• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genetik taramalı embriyoda kimyasal olur mu?

Karamsar olmayın belki başta düşük başlayıp sonradan hızlı bir şekilde artar olumlu düşünün olumlu olsun inşallah 🤲
Bugünde 1000 çıktı ama doktor kesinleştirmek için kese görmek için çağırdı yani sıkıntılı olup olmadığı çıkacak canım

3e hatta 4e katlayabilir. Benim de 386dan 1111e yükselmişti. Şuan 27.haftamdayım her şey yolunda çok şükür. Endişelenmeyin.
Çok şükür çok sevindim bana umut oldu bunu duymak 🤲 inşallah benimde sağlıkla ilerler. Kese ve kalp sesini duymadan insan netleştiremeyen kendini böyle boşlukta ve tedirgin kalıyor maalesef

Çok şükür artmış, önemli olan buydu. Benimde süşük gelip birden 3 e katlamıştı, 2 gün sonra keseyi görebilirsin beklemeden ❤️❤️❤️ inşallah sorunsuz geçer oda
Ama canım benimde düşük işte birden üçe katladı. 300 den 1000 oldu ?

Çok şükür artmış, önemli olan buydu. Benimde süşük gelip birden 3 e katlamıştı, 2 gün sonra keseyi görebilirsin beklemeden ❤️❤️❤️ inşallah sorunsuz geçer oda
Esra senin kaçtan kaça yükseldi canım. Yarın kese için randevum var. Çok korkuyorum canım benim dua edin bana. Siz kaç haftalık oldunuz sonrasında her şey yolunda mı

Canım neden sürekli olumsuzu çağırıyorsun. Acaba karnındaki bebeğine eziyet ediyorsun anın tadını çıkarsana değerin çok güzel artmış
Yok canım stres yapmamaya çalışıyorum sadece tedirginim. Keseyi görmeye gideceğim. Göreyim diye dua ediyorum

Back