Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Ben daha yaptırmadım. Araştırma aşamasındayım, yorumlarda aklıma yatan bi yer bulamadım. Ankarada kaliteli ve kesin sonuçlu yapan bir yer tavsiye bekliyorum
Kesin sonuc kimse vermez verende yalan soyler. % 30 gibi kalir kalanlarda ayva tuyu seklinde cikar diyorlar

Bende 3 seans oldumbıraktım utuleme epilasyona başladım bikini ve kol altı kampanya ve arkadaşım orda çalışıyordu O yuzden bana 50 die anlaştık hata ayda iki kez oluyorum e malum bikini bölgesi alt kısımlar çok az azalma olduğu için tekrar üstünden geciyor bana normal epilasyon çabuk çıkıyordu utuleme daha iyi ve geç 4. Kez oldu koltuk alti'nda çok azalma var

Siz hangi sehirdesiniz

Tabi utuleme ve kontrol toplam 2 Kez normal epilasyonda 3 Kez oldum

Diyarbakir canım ama bu merkezden istanbul da da war 2 3 tane

Burda fiyatlar yine daha iyi oradayken kampanyaya girmişti tüm vücut 750 tl burda ise 150 250 tl arasi degisiyor Tabi her seans başı okadar

Arkadaşım olduğu için ona teslim oluyorum ama hafta ici gittiğimde sizin için muhakkak sorar yazarım buraya

Lazere Başlayalı 2 ay oldu en çok acıyan bölge kesinlikle uyuşturucu krem aldım şuanlık iyiyim tüylerim siyah ve kalın alexandrite candela kullanılıyor özel clnc medilife a gidiyorum.

ben de diod lazere gidiyorum tüm vucut. dökülmelerim çok yavaş. 2.seansa gittim 20 gün oldu. arada da jiletle alma diyolar. böyle bekliyor mu herkes dökülmesini.

Arkadaşlar bende genital bölge lazere başlayalı 2 ay oldu. 3. seansıma gideceğim. Bu forumda aldığım bir tavsiye üzerine gittim ve çok memnunum. Ankara da Dermatolog Dr. Nihat Özkan bir araştırın derim. Reklam ya da kampanyayla uğraşmayan işini gerçekten hakkıyla yapan biri. Benim reklamımı memnun kalanlar yapsın mantığında anladığım kadarıyla. Yolda broşür dağıtılan ya da sürekli internette reklam veren yerler oldum olası bana güven vermiyor zaten. İlk 2 seansım oldukça acılı geçti fakat kıl koklerimin gerçekten yandığını öyle güzel hissediyorum ki her seanstan gönül rahatlığıyla çıkıyorum ve dökülmelerimde gerçekten çok harika ilerliyor. Zaten hüsrana uğrayan biçok arkadaşım yaparken asla acımıyordu gbi şeyler söylüyordu bunun sebebi de ya çok az atış yapılması yada çok düşük ayarda verilmesi bence amaç tabiki seansları olabildiğince uzatmak. Bana ortalama 8 seans yaparız gerek duyarsak devam ederiz dediler ve gerçekten gidişattan çok memnunum tavsye ederim....

İyi akşamlar arkadaşlar;
Genital bölge için epilasyon düşünüyorum ama bazı kulaktan dolma duyumlarım var o yüzden acıkcası pek emin değilim... duyumlarım şöyle lazer ışınları yumurtalık bölümlerine zarar veriyormuş ve hamilelik olayını zorlaştırıyormuş vs gibi içinde bu gibi duyumlar alan kişiler var mı ve varsa doğruluk payı nedir?

Ben bugüne kadar hiç bir doktorun çıkıp böyle bir açıklama yaptığını duymadım hatta geçen gün kadın doğumda kontrolüm vardı doktora da sordum öyle biseyin imkanı yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…