- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Guzellik merkezinin ipl disindaki lazerleri kullanmasi yasak zatenGüzellik merkezi mi poliklinik mi orası bide kaç şiddetinde yapıyolar size bu konularda bilgilendirilme yapılıyo mu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzellik merkezinin ipl disindaki lazerleri kullanmasi yasak zatenGüzellik merkezi mi poliklinik mi orası bide kaç şiddetinde yapıyolar size bu konularda bilgilendirilme yapılıyo mu acaba
Bill tp poliklinikteyim bende. İlk gittiğim gün yani geçen hafta bu konularda bilgim yoktu hiç sormadım kaçla çalışysunz diye onlarda hiç bilgilendrme yapmadılar kontrle gittiğimde sorucam mutlakaGuzellik merkezinin ipl disindaki lazerleri kullanmasi yasak zaten
Sormadan cvp vermiyorlar zaten. Dosyaya isliyorlarBill tp poliklinikteyim bende. İlk gittiğim gün yani geçen hafta bu konularda bilgim yoktu hiç sormadım kaçla çalışysunz diye onlarda hiç bilgilendrme yapmadılar kontrle gittiğimde sorucam mutlaka
Alex cihazıyla işlem yapılıyor. O zaman kazıklanmamışım iyi :) teşekkürler buarada
Yuz bolgesi icin elpida. Koltukalti genital ve tum bacak icin elos.Canim ankarada nereye gidiyorsun ?
Bil tıp canım kızılaydaCanim ankarada nereye gidiyorsun ?
Canım orda bacak ne kadar fiyatlardan haberin var mıYuz bolgesi icin elpida. Koltukalti genital ve tum bacak icin elos.
Su anda kampanya var sanirim tum bacak genital koltuk alti 8 seans 1550 tl sanirim 3 4 gun once mesaj geldiCanım orda bacak ne kadar fiyatlardan haberin var mı
Özelden adresi yazabilirmisinizslm arkadaşlar ben dudak üstüne:10 tl. kol altına:20 tl veriyorum.... ve uzaman doktor yapıyo.... bundan önce sadece dudak üstüne gidiyordum ve 4 seansa 100 tl verdim hiç bi değişiklik olmadı bi arkadaşımın tavsiyesiyle buraya başladım ve daha ilk seansta dudak üstü ve kol altı süper(meger daha önce gittiğim yer ışın veriyormuş sadece).... şimdi genital bölgeyi istiyorumm onunda fiyatı genital ve çevresi:70-80tl....
Merhaba Gittiğiniz yerin adı ne acabaArkadaslar size epilasyonla ilgili hic bilmediginiz biseyler aciklamaliyim. Cok ucuza epilasyon yaptiran yerlere gidip defalarca giden ve sonuc alamayanlar vardir mutlaka. Ama pahali epilasyonlarda kesin sonuc hep oluyo. Ben mesela epilasyonu cok pahaliya yaptirdim ama butun vucudum kaymak gibi bikini bolgesi de dahil tam anlamiyla kesin sonuc.
Bunun sebebini acikliycam. Daha once guzellik salonu acmaya niyetlendim o makinelerden ucuz olanlarinin lazer vurusu o kadar gucsuz ki ama cok kaliteli kesin sonuc veren makineler cok pahali. O kadar pahali ki Porche Cayanne marka arabayla ayni fiyataydi makinenin en kalitelisi yuh dersiniz yani o kadar pahali.
E madem bi epilasyon makinesine bir isveren bu kadar para veriyosa e heralde seansina 20 lira da almayacak biraz mantikli olalim lutfen. Herseyin ucuzuna kacmak ucuz ve kalitesiz sonuc almaya yol acar. Biraz paraya kiyip kesin sonuc veren bi yerde yaptirmak lazim.
Televizyondaki unluler nasil gicir gicir parliyolar cunku onlar epilasyonun seansi 50 lira olan yer aramiyolar. Gidip adam gibi makinesi olan yerde yaptiriyolar. Ayrica o makinelerde vurus sayisi bellidir kartusu var makinenin mesela her 20 bin vurusta kartus degistirilir. Yani ucuza yapsa mekan kazanamaz. Gidin adam gibi bi yerde yaptirin adam gibi sonuc ancak o zaman alirsiniz.
Size kac joule ile yaptilarArkadaslar size epilasyonla ilgili hic bilmediginiz biseyler aciklamaliyim. Cok ucuza epilasyon yaptiran yerlere gidip defalarca giden ve sonuc alamayanlar vardir mutlaka. Ama pahali epilasyonlarda kesin sonuc hep oluyo. Ben mesela epilasyonu cok pahaliya yaptirdim ama butun vucudum kaymak gibi bikini bolgesi de dahil tam anlamiyla kesin sonuc.
Bunun sebebini acikliycam. Daha once guzellik salonu acmaya niyetlendim o makinelerden ucuz olanlarinin lazer vurusu o kadar gucsuz ki ama cok kaliteli kesin sonuc veren makineler cok pahali. O kadar pahali ki Porche Cayanne marka arabayla ayni fiyataydi makinenin en kalitelisi yuh dersiniz yani o kadar pahali.
E madem bi epilasyon makinesine bir isveren bu kadar para veriyosa e heralde seansina 20 lira da almayacak biraz mantikli olalim lutfen. Herseyin ucuzuna kacmak ucuz ve kalitesiz sonuc almaya yol acar. Biraz paraya kiyip kesin sonuc veren bi yerde yaptirmak lazim.
Televizyondaki unluler nasil gicir gicir parliyolar cunku onlar epilasyonun seansi 50 lira olan yer aramiyolar. Gidip adam gibi makinesi olan yerde yaptiriyolar. Ayrica o makinelerde vurus sayisi bellidir kartusu var makinenin mesela her 20 bin vurusta kartus degistirilir. Yani ucuza yapsa mekan kazanamaz. Gidin adam gibi bi yerde yaptirin adam gibi sonuc ancak o zaman alirsiniz.
Selam Gittiğin yeri mesaj atabilirmisin .Memnun kaldın mı...Özelden adresi yazabilirmisiniz
Canım ben henüz 1 seans gittim ama memnunum çalışanlar kibar poliklnk zaten ayrıca hijyenik biyer ama sonuç önemli tabi.. onunla ilgli şuan bişey diyemicmBen daha yaptırmadım. Araştırma aşamasındayım, yorumlarda aklıma yatan bi yer bulamadım. Ankarada kaliteli ve kesin sonuçlu yapan bir yer tavsiye bekliyorum
Teşekkürler....Canım ben henüz 1 seans gittim ama memnunum çalışanlar kibar poliklnk zaten ayrıca hijyenik biyer ama sonuç önemli tabi.. onunla ilgli şuan bişey diyemicm
Merhaba Gittiğin yer ankarada mı...slm arkadaşlar ben dudak üstüne:10 tl. kol altına:20 tl veriyorum.... ve uzaman doktor yapıyo.... bundan önce sadece dudak üstüne gidiyordum ve 4 seansa 100 tl verdim hiç bi değişiklik olmadı bi arkadaşımın tavsiyesiyle buraya başladım ve daha ilk seansta dudak üstü ve kol altı süper(meger daha önce gittiğim yer ışın veriyormuş sadece).... şimdi genital bölgeyi istiyorumm onunda fiyatı genital ve çevresi:70-80tl....
Merhaba gittiğin yerin adını yazabilirmisin...Özelden adresi yazabilirmisiniz