- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
çok güldümAlmıştır. Esprisi de var ya “sen istiyor duj , verecek 15 dolar daha” ahaha :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güldümAlmıştır. Esprisi de var ya “sen istiyor duj , verecek 15 dolar daha” ahaha :))
Var kız, Taksim'de zürafa sokakta :)
Ben turist gezdiriyorum boş zamanlarımda. Böyle ilginc konaklar, güzel bahçeler falan varsa söyle bir bakınıyorum 'nasıl bir yer,ucuz mu,birini getiririm buraya' diye.
Bir gün bir erkek arkadaşla epey bir gezip Karaköyden Taksim'e çıkan merdivenlerden çıktık, karşıma çok güzel, beyaz bir konak çıktı. Kapısında da 'polisler askerler silahını emanete bırakıp girebilir' falan gibi birşeyler yazıyor. Ben de en masum duygularımla polis konukevi falan oluyor ya, daha ekonomik tesisler :)) öyle mi diye baktim,kapıdaki görevliye 'abi burası ne tam olarak?' dedim. Geldi yanımıza,beni görmezden gelip tuttu arkadaşımı kenara fısır fısır birşeyler söyledi.
Tabii o ara anladım ben
Ülkemizde hala yaşatılan bir kültür yani,doğrudur.
Ama konu sahibinin sevgilisinin kapıda beklediği yalandır
Bu ne çirkin bi
Bu ne çirkin bi söylem ya, zorunda mıyız her sevgili olduğumuzla sevişirsek ohoo.. Ölüyor mu yapmasa ? Böyle mi düşünüyorsunuz? Gitmeyen de vardır. Onlar nasıl dayanıyosa diğerleri de dayanabilir demekki. Karakter meselesi
İyi de siz bu söylediklerinizle olayı gayet haklı çıkarıyorsunuz.erkekler için cinsellik kadınlardan farklı işliyor. biz yapmadan dururuz onlar da dursun diyemiyoruz çünkü anatomileri başka. daha erken tanışıyorlar ve belli aralıklarla boşalmak zorundalar bu da hep masturbasyonla olmuyor.
İyi de siz bu söylediklerinizle olayı gayet haklı çıkarıyorsunuz.
İkiyüzlü bir toplumda yaşadığımız için zaten kadınlar cinselliği erken yaşta yaşayamıyor.
Cenabet cenabet gezeceklermiymiş? İğrençlikte çığır atmışlar, herhalde arkadaşı detayları anlatacaktıGezeceklermiş çıkmasını beklemiş
Yani burda bu kadar tepki veriliyor da sizlerin kocaları sevgilileri gitmiyor mu sanıyorsunuz?
maşallah kimsenin hayatındaki erkek buraların önünden bile geçmiyorsa halen nasıl iş yapıyor buralar bir düşünün?
genelevde çalışan bir kadın anlatıyordu müşterilerinin çoğu evli erkeklermiş mesela. yani sizin o ''masum'' kocişleriniz zamanı buldu mu buralarda soluğu alıyor olabilir.
o yüzden konu sahibinin sevgilisine sırf oraya gitti diye bu kadar yüklenmek saçma. kapıda da beklemiş olabilir. bekleyenler oluyor. peki sizin sevgilinizin gitmediğine nasıl eminsiniz?
size söylemiyor diye gitmiyor mu zannediyorsunuz?
erkekler için cinsellik kadınlardan farklı işliyor. biz yapmadan dururuz onlar da dursun diyemiyoruz çünkü anatomileri başka. daha erken tanışıyorlar ve belli aralıklarla boşalmak zorundalar bu da hep masturbasyonla olmuyor.
Gitmiyor sanımıyoruz, gitmiyo, gitmedi,gitmez, beni aldatacak bile olsa orda aldatmaz, benden ayrılsa bile gitmez, çünkü bu bi seks meselesi değil "kalite" meselesi benim eşim biriyle birlikte olabilmek için para verecek kadar zavallı ve çaresiz olmaz.. Durumu bu kadar iğrenç bulmamın nedeni seks değil, mide mevzusuYani burda bu kadar tepki veriliyor da sizlerin kocaları sevgilileri gitmiyor mu sanıyorsunuz?
Aslında anatomiden de değil bence.tamam da anatomi diyorum ben. cinselliğin sıkıntılı olmadığı ülkelerde de bu durum aynı. anatomi başka toplumsal şartlar başka ki cinsellikle erken tanışması demek illa yaşaması demek değil. masturbasyona başladıkları yaşlar küçük ondan bahsediyorum.
