- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
Nerde izliyorsun okuyor musun izliyor musunBuralardayım ya
İtalya başbakanı kontrolü kaybettik demiş biraz tirstim da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde izliyorsun okuyor musun izliyor musunBuralardayım ya
İtalya başbakanı kontrolü kaybettik demiş biraz tirstim da
Sanada canım allaha emanet olun hepiniz ❤Allah rahatlık versin ♥
Allah rahatlık versinUyuyanlara tatlı uykular ,ben de kaçar herkese güzel muhabbetler diliyorum ❤❤❤
Bende başta ciddiye almamıştım ama haber akışları gelen videolar sanki hiç sonu gelmeyecek bir girdaba girmisiz gibi hissettiriyorEksi ye girdim orda da durum ıcın ıc acıcı seyler yazmamıs lar hıc, korkuyorum.
InsallahBende başta ciddiye almamıştım ama haber akışları gelen videolar sanki hiç sonu gelmeyecek bir girdaba girmisiz gibi hissettiriyor
Umarım daha fazla kimsenin canı yanmadan son bulur kısa zamanda
Bir sor bin ah işit gibi oldu buAy hangi birini anlatsam
Babamın çayina uyku hapi atip evden çikmayi planlarken babamda ilacin ters tepip sinir yapmasini ve o aksam annemle boşanmaya kadar gitmelerini mi ? ,
Babamin beni evde sanip evden kaçmalarimi mi ?
Telefonumu ceza olarak elimden alan babama baskasinin hattini verip kendi hattimi arkadasimin telefonuna takip gizli kullanmalarimi mi anlatim
Gece arkadasimda kalacam diye denize gitmelerimi saymiyorum bile
Birde pc yi yasakladi bikere bana sevgilimle konusmami gormuş sifre koymuştu pcye. Kimseye de soylemiyordu sifreyi birtek aksam o geldiginde kardesime aciyordu. Pc yi hackledim 6 ay yasaklamişti halbuki hergun girip sevgilimle konusuyordum sonra kardesim gambazladi babamda modemi ise goturmeye basladi bende komsunun modemini aldim işteyken onu kullaniyordum
Istag. Abdullahçiftçi var onun paylaşınlarına denk geldim acayip bişi bu olanlarls ilgiliBende başta ciddiye almamıştım ama haber akışları gelen videolar sanki hiç sonu gelmeyecek bir girdaba girmisiz gibi hissettiriyor
Umarım daha fazla kimsenin canı yanmadan son bulur kısa zamanda
Günaydın ❤ inşsllsh geri yatacağızAllah rahatlık versin ♥
Oo süper bayılıyorum böyle hatunlaraAy hangi birini anlatsam
Babamın çayina uyku hapi atip evden çikmayi planlarken babamda ilacin ters tepip sinir yapmasini ve o aksam annemle boşanmaya kadar gitmelerini mi ? ,
Telefonumu ceza olarak elimden alan babama baskasinin hattini verip kendi hattimi arkadasimin telefonuna takip gizli kullanmalarimi mi anlatim
Birde pc yi yasakladi bikere bana sevgilimle konusmami gormuş sifre koymuştu pcye. Kimseye de soylemiyordu sifreyi birtek aksam o geldiginde kardesime aciyordu. Pc yi hackledim 6 ay yasaklamişti halbuki hergun girip sevgilimle konusuyordum sonra kardesim gambazladi babamda modemi ise goturmeye basladi bende komsunun modemini aldim işteyken onu kullaniyordum
Uyumusum cnm 30 45 vardi dun:)balbocuuu vardı gıttı mı
Hep babaya çalısmıssınAy hangi birini anlatsam
Hep babaya çalısmıssın
Burdayiz daha dogrusu ben burdayim.Ortalik süt limanKizlaar nerdesiniz
burdayımKizlaar nerdesiniz