genel anesteziyi tercih edebilirmiyimki?

zuzuay

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
176
3
316
48
İzmir
selam kızlar ben epidural olmak istemiyorum .panik atak hastasıyım sormak istediğim benim isteğimle genel anestezi yapılırmı ikizlere gebeyim izmir egepol hastanesine gitmeyi düşünüyorum doğum için...

Son düzenleme:
şimdi genel anestezi itemiyorum diyosun, genel anestezi yaptırabilir miyim kendi isteiğimle diyosun anlamadım. doğumda sorarlarsa sana genel mi loka mi diye, ona göre tercih yaparsın

Slm ben de iki dogumu mu da sezeryan- genel anestezi ile yaptim aslinda ikincisini epidural yapicaktim son anda vazgectim cunku ben de cok panik atak ve heycanli birsiyim cesaret edemedim ilk dogumum iyiydi sonrasinda ayaga kalkma agri durmu falan ama ne yalan söylüyüm ikincisi zor oldu biraz dogum sonrasi ilk iki gunum agrilu gecti ki o da dr un dedigine göre normalmis cunku onceki sezeryanla ikincinin arasi 4 sene benim dr da 1 sene bile vucut yaslanmasi metabolizma falan illaki farkeder dedi ondan biraz zor oldu dedi bugun sezeryanimin 8. günü yavas yavas idare ediyorum toparlamaya basladim ama her bünye farklidir benimki zor gecer mesela üc sezeryan da yapsa baskasininki daha kolay gecer bünyedir bu sonucta
Canim sana tavsiyem kendini en rahat hissedecegin anestezi seklini sec derim cunku sonucta bunu sen yasayacaksin Allah yar ve yardimcin olsun saglikla kucagina alirsin bebegini insallah

22 gün önce epidural sezeryan ile dogum yaptım ve çok memnun kaldım ben. çevremdeki herkez bende dahil asla yapamayacagımı çok panik ve cesaretsiz oldugumu düşünüyodum ama aksine herkezi kendimi ble şaşırttım. dogumdan çok korkuyodum ama çok güzel geçti avantaj bebeğini ilk sen görüosun hele yanına veriolar o ilk kokusunu duymak paha biçilemez. zaten hiç bişe hissetmiosun uyuştugun için sadece karnına dokunmalarını hssediosun işin iyisi tamamen narkoz almıyosun dogum anında bol bol dua etme şansında var. zaten bebek çıktıktan sonra sadece amelyat bran önce bitsin bebeğimin yanına gideyim die düşünüosun. bence kesinlikle epidural şansın warsa değerlendir

Slm ben de iki dogumu mu da sezeryan- genel anestezi ile yaptim aslinda ikincisini epidural yapicaktim son anda vazgectim cunku ben de cok panik atak ve heycanli birsiyim cesaret edemedim ilk dogumum iyiydi sonrasinda ayaga kalkma agri durmu falan ama ne yalan söylüyüm ikincisi zor oldu biraz dogum sonrasi ilk iki gunum agrilu gecti ki o da dr un dedigine göre normalmis cunku onceki sezeryanla ikincinin arasi 4 sene benim dr da 1 sene bile vucut yaslanmasi metabolizma falan illaki farkeder dedi ondan biraz zor oldu dedi bugun sezeryanimin 8. günü yavas yavas idare ediyorum toparlamaya basladim ama her bünye farklidir benimki zor gecer mesela üc sezeryan da yapsa baskasininki daha kolay gecer bünyedir bu sonucta
Canim sana tavsiyem kendini en rahat hissedecegin anestezi seklini sec derim cunku sonucta bunu sen yasayacaksin Allah yar ve yardimcin olsun saglikla kucagina alirsin bebegini insallah

Aaa cnm bebisi aldinmi kycagina rabbim uzin omurku etsin bende iki kere genel anestesi ike bebeklerimi kucagima aldim ilki cok rahatri ikincisi cok cok daha rahatti 3 saat olmadan kalkmz istedim dr ayni yerden kirpti o bolgede agri hissi az oldugu icin cok daha az agrim ildi iki sezeryan arasi 6 yildi

Tatlim nasil mutlu olucaksan o sekulse olmasina diret kimse beni epudural icin ikna edemezdi sanirim

Back