Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

merhaba ankara'da genital bölge için lazer yaptırıcam ve güvenebileceğim bi yer arıyorum, memnun kalanlar bana özelden yazabilir mi ? :)

Ben de tüm vucut gidiyorum 5.seansa gideceğim cok rahat

Kizlar merhaba.
Ben 15 gün önce alexandrite epicare lazere başladım tüm vücut. Yani bir kontrol bir de normal seans 2 kere islem gördüm genital bölge, ic dudaklar vs...
Bakireyim sadece klitoral yoldan orgazm olabiliyordum dum dedim çünkü artik olamiyorum.
Klitoris uyarılmiyor, yani islanma kayganlik hepsi mevcut ama orgazm olamiyorum.

Genital lazer yaptiranlar sizde de aynısı oldu mu?
Doktora gitmem gerekir mi?
Doktora gitsem ne diyeceğim üstelik.
Çok korkuyorum o bolgeye zarar vermisimdir diye lutfen acil yardim.

Kızlar ya şey afedersiniz genitalde acaba totis dahil mı hanı popis arası işte onu yapıyorlar mı ? Yapıyorlarsa nasıl oluyor domalmiyoruz dimi

Oradaki sinir uçları yanmıştır belki. Doktora ne diyeceksin ki yani denmez bir sey. Bence ciddi bir şey olmamıştır . Evlenince vajinal orgazm olur belki bu kadar korkma

Kızlar ya şey afedersiniz genitalde acaba totis dahil mı hanı popis arası işte onu yapıyorlar mı ? Yapıyorlarsa nasıl oluyor domalmiyoruz dimi
Bende dahil degildi. Ayrica ucretini odeyip ekletmistim. Domalmiyorsunuz. Oturur vaziyette sedyede yapiliyor. Arka tarafida yuzukoyun yapiliyor.

Bende dahil degildi. Ayrica ucretini odeyip ekletmistim. Domalmiyorsunuz. Oturur vaziyette sedyede yapiliyor. Arka tarafida yuzukoyun yapiliyor.
Bu hafta yaptiricam galiba
7 seans genital bacak kol altı 2500 nasıl sizce fiyatı onu da sorsam :)

lazerde özel bölge için emla krem aldım. kullanan var mı ve ne kadar süre önce sürmek gerekiyo acaba. ben önceki gidişimde yarım saat önce sürdüm pek bi etkisi olmadı

Bana biraz pahali geldi. Kontrol seansi varmi peki. Alexandrite lazermi
hangi lazer bilmiyorum doğrusu.kontrol var mı onu da sormadım.özel bir hastaneye sordum. başka bir yere sormuştum orası bir klinik idi,sadece bacak ve kol altı için seans başı 500 dedi en az ücreti bu idi.kontrol olur sanırım diye düşünüyorum özel hastane çünkü.ama şöyle bir şey var.doktor erkek yapan kadınmış.ben doktora görünmeden yaptıracağım.yani bir erkek doktora açmak istemiyorum üstelik tüylüyken sizce doktorun görmemesi sıkıntı olur mu bir de onu sorsam :) burada başka da seçeneğim yok maalesef.diğer yerler kuaförden bozma salon şeklinde. hastane daha güvenilir geldi :)

Erkek doktor girmiyor zaten :)) Doktor ruhsati sart. Estetisyenler giriyor. Seanslari tek tek alirsaniz pahali oluyor ama kontrol seansi oluyor. Normalde tum bacak 400 tl

Erkek doktor girmiyor zaten :)) Doktor ruhsati sart. Estetisyenler giriyor. Seanslari tek tek alirsaniz pahali oluyor ama kontrol seansi oluyor. Normalde tum bacak 400 tl
Başta bakıyor doktor dediler ben istemem dedim böyle uygun geldi ama bilemedim .Bir de acisindan korkuyorum onu nasıl azaltabilirim sizce :)

lazerde özel bölge için emla krem aldım. kullanan var mı ve ne kadar süre önce sürmek gerekiyo acaba. ben önceki gidişimde yarım saat önce sürdüm pek bi etkisi olmadı
En az 45 dk önce sür. Bünyeye göre değişiyor ama ben 1 saat bekletiyorum.

Başta bakıyor doktor dediler ben istemem dedim böyle uygun geldi ama bilemedim .Bir de acisindan korkuyorum onu nasıl azaltabilirim sizce :)
Doktor baksa bile bacaginiza kilin rengine yogunluguna sertlige bakar. Estetisyene soyler dozunu.Uyusturucu kremler varmis. Ben hic kullanmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…