• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

ben de yaptırmayı düşünüyorum ama kararsızım..
hangisi bana uygun olur.. beyaz tenliyim kıllarım siyah ve çok... ne yapsam olmuyor.. bütün lazer yaptıranlar gibi bende vücudumda leke kalmasını istemiyorum yardım edin..

ben de yaptırmayı düşünüyorum ama kararsızım..
hangisi bana uygun olur.. beyaz tenliyim kıllarım siyah ve çok... ne yapsam olmuyor.. bütün lazer yaptıranlar gibi bende vücudumda leke kalmasını istemiyorum yardım edin..

cnm tenın acık, tuyler sıyah, alexandrate tam sana gore:) ben tüm vucut yaptıralı 1 hafta kadar oluyor. dokulme var. sadece bronz olan kolumda bıraz yanık vari,bronzlugun etksı var buyuk ıhtımal,,azalıor o da,tamamen gecer ınş. dıger yerlerım bronz deıldı ve yanık yok. bence rahatlık yaa , bı deneme kabinine gırerken bıle kendıne guvenerek gırıorsun, bacak koltukaltı tüy var mı dıye dusunmemek harika bı duygu bence. tavsıye ederım.

arkadaşlar ben bu fiyat olayını anlamadım mesela ganital bölge için seans 150yse 900 tl çok deilmi?? diger bölgeleri de yaptıracagimi düsünürsek

arkadaşlar neden bütün lazer yaptıranlar gibi diyip genelliyorsunuz :52: mesela ben göbek sırt popo genital koltukaltı yaptırıyorum çok şükür hiçbir yerimde yanık izi yok .gayette memnunum .ama size tavsiyem düzenli gidin aksatmadan sonuç alacagınıza eminim .:54:

24 temmuz da 2. Seans kolaltı yaptırdım 4-5 gün sonra elimle çektim elime geldi bende uzayanları elimle tutuyorum çekiyorum yani kendiliğinden dökülmesini bekleyemiyorum malum yaz kısa kollu giyiyoruz azaldı gibi ama azaldığı 3. Seansa yakın belli olur

24 temmuz da 2. Seans kolaltı yaptırdım 4-5 gün sonra elimle çektim elime geldi bende uzayanları elimle tutuyorum çekiyorum yani kendiliğinden dökülmesini bekleyemiyorum malum yaz kısa kollu giyiyoruz azaldı gibi ama azaldığı 3. Seansa yakın belli olur

benım de ilk seansımdı, bazısı kendılığinden dökuluyor, bazısı da çekınce elıme gelıyor, bazısına ıse guc yetmıyor:) kalanı jıletleyecegım.

bende uzuzn zamandır lazer yaptıırıyorum ama o dökülmeyenleri elinle çekme çünkü kılı azaltmak isterken çoğaltmana s ebep olur makasla kısaltma yöntemini tavsiye ederim benim şuan 4 ayda ancak çıkıyolar baya bi rahatladım..

arkadaşlar ben bu fiyat olayını anlamadım mesela ganital bölge için seans 150yse 900 tl çok deilmi?? diger bölgeleri de yaptıracagimi düsünürsek

canım lazer hala pahalı bır yontem. Ben o yuzden tüm vucut (yuz ve göbek cevresı harıc)indirimli pakete yazıldım. 1 yıl 8 seans tüm vucut 2000 TL.

lazwer pahalı ama yaz aylarında baya büyük indirimler var ben yazın almıştım 16 seans komple 1100 tl ye

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce genital bölge için lazer epilasyona gittim ve inanılamaacak derecede acı çektim seans süresince.bikini bölgesi dışında bi sorun olmuyor fakat iç kısma girdikçe ağrım arttı.bunun sebebi nedir.sizde bu acıyı hissediyomusunuz?

iç kısımlar daha ince deri ve daha yoğun sinirleri içerdiği için daha hassas oluyor ve daha fazla acıyor. emla kremi öneririm ben. ince deri ve mukozada daha iyi emildiğinden normal deriye sürüldiğündeki etkiden daha fazla etkisini gösteriyor ben 1- 1.5 saat önce sürüp üzerine streç film ya da buzdolabı poşeti kapatıp gittim, pubik bölgede azcık acı hissettim ama iç kısımlarda hiç birşey hissetmedim tabii (cihazın soğutmasını işleme başlamadan önce biraz tuttular işlem bölgesine oda etkili oldu) hatta bittimi bukadar mı diye sordum. emlayı tavsiye ederim bıraz pahalı 5 tane 5 grlık minik tüp çıkıyo içinden 55 tl ye almıştım 1.5-2 tanesi yeterli oluyor genital için deneyin isterseniz.

