- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 173
evet ya bi sevgilim de aynısını demişti hahaBenim eski sevgilimde " sadece kapida bekledim ben" demisti.
Bende inanmistim.
Meger klasik yalanmis ya la??
Bir yerden duyar kızarsın diye anlatıyorum dediKesin kapıda beklemiştir. Ayrıca olanlardan Senin nasıl haberin oldu? Yeni üye konu cinsellik. Hmm burnuma hic iyi kokular gelmiyor
Hepinize iyi geceler hanımlar. Bugün itibari ile sevgilimden ayrılmış durumdayım. Olayı özeletleyecek olursam sevgilim yakın arkadaşıyla dolaşırken, arkadaşı sevgilime "karıya gidelim" diye iğrenç bir tabir kullanmış. Sevgilim ben gitmedim çocuk tutturdu götür diye ben dışarıda bekledim dedi, arkadaşı da o gelmedi diye annesinin üzerine yemin etti. Arkadaşı olacak pislik yapacağını yaptıktan sonra gelmiş benimkinin yanına. Sevgilimi terk edince ben mi yaptım başkasının keyfi yüzünden ben neden suçlu oluyorum diyor bu kadar normal karşılayan tepki vermeyen insanın da gözünde normaldir bu yapılabilir bişeydir o taraklarda bezi vardır dedim kestim ilişkimi.. Bide arkadaşı durumuna şunu yazmış bir ilişkide cinsellik yoksa o ilişki yürür mü? evet ama başkasıyla..
Gezeceklermiş çıkmasını beklemiş
Ben anlamıyorum arkadaşım sizleri
Empati de kuramıyorum
Eski sevgilisiyle sevişmiş, tek eşli cinsel hayatı olan adamdan da iğreniyorsunuz, bundan da.
Sevişin o zaman hepiniz, kapansın genelevler. Seks işçisi hemcinslerimiz de kurtulsun leş kokulu heriflerden.
Hakkaten iğrenç zihniyetler. Duş hizmeti de almış mı acaba? Böyle pis arkadaşlarının olması bile ayrılmak için yeterli bi sebep.Adam içeri girmiş, işini bitirip sonra çıkıp bir de eşinle gezmiş mi :s o derece doğal yani...
Bir yerden duyar kızarsın diye anlatıyorum dedi
Almıştır. Esprisi de var ya “sen istiyor duj , verecek 15 dolar daha” ahaha :))Hakkaten iğrenç zihniyetler. Duş hizmeti de almış mı acaba? Böyle pis arkadaşlarının olması bile ayrılmak için yeterli bi sebep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?