- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
Elektirikli süpürge daha az yoruyor beniPeki kocalık müessesinden elektrikli ev aleti gibi bahsetmiş olmanız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elektirikli süpürge daha az yoruyor beniPeki kocalık müessesinden elektrikli ev aleti gibi bahsetmiş olmanız
utandım ya tişikkir ederimmm ❤❤❤Yaaaa cok sekersın
Davul fırın bi işe yarar yine :)Kızlar size bir soru, Kocanız ya da sevgiliniz ev aleti olsa hangisi olurdu?
Benim ki davul fırın.
Ay böyle başlık atsan varya ahahahah insanlar kopar ahahahah ama eski sevgiliniz eski kocanız olarak başlık girerdin ahahah benim eski sevgilim lavabo pompası olurdu heralde ahahahahKızlar size bir soru, Kocanız ya da sevgiliniz ev aleti olsa hangisi olurdu?
Benim ki davul fırın.
Niye bu aralar napıyor izne mi cıktı o da tepende mıDavul fırın bi işe yarar yine :)
Ben bulamadım hangi ev aleti oldugunu.bu aralar gözüme kocaman bi virüs gibi geliyor zaten
Ahahaha ciddimisin ben yatağa asla takiyla giremem rahatıma düşkünümNe kadar ince alıyosa yatakta kayboluyor ,sirkeliyorum çarşafı ama o kadar ince ki göremiyorum
En son kızdım alma ülennn camdan atarım dedim
Lavabo dıyıp yumusatman? Wc pompasıAy böyle başlık atsan varya ahahahah insanlar kopar ahahahah ama eski sevgiliniz eski kocanız olarak başlık girerdin ahahah benim eski sevgilim lavabo pompası olurdu heralde ahahahah
Kendi iş yeri varNiye bu aralar napıyor izne mi cıktı o da tepende mı
VallaAma şöyle güzel itiraflar gelse fena olmaz çekirdek alır okurdum şarz olmuş 25 bitene kadr çitlerdimYok bu gece hepimiz hurma ağacı görürüz rüyamızda anca
Aslında tuvalet fırçasıda olabilir ahahahahahLavabo dıyıp yumusatman? Wc pompası
Bende, once kirpiklerimi sonra tırnaklarımı sonra kaynak Saclarimı sonra takma popodakı silikonumsu seylerı çıkarır giyer anane pijamalarımı uyurumAhahaha ciddimisin ben yatağa asla takiyla giremem rahatıma düşkünüm
Zaten cogunlukla basımda dıyosunKendi iş yeri var
Evden idare ediyor işleri çogu zaman
Kısın polar yazın satenBende, once kirpiklerimi sonra tırnaklarımı sonra kaynak Saclarimı sonra takma popodakı silikonumsu seylerı çıkarır giyer anane pijamalarımı uyurum
Ciddiyim takıyla giriyom çünkü çok ince yok gibi ,kızıyom köpeklerin tasması bile kalın ülen al şöyle kalın rapciler gibi dedim gözü yerinden çıktı evlat olsa sevilmezAhahaha ciddimisin ben yatağa asla takiyla giremem rahatıma düşkünüm
Havada virüs var eldivenle dokun onaCiddiyim takıyla giriyom çünkü çok ince yok gibi ,kızıyom köpeklerin