- 11 Ocak 2017
- 10
- 1
- 1
- 44
Selam nerde yaptırdın özelden yazarmisin....lazer batıları düzeltiyo.iz falan varsa rengini de solduruyo ,ee temiz olunca da pofuduk oluyooooo..bakım işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam nerde yaptırdın özelden yazarmisin....lazer batıları düzeltiyo.iz falan varsa rengini de solduruyo ,ee temiz olunca da pofuduk oluyooooo..bakım işte
Kesin sonuc kimse vermez verende yalan soyler. % 30 gibi kalir kalanlarda ayva tuyu seklinde cikar diyorlarBen daha yaptırmadım. Araştırma aşamasındayım, yorumlarda aklıma yatan bi yer bulamadım. Ankarada kaliteli ve kesin sonuçlu yapan bir yer tavsiye bekliyorum
Siz hangi sehirdesinizBende 3 seans oldumbıraktım utuleme epilasyona başladım bikini ve kol altı kampanya ve arkadaşım orda çalışıyordu O yuzden bana 50 die anlaştık hata ayda iki kez oluyorum e malum bikini bölgesi alt kısımlar çok az azalma olduğu için tekrar üstünden geciyor bana normal epilasyon çabuk çıkıyordu utuleme daha iyi ve geç 4. Kez oldu koltuk alti'nda çok azalma var
Joule yani akimi merak ediyorum. Size kac ile yapildiBurda fiyatlar yine daha iyi oradayken kampanyaya girmişti tüm vücut 750 tl burda ise 150 250 tl arasi degisiyor Tabi her seans başı okadar
Tsk ederim. Ogrenirseniz sevinirimArkadaşım olduğu için ona teslim oluyorum ama hafta ici gittiğimde sizin için muhakkak sorar yazarım buraya
Hayir asla oyle bisi yok. Lazer o kadar derine inmiyor cunku. Genitalin icine tutmuyorlar ki aletiKISIRLIK yapıyo dyolar doğru mu acaba