- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
En usttekı konuyu diyorsan beni sarmadıAyy aldatılma konusu varmış kacirmisim puu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En usttekı konuyu diyorsan beni sarmadıAyy aldatılma konusu varmış kacirmisim puu
hani nerde
Kızlar size bir soru, Kocanız ya da sevgiliniz ev aleti olsa hangisi olurdu?
Ev aleti değilde Elektrik sigortası olurdu hep atardı fatura çok gelmesin diye
En usttekı konuyu diyor sanırımhani nerde
Sayın halise hanik tarafından yazılmış kocası ona aşıkmış ama evliliğin 2. Ayında aldatmış bide evlerinde komşusu kalmış adamı onun odasına girerken yakalamış adamda burda yürüyordum demiş
Gördüm ahahahah ay neler var yahu ahahahEn usttekı konuyu diyor sanırım
He yav o zaten erken ban gelmişEn usttekı konuyu diyorsan beni sarmadı
Tonlarca mı nirde kim Valla ben yeri geliypr ki çok yorgun olursam makyajla yatıyorum yastıkta yüzüm çıkıyorBen rahat edemem takıyla anca unutursam uyurum hep çıkarırım birde tonlarca bilezik kolye ile uyuyanlar var ahahah altın diye çıkarmıyorlar
Yapcamı yapıyom ona sonra diyorumM minikcekirge sana yazdım da etiket olmamıs
Beni sarmadı asırı safmis gıbı davranan ya da asırı saf yanı cok humanıst olan insanlardan hoslanmıyorumHe yav o zaten erken ban gelmiş
İnan ne insanlar var kolundaki bilezikleriyle övünüp yatıyorlar ahahahahTonlarca mı nirde kim Valla ben yeri geliypr ki çok yorgun olursam makyajla yatıyorum yastıkta yüzüm çıkıyor
Notüğünden düğüne makyah yaparım
Kral hareketYapcamı yapıyom ona sonra diyorum
Pink_Butterfly92 gelde beben uyutmadıysa biraz da sen anlat
Aşık olup aldatmada moda oldu heBeni sarmadı asırı safmis gıbı davranan ya da asırı saf yanı cok humanıst olan insanlardan hoslanmıyorum
Dunya hassas kalpler ve humanıstler ıcın cehennem cunku
Biraz gercekcı olmak lazım.
Ben defalarca aldatılıp affedenleri anlamıyorum Büyük konuşmayayım ama gurulu olmalı bir insan midem kaldırmıyor ihaneti birde ona her haltı yapmış bir erkeği hala sevdiğini söyleyen kadınBeni sarmadı asırı safmis gıbı davranan ya da asırı saf yanı cok humanıst olan insanlardan hoslanmıyorum
Dunya hassas kalpler ve humanıstler ıcın cehennem cunku
Biraz gercekcı olmak lazım.
Nihayet başımıza hurmalar yağıyordu gece bitmedenAy hangi birini anlatsam
Babamın çayina uyku hapi atip evden çikmayi planlarken babamda ilacin ters tepip sinir yapmasini ve o aksam annemle boşanmaya kadar gitmelerini mi ? ,
Babamin beni evde sanip evden kaçmalarimi mi ?
Telefonumu ceza olarak elimden alan babama baskasinin hattini verip kendi hattimi arkadasimin telefonuna takip gizli kullanmalarimi mi anlatim
Gece arkadasimda kalacam diye denize gitmelerimi saymiyorum bile
Temel'le Olga evlenmiş ,gerdek gecesi OlgaTemel e demiş ki soyunurken utanırım dışarı çık.Temel çıkmış tabi anahtar deliğinden bakmış.Sansurleyerek anlat
Ahahaha zavallı temelTemel'le Olga evlenmiş ,gerdek gecesi OlgaTemel e demiş ki soyunurken utanırım dışarı çık.Temel çıkmış tabi anahtar deliğinden bakmış.
Olga duvağı çıkarmış,peruğu çıkarmış,makyaşı silmiş kipriği çıkarmış,südyenden pamuklar çıkmıi ,tek kolunu çıkarmış,tek bacağını çıkarmış derken Temele bağırmış Temel gel hazırım.
Temel de sinirlenmiş gerek yok onu da çıkar bana ver burda hallederim