• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Kızlar konu coook eski bir konuymuş. Benim sorumun cevabı belki içinde vardır ama tek tek arayamadım. Hadi bi de bana yardımcı olun. Genital bölgeye lazer yaptırmak istiyorum. Konya'da iyi dediğiniz yerler var mı? Birde bu işin piyasası nedir :)

Clnc Medilife ta hangi cihaz kulanılıyor. Ledaya gidiyorum ben seanslarım bitmedi şehir değiştireceğim aynı cihaz olsun istiyorum :/

Clnc Medilife ta hangi cihaz kulanılıyor. Ledaya gidiyorum ben seanslarım bitmedi şehir değiştireceğim aynı cihaz olsun istiyorum :/
Tabii diode ve ıpl da var sizin cildiniz nasıl rengi tüylerinizin rengi bunu gidip görüşmelisiniz.

Ben iki seneden fazla oldu gidiyorum seanslara. Genital + yarim göbek 12 seans 750 tl ye anlasmistik. En son 9. Seansa gittim memnunum epey azaldi ve inceldi

bende yaptırıyorum 150 tl ama burda daha önce yaptıran arkadaşımın seasları bittikten sonra kılların tekrar çıktığını söyledi.sadece incelme olmuş benimde bu yüzden kafam karıştı daha önce yaptırıpta yüzde yüz çözüm bulan oldumu?bilgilerinizi bekliyorum
Bende gidiyorum %100 kaybolmaz bunu goze alarak gittim zaten. 9 seans gittim simdi hem azaldi hemde yeni dogan bebek saci olur ya cok ince yumusak aynen oyle cikiyor. Bence gitmeye deger

Genital bölge epilasyon için Ellipse mi Alexandrite mi yoksa diod lazermi? hangisi daha kolay sonuç veriyor acaba?

Kesinlikle Alexandrite
Yine ben :oops:
Sana yine birsey danismak istiyorum.
Bugün tüm vücut 4. Seansıma gittim. 3. Seansta dökülme olmuyor dedigim icin genitali 14 jule çıkarıp atış yapmıştık. Yanma vs olmamıştı.

Bugün yine 14 jull ile atış yapıldı. Ama genitalde yanık oluştu. Atış yapılırken acı yada yanık yoktu. Az önce baktığımda yanık izleri gördüm. Silverdin ve bepanthene kullandım. Sence hangi ürünü kullanmalıyım

Yine ben :oops:
Sana yine birsey danismak istiyorum.
Bugün tüm vücut 4. Seansıma gittim. 3. Seansta dökülme olmuyor dedigim icin genitali 14 jule çıkarıp atış yapmıştık. Yanma vs olmamıştı.

Bugün yine 14 jull ile atış yapıldı. Ama genitalde yanık oluştu. Atış yapılırken acı yada yanık yoktu. Az önce baktığımda yanık izleri gördüm. Silverdin ve bepanthene kullandım. Sence hangi ürünü kullanmalıyım
Merhaba Madecassol sur cildi yenileme etkisi var.Yaniktan korkma gecer. Daha etkili olur. Ufak tefek yaniklar sorun degil.

Back