nurcimik teşekkür ederim verdiği bilgi için.birde sprey olanları varmış bu kremlerin.malum ramazan ayındayız ve ben hemen iftarı açar açmaz gireceğim seansa iftar saatinden önce kullanmam gerekecek bu kremi ozaman ve orucu etkilemiş olacak sanırım :44:

o spor yaralanmalarında kullanılan soğutucu spreyleri diyorsunuz sanırım çünkü başka bi lokal anestesi spreyi bilmiyorum :50: onun vaginal bölgeye uygulanması nekadar doğru o konudada bi bilgim yok ama ilacın helede vaginal bölgeye uygulanacak ilacın orucu bozacağını hiç düşünmemiştim bu konuda bilgisi kıt olan insanlardanım :1: ne diyeyim bilemedim ki neyse ramazdandan sonra uygularsınız emlayı :1:

Ben de lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama ağrı eşiğim çok düşük.Soğutuculu cihazların fazla ağrı yapmadığı söyleniyor bu doğru mu? Bir de o bölgedeki tüyleri daha sonra biraz uzatmak istersem bunu yapamayacak olmam da beni düşündürmüyo değil :77:

Ben de lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama ağrı eşiğim çok düşük.Soğutuculu cihazların fazla ağrı yapmadığı söyleniyor bu doğru mu? Bir de o bölgedeki tüyleri daha sonra biraz uzatmak istersem bunu yapamayacak olmam da beni düşündürmüyo değil :77:

hahah valla son dediğin şeyi ben de düşünüyorum. kimi erkekler orda kıl seviyormuş. ama sevgilime soramam bunu, inşallah evlenince anlıcaz :D gerçi o sevmez bence, tahmin edebiliyorum :D

bu arada uyuşturmak için kullanılan ilaçlardan sürersin

benim gittiğim uzman emla istersen kullan ama pek bi faydası olmuyo demişti.gerçekten her dediğine inanırım çünkü pembe maske yeni çıktığında da 1 kişiye uyguluyoruz ama o kadar mucize bişi değil demişti....

bende uzuzn zamandır lazer yaptıırıyorum ama o dökülmeyenleri elinle çekme çünkü kılı azaltmak isterken çoğaltmana s ebep olur makasla kısaltma yöntemini tavsiye ederim benim şuan 4 ayda ancak çıkıyolar baya bi rahatladım..

zorlayarak çekmiyorum ama tutunca hemen elime gelenleri çekiyorum lazer yapan yere sordum birşey olmaz dedi ama bilmiyorum artık ortalama 6 - 8 seans sürer dediler senin kaç seans oldu kolaltımın durumuna göre genitale geçeceğim

Bende tüm vücuduma lazer yaptırdım. Tek seans tüm vücut 500 tl çene ve göbekte dahil. Her seanstan 15 gün sonra kontral seansları uygulanıyordu. Bence bu çok faydalı olan bi sistem. Yani 500 tlye 2 kez yaptırmış gibi düşünebilirsiniz. Ancak 4 seans gittikten sonra epey pahalı gelmeye başladı 10 seans tüm vucut 1900’e bi yer buldum oraya 3 seans gittim ama fayda görmediğini düşündüm ki zaten sonra maalesef batmışlar ve dükkanı kapatmışlar parayı peşin verdiğim için gitti yani.:43:
Eski gittiğim yere tekrar döndüm 1 kez daha yaptırdım toplamda 5 seans etti diğer tarafın 3 seansınıda sayarsak toplamda 8. Sonra işten çıktım ve gidemedim tabi ama bu bile bana yetti zaten hiç bir zaman avuç içi gibi olmasını bekleme demişlerdi tek tük çıkıyor tabi 2 ayda bir epilatör ile alıyorum. Ama çene bölgesi pek fayda görmedi en zor en geç biten orasıymış zaten. Vajina bölgesi çok acılı geçiyor. Ama şimdi bu rahat zamanlarıma bakınca iyiki katlanmışım diyorum seans bittikten sonra 1 poşet buz veriyorlardı onu uyguluyordum sanma hissini azaltıyor. Ve yüz bölgesine mutlaka dışarı çıkmadan seans sonrası 50 faktörlük krem sürüyorlar. Diğer bir seansı bekleme aşamasında çıkan rahatsız edici tüyleri ya makasla kesmelisin yada çakmakla yak diolar ama kesmek daha mantıklı direk ateş uygulamak kötü sonuçlar verebilir.
Ben herkese tavsiye ediyorum. Biraz imkanım uygun olsa 1 2 seans daha gider iyice kurtulurum.
Uyuz yerlerede aldanmayın benim gibi fayda sağlamadıktan sonra oda boşa gidiyor.

istanbulda gidebileceğim kaliteli ve uygun fiyatlı biyer bilen var mı acaba :50: evlenmeden önce tertemiz olmak istiyorum :61:

Back