35 yasini asmis ve dogum yapmis kadinlarda daha etkiliymis. Zaten kendileride soyluyorlar. %30 gibi kalir kalanlarda ayva tuyu seklinde cikar diyorlar
Banada 13 14 yapildi. 2 veya 3 seans sonra anlarsin farki. Bende bugun yuzum icin buz lazerin kontrolune gittim. Ilki 12 idi bugunde kontrolu baska bayan yapti 10 ileBugun yaptirdim bende
Bi taraf 18 diger taraf 14 görünüyodu bilgisayarda
Cok fazla bi aci da hissetmedim
Bilerek dusuk doz yapiyolarsa sinir olurum
Sen istersen oradaki dosyana bakabilirsin lazerin yapildigi odaya getiriyorlar kagidi. Bakabilirmiyim de bak. Nazli hanim ile gorustunmuBugun yaptirdim bende
Genital acimadimi. Benim acimistiBugun yaptirdim bende
Sen istersen oradaki dosyana bakabilirsin lazerin yapildigi odaya getiriyorlar kagidi. Bakabilirmiyim de bak. Nazli hanim ile gorustunmu
Nazli hanim lazer yapmiyor. Musteri temsilcisi o. Kafana takilan herseyi ona sorabilirsin. Birde adet bitiminden sonra gitmeye calis. Adet doneminde hormonlar hizli calistigi icin tuylerin cikisida hizlaniyormus.Hem aci daha az aci hissediliyormus. Bende 17 ocakta gidicem 3.ncu seansa. Bana 3 ten sonra gozle gorulur fark olur demislerdi. Bakalim nolacak.Nazli hanim yoktu sanirim
Umut galiba adi bana yapanin
Adet oldugum icin genital yapilmadi bacaklar ve koltukalti yapildi
Ust bacakta tuy olmayan yerlere de tuttu
Artirmaz mi dedim bidakine fazla girmem dedi
Guvenebilecegim biri yapsa keske
Bi de popo icin paket dudunyr musunuz dedi
Halbuki ordaki tuyler de cok ince
Orda fazla artirmiyo dedi
Nazli hanim lazer yapmiyor. Musteri temsilcisi o. Kafana takilan herseyi ona sorabilirsin. Birde adet bitiminden sonra gitmeye calis. Adet doneminde hormonlar hizli calistigi icin tuylerin cikisida hizlaniyormus.Hem aci daha az aci hissediliyormus. Bende 17 ocakta gidicem 3.ncu seansa. Bana 3 ten sonra gozle gorulur fark olur demislerdi. Bakalim nolacak.
Evet oBana da oyle dediler
Söyledim sonra geleyim diye ama baslasan daha iyi olur dediler
Nazli hanim su zayif sari sacli bayansa tamiyorum
Ilk gorusmeyi yapan kisi
Bende genital icin 3 gun sonra gitmistim sorun degilBana da oyle dediler
Söyledim sonra geleyim diye ama baslasan daha iyi olur dediler
Nazli hanim su zayif sari sacli bayansa tamiyorum
Ilk gorusmeyi yapan kisi
Hangi lazeri kullandiginizi belirtmemissiniz sure icin. 200 tl normal. 150 tl genital 50 70 tl de koltuk alti zatenKızlar lütfen bana yardım edin genital ve koltuk altı seansı 200 tl sizce nasıl geçen hafta ilk seansıma gittim iyi gibiydi ama bilmiyorum çok mu para veriyorum istanbula göre ankara piyasasının çok farklı olduğunu söylediler( ankarada yaptryrm ben) ilk seansta 10 15 dkka sürdü iyi mi sizce yoksa yarıda bırakıp başka uer mi bakıyım napıyım
Alex cihazıyla işlem yapılıyor. O zaman kazıklanmamışım iyi :) teşekkürler buaradaHangi lazeri kullandiginizi belirtmemissiniz sure icin. 200 tl normal. 150 tl genital 50 70 tl de koltuk alti zaten
Rica ederim. Yarim saatte benim tum bacak koltuk alti ve genital bitiyor alex ileAlex cihazıyla işlem yapılıyor. O zaman kazıklanmamışım iyi :) teşekkürler buarada
Rica ederim. Evet cok normal. Zaten alexte gectigi yerin ustunden tekrar gecemezO zaman süre olarakta normal benimki çok teşekkür ederim tekrardan.
Elosta. 17 ocakta 3.ncu seansima gidicemAnladım siz nerde yaptrysnz acaba memnun musunuz
Güzellik merkezi mi poliklinik mi orası bide kaç şiddetinde yapıyolar size bu konularda bilgilendirilme yapılıyo mu acaba
Poliklinik 13 14 joule size nerede ve kacla yapildiGüzellik merkezi mi poliklinik mi orası bide kaç şiddetinde yapıyolar size bu konularda bilgilendirilme yapılıyo mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?