16 yaşındaysa kapıda beklemesi normal. Çekinmiştir korkmuştur vs. Ama yetişkinse ya kapıda beklememiştir o, ya da o sokağa bile hiç girmemeliydi. Ben de inanmazdım muhtemelen. Aranızda cinsellik yoksa ve ilişkiniz çok uzun süreliyse o da yapıyordur ya da şimdi olmasa bile bir sonrakinde kapıda beklememesi muhtemel. Çünkü hamama giren iki tas su dökünmeden çıkmaz derler. Çok acımasız oldum özür dilerim ama kapıda bekleme olayına ben asla güvenmiyorum. Arkadaşı onsuz yapamıyor muymuş, sizinki basıp gidip kahve içmek için bi mekanda otursunmuş??Hepinize iyi geceler hanımlar. Bugün itibari ile sevgilimden ayrılmış durumdayım. Olayı özeletleyecek olursam sevgilim yakın arkadaşıyla dolaşırken, arkadaşı sevgilime "karıya gidelim" diye iğrenç bir tabir kullanmış. Sevgilim ben gitmedim çocuk tutturdu götür diye ben dışarıda bekledim dedi, arkadaşı da o gelmedi diye annesinin üzerine yemin etti. Arkadaşı olacak pislik yapacağını yaptıktan sonra gelmiş benimkinin yanına. Sevgilimi terk edince ben mi yaptım başkasının keyfi yüzünden ben neden suçlu oluyorum diyor bu kadar normal karşılayan tepki vermeyen insanın da gözünde normaldir bu yapılabilir bişeydir o taraklarda bezi vardır dedim kestim ilişkimi.. Bide arkadaşı durumuna şunu yazmış bir ilişkide cinsellik yoksa o ilişki yürür mü? evet ama başkasıyla..
Benim eşim de 15 yaşında ilk kez deneyimlemek için “abileri” tarafından götürüldüğünü, oradaki kadının da ona abla gibi ne yapacağını tarif ettiğini söylemişti. Ve aşırı utanmış, annem yaşında bir kadındı çok tuhaftı demişti. Bana çok sübyancılık gibi gelmişti, üzülmüştüm şimdi yine bi tuhaf oldum. Neyse ama bir daha gitmediğini çünkü aklı başında hiçbir erkeğin o kadınları ilgi çekici bulamayacağını, aşırı pis ve viran olduklarını söylemişti. Ben kendisine inandım, çünkü anlatırken cidden tiksiniyordu. Olaya pislik yönünden yaklaştığı için inandım. Ama aa ben asla gitmem, aa olur mu töbe çarpılırım, hayatımda yapmadım merak bile etmedim vs şeklinde savunmayla yaklaşsaydı inanmazdım.Belki beni taşa tutacaksınız ama sevgiliyken birbirimizle geçmişimiz hakkında konuşurken bana günün birinde bu eve gittiğini itiraf etmişti. Şimdi o kişiyle 8 yıllık evliyim. İlk anlattığında çok bunalıma girmiştim nasıl böyle çirkin birşey yaparsın diye sürekli yüzüne vurmuştum eşim de hep ezilip büzülürdü. Ayrıldım kaç kere ama eninde sonunda birleştik hep. Evlendik 2 çocuğum oldu hala daha içimden çıkmıyor aklıma geldikçe midem bulanıyor. Ama olayı hata insanlar içindir yapmış bi cahillik diyerek kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Ve hala daha konduramıyorum eşime nasıl böyle bir hata yapmış zamanında diye. Bence ayrılmaktan ziyade eğer gerçekten iyi bir insan olduğunu düşünüyorsan sadece zamana bırak. Hiç söylemeyede bilirdi..
En iyi ihtimalle “meyilli” bacım. Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.. üzgünüm.Nasıl gittiklerini bilmiyorum tam olarak arkadaşı öğrenmiş o binaya navigasyonla gitmiş de olabilirler, ne olursa olsun midesizlik ya, görüşlerime uygun bir insan değilmiş ağlaya ağlaya unutacağım
1 saat beklemedim ki 10 dk sonra çıktım olduSesli guldum valla ya.
Neyse cvbi ne oldu.
Sen istemiyor musun sanki sevgilinle sevişmek?Bu ne çirkin bi
Bu ne çirkin bi söylem ya, zorunda mıyız her sevgili olduğumuzla sevişirsek ohoo.. Ölüyor mu yapmasa ? Böyle mi düşünüyorsunuz? Gitmeyen de vardır. Onlar nasıl dayanıyosa diğerleri de dayanabilir demekki. Karakter meselesi