- 18 Ağustos 2015
- 29
- 13
- 3
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diode lazer de yeni bir yöntem çıkmış ağrısız acısız ben de bir güzellik merkezine gittim orda söylediler ama güvenemedim ben de araştırmaya geldim sanırım o yeni cihazdan uygulamışlar sizeMerhaba ütüleme lazerde sandstone diode cheveux cihazıyla ilgili bilgisi olan var mı? yapan yaptıran faydasını gören falan.Gecen gıttıgım merkezdeki arkadaş bacağımın bır kısmına uyguladı ben pek korkağımdır canım cok tatlıdır bacağımın bı kısmını jıletle temızledı bı jel surdu makineyle cıldımın ustunden gectı zerre acı hıssetmedım ve o an ıkna oldum tum vücuda dıode lazer uygulatmaya ama geldım araştırıyorum burdan okuduğum kadarıyla mıllet kıvranmış ölmüş bitmiş acıdan :/ :/
kızlar ankarada olanlar bakabilir mi acaba??? genital bölge için bikaç yerle görüştüm telefonda.
1.istanbul güzellik:diode kullanıyormuş jelsiz son çıkan makine dedi. genital için bitene kadar 500 dedi. bide tüm vücut ama kol hariç dedi sanırım 1500 tl lik bi kampanyaları varmış.
2.analeda: bu da makine için elite jelli sistem dedi.genital için bitine kadar 550 dedi.
3.clnc medilife:burda alexandrite ıpl farklı makineler varmış.seansı 150 ama değişebilir yoğunluğa göre dedi. 5 seansa 1 seans hediyesi varmış buranın da.
böyle işte kafam karıştıı iyice. tavsiyesi olan???
Kızlar lazer epilasyonu bende yaptırdım memnun olan var olmayan var ama ben memnun kaldım ya şanslı olanlardanım sanırım ümidinizi kaybetmeyin düzgün yerde yapılınca sorun çıkmaz çıksa dahi kendinize şikayet edicek birilerini bulursunuz karşınızda ben antalyada yaptırdım
alex bikini genital 10 bilemedin 15 dk..Kac dk sürüyor seans?
hayır yapmıyorsun canım..Hanımlar merhaba :) acilen bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Yaklaşık 1 hafta önce genital bölgeye ilk seans uygulamamı yaptırdım, şimdi bayram için yurt dışına çıktım ve döndüğümde kontrol seansım var. Buradan arama da yapamıyorum o yüzden kontrol öncesinde hilet uygulamam gerekiyor mu arayıp soramıyorum. Daha önce gitmiş olan varsa aydınlatabilir mi?
Sağol canım rahatladım şu anhayır yapmıyorsun canım..
evet bikini çamaşırın dışında kalan kısımlar ve üst kısım oluyor bildiğim kadarıyla.. üst kısım dahil olmayadabilir emin değilim..Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım birşey sormak istiyorum bilenleriniz yardımcı olabilir mi genital lazer ve bikini bölgesi lazer farklı şeyler mi
bir abla beni yönlendirdi kendi gidiyo genital bölgenin üst kısmını yakıyolarmıs çok afersin altı keçi sakal gbi kalıyomus galiba böyle saçmalık olur mu 150 tl yatırdım fiyatı sabitlemek için 3 bölge 900 tl alt bacak üst bacak genital bölge diye konustuk ama henüz sözleşme imzalamadım cayma hakkım ve paramı geri alma hakkım var mıdır acaba 150 tl yatırdıma dair bir kağıt verdiler banaevet bikini çamaşırın dışında kalan kısımlar ve üst kısım oluyor bildiğim kadarıyla.. üst kısım dahil olmayadabilir emin değilim..