• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Hayir hicbirsey ozellikle de sordum hastene de yaptiriyom surme bi iki saat bittikten sonra hafif aci ve kizariklik olur normal gecer dedi aurica yapilirken bazi yerlerde benim de hafif canim yandi igme batirir gibi ama.kyle aman aman bi aci degil.sir agdanin yaninda hic birsey deildi
bende başlarda hissetmedim ama sonradan birazcık hissettim o iğne gibi olan acıyı :)
dayanılmayacak bir şey değil ama. bende hastanede değilde bir doktorun özel kliniğinde yaptırıyorum. inşallah işe yarar ya ..

bende başlarda hissetmedim ama sonradan birazcık hissettim o iğne gibi olan acıyı :)
dayanılmayacak bir şey değil ama. bende hastanede değilde bir doktorun özel kliniğinde yaptırıyorum. inşallah işe yarar ya ..
İnsallah gittigimize deger bide seanslara duzenli gitmek lazimmis diye biliyom ben elim geldigi kadar duzenli gitmeye calisacam bide ne kadara yaptiriyosun koltukalti 50 genital 140

İnsallah gittigimize deger bide seanslara duzenli gitmek lazimmis diye biliyom ben elim geldigi kadar duzenli gitmeye calisacam bide ne kadara yaptiriyosun koltukalti 50 genital 140
8 seans 1080 e yaptırıyorum ben. seans başı olunca 150 + 50 dediler. evet seansları düzenli tutmak gerekiyormuş. gidicem ben de düzenli olarak ya elimden geldiğince onca şey boşa gitmesin sonra :)

8 seans 1080 e yaptırıyorum ben. seans başı olunca 150 + 50 dediler. evet seansları düzenli tutmak gerekiyormuş. gidicem ben de düzenli olarak ya elimden geldiğince onca şey boşa gitmesin sonra :)
Fiyatlar ayniymis ben seans basi verecem koltukalti icin 4 sean da biter dedi genital 6 seans da biter bide duruma gore yani. cok uzun surmeycegini genital.en fazla 7 yi gecmez dediler gittigim cihaz alex cynosure apogee

Fiyatlar ayniymis ben seans basi verecem koltukalti icin 4 sean da biter dedi genital 6 seans da biter bide duruma gore yani. cok uzun surmeycegini genital.en fazla 7 yi gecmez dediler gittigim cihaz alex cynosure apogee
benim cihazda ondan. benim ki kesin 8 seansta da bitmez :KK48:
6 seansta bitmesi ne güzel ya :)

Ya bişey sorcam genital bölgede 3. Seanstayım üst taraf çok iyi dökülüyo ama alt taraf hiç. Sizde de öyle mi?

Ya bişey sorcam genital bölgede 3. Seanstayım üst taraf çok iyi dökülüyo ama alt taraf hiç. Sizde de öyle mi?
Canim ben daha ilk seansimi oldum gecen hafta dokulmeler basladi genitalde koltukaltim da ayrica genital bolgemin alt kizmi da ust taraflar da dokuluyo senin ki 3.seansmis lazer yapan yere sordun mu

boğaziçi tıp merkezinde 8 seans gittim çok memnun kaldım

Canim ben daha ilk seansimi oldum gecen hafta dokulmeler basladi genitalde koltukaltim da ayrica genital bolgemin alt kizmi da ust taraflar da dokuluyo senin ki 3.seansmis lazer yapan yere sordun mu
2. Seansa gittiğimde söyledim o taraflar en inatçı yerler dedi. Zamanla dökülür dedi 3.sünde artık dökülür dedim dökülmüyo yine söyliyecem. Niye böyle :(

kızlar 1.seansımı yaptırdım dıode ütülemeyle ama 1haftadır genıtalın ust taraflarında geçmeyen bi his var acı gıbı degılde hassasıyet gıbı bısey sankı ama rahatsız etti böyle olan varmıydı hiç aranızda ?

Selam kızlar tuyleriniz dokulmeye ne zaman başlamıştı sizin lazerden sonra ?

Pendik'de bir güzellik merkezine gittim. Özellikle koltuk altımda 4. seanstan sonra %80 azalma oldu. Şuan kollarım için başlayacağım. Randevularımı alırken ay takvimine göre epilasyonun en etkili olduğu günleri seçmeye dikkat ediyorum.

insallah bende cok istiyorumm yaptirmayii ama benim kollarim ve bacak ustu cok sari killarim bi etkisi olur yaa

genital bölgeye lazer epilasyon yaptırırken bütün tüylerin yok olmaması gerekiyormuş vajinaya yakın yerdeki tüyleri bırakmak gerekiyormuş cinsel ilişkiye girerken salgılanan kayganlaştırıcı etki yapan sıvının salgılanmasını sağlıyormuş böyle bir şey doğru mu ? ben bekarım yaptıracağım ama aklıma takıldı evli olupta yaptıranlar yardımcı olabilir misiniz

Back