- 9 Mayıs 2017
- 470
- 311
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel clnc medilife a gittim bitti memnunum kısım kısım ayva tüylerinden geriye bir şey kalmadı öneririm.Merhaba Ankarada onerebileceginiz bi yer var mı ? Gidip memnun kaldiginiz
Clnc Medilife ta hangi cihaz kulanılıyor. Ledaya gidiyorum ben seanslarım bitmedi şehir değiştireceğim aynı cihaz olsun istiyorum :/Özel clnc medilife a gittim bitti memnunum kısım kısım ayva tüylerinden geriye bir şey kalmadı öneririm.
Alexandrite Candela kullanılıyorClnc Medilife ta hangi cihaz kulanılıyor. Ledaya gidiyorum ben seanslarım bitmedi şehir değiştireceğim aynı cihaz olsun istiyorum :/
Tabii diode ve ıpl da var sizin cildiniz nasıl rengi tüylerinizin rengi bunu gidip görüşmelisiniz.Clnc Medilife ta hangi cihaz kulanılıyor. Ledaya gidiyorum ben seanslarım bitmedi şehir değiştireceğim aynı cihaz olsun istiyorum :/
Özel clnc medilife a gittim bitti memnunum kısım kısım ayva tüylerinden geriye bir şey kalmadı öneririm.
Toplam 6 ana seans surdu arada kontrollere gittim taramalara 3. seanstan sonra fazlasıyla etkisini görmeye başladım.benim cihazim da candela.kaç seansta ayva tüyleri kaldi sizin candelada?ve ne kadar sürdü?
Toplam 6 ana seans surdu arada kontrollere gittim taramalara 3. seanstan sonra fazlasıyla etkisini görmeye başladım.
evet dökülmeler oluyor sonra çıkanlar için gidiyorsunuz bende o süreçte aralıklı devam etmiştim 1bçk ay kadar çıkmadı.süper.peki 3. seanstan sonra ne kadar sürede gittiniz?çıkınca gel dediler bana 2 ay önceden de cikmaz dediler.
lazerde özel bölge için emla krem aldım. kullanan var mı ve ne kadar süre önce sürmek gerekiyo acaba. ben önceki gidişimde yarım saat önce sürdüm pek bi etkisi olmadı
Bende gidiyorum %100 kaybolmaz bunu goze alarak gittim zaten. 9 seans gittim simdi hem azaldi hemde yeni dogan bebek saci olur ya cok ince yumusak aynen oyle cikiyor. Bence gitmeye degerbende yaptırıyorum 150 tl ama burda daha önce yaptıran arkadaşımın seasları bittikten sonra kılların tekrar çıktığını söyledi.sadece incelme olmuş benimde bu yüzden kafam karıştı daha önce yaptırıpta yüzde yüz çözüm bulan oldumu?bilgilerinizi bekliyorum
Ben araştırdım Da en iyisi diod lazer diyorlarGenital bölge epilasyon için Ellipse mi Alexandrite mi yoksa diod lazermi? hangisi daha kolay sonuç veriyor acaba?
Kesinlikle AlexandriteGenital bölge epilasyon için Ellipse mi Alexandrite mi yoksa diod lazermi? hangisi daha kolay sonuç veriyor acaba?
Yine benKesinlikle Alexandrite
Merhaba Madecassol sur cildi yenileme etkisi var.Yaniktan korkma gecer. Daha etkili olur. Ufak tefek yaniklar sorun degil.Yine ben
Sana yine birsey danismak istiyorum.
Bugün tüm vücut 4. Seansıma gittim. 3. Seansta dökülme olmuyor dedigim icin genitali 14 jule çıkarıp atış yapmıştık. Yanma vs olmamıştı.
Bugün yine 14 jull ile atış yapıldı. Ama genitalde yanık oluştu. Atış yapılırken acı yada yanık yoktu. Az önce baktığımda yanık izleri gördüm. Silverdin ve bepanthene kullandım. Sence hangi ürünü kullanmalıyım
Madecessol cok yanma yapıyor bu normalmi pekiMerhaba Madecassol sur cildi yenileme etkisi var.Yaniktan korkma gecer. Daha etkili olur. Ufak tefek yaniklar sorun degil.
Bende hic yapmadi. Hatta kemoterapiden yanik olusan kanser hastalarina dahi bu kremi veriyorlar. Gercektende cildi yeniliyor. Hatta benim ayagim yanmisti caydanliktan madecassol gecirdi. Yeni yaniksa belki sizlama o yuzdende olabilir.Madecessol cok yanma yapıyor bu normalmi peki