5-6 hafta sonra aynen cıkıyorsa aynı o sekılde cıkıyor sadece kasık bolgesinde bariz bir azalma var , diger kısımlardaki seyrelme yok denecek kadar az .. yani hic demezsin 5 sefer lazer uygulanmış.
Bilemiyorum , acaba herkes en geç bu bolgede mi sonuca ulaşıyor ?

Boşuna üzülüyorsunuz ..
Size tek söyleyebilceğim şey düzenli gidin bende düzenli gidemedim ve 12. seansım olmasına rağmen hala bitmedi. düzenli gitmek çok önemli.

Anadolu yakasında iyi bir tavsiyesi olan varmı ?
Bagdat caddesi üzerinde , Feneryolunda bir dermotoloji uzmanına ait merkezi tavsiye edebilirim. Ben 1 senedir oraya devam ediyorum. Mkinaları yeni ve Alexandrite . Ayrıca doktor gerçekleştiriyor seansı ( sahibi olan değil ama doktor olan başka bir hanım) ve kendisi mutlaka büyüteç ile çalışıyor yani cok temiz ve titiz . Her ne kadar genital bölgeden pek memnun kalmasamda genel olarak fiyat ve hizmetinden memnunum.
Pazarlık yaparsan , komplede uygun fiyat alabilrisin yeterki biraz bastır , verdikleri fiyata hemen he deme :)
Forumda , merkezin ismini vermek yasak olduğundan , ismni yazamadım ama tarif etmeye çalıştım . Google da search edersen mutlaka bulurusn Pendikte de bir sube var diyeyim :)

Son düzenleme:
hizmetten memnunum derken?çay kahve ikramı mı?güler yüzlü oluşlarımı?

önemli olan hijyenik olarak istediğiniz bölgedeki tüylerden kurtulmak değilmi?e ondan da memnun değilsiniz?niye o merkezi tavsiye ediyorsunuz?

ya ben yanlışmı anlıyorum?

Bagdat caddesi üzerinde , Feneryolunda bir dertomoloji uzmanına ait merkezi tavsiye edebilirim. Ben 1 senedir oraya devam ediyorum. Mkinaları yeni ve Alexandrite . Ayrıca doktor gerçekleştiriyor seansı ( sahibi olan değil ama doktor olan başka bir hanım) ve kendisi mutlaka büyüteç ile çalışıyor yani cok temiz ve titiz . Her ne kadar genital bölgeden pek memnun kalmasamda genel olarak fiyat ve hizmetinden memnunum.Pazarlık yaparsan , komplede uygun fiyat alabilrisin yeterki biraz bastır , verdikleri fiyata hemen he deme :)
Forumda , merkezin ismini vermek yasak olduğundan , ismni yazamadım ama tarif etmeye çalıştım . Google da search edersen mutlaka bulurusn Pendikte de bir sube var diyeyim :)

hizmetten memnunum derken?çay kahve ikramı mı?güler yüzlü oluşlarımı?

önemli olan hijyenik olarak istediğiniz bölgedeki tüylerden kurtulmak değilmi?e ondan da memnun değilsiniz?niye o merkezi tavsiye ediyorsunuz?

ya ben yanlışmı anlıyorum?
hizmetten memnumum derken , kastettiğim şey şudur ; hiç cildimi yakmadılar ki bu lazer tedavisi yapan yerlede sık görülen bir şikayet,fiyat konsunda anlaşmamıza sadık kaldılar ki bu da benzer yerlerde rastlanılan br sıkıntı olduğunu duymuştum .Tabir, caizse zurnanın zırt dediği yer olan asıl mesele tüylerden kurtulmaksa , evet tuylerime bu tedavi sayesince kalıcı bir cozum bulmuş vaziyetteyim . Sadece , genital bölgem , diğer işlem gören koltuk altı ve bacak bolhesine gore sonuca erme acısından daha yavas ama kendilerinin bir yanlıs uygulamasının yüzde yüz bunun merkezin suçu oldugunu düşünmüyorum , sadece kendi deneyimimi de paylaşmış olayım dedim ,bu yuzden gittiğim yeri tavsiye ettim...Bu tür yerler mantar gibi cogaldı , ben burayla anlasıp tedaviye başlayana kadar sacma sapan hiç güven vermeyen yerler gördüm ki bunlar mahalle aralarında filan değildi... Siz lazer tedavi yaptırdınız mı yada yaptrıyor musunuz bilmiyorum ama o süreçte gideceğiniz yerin her türlü noksanlıgı yada iyi yönü sizi etkiliyor . sadece olay tuyleri lazerle yakmak değil .Ben güvenilir bir yer olduğu için tavsiye etmekte beis görmedim.

Son düzenleme:
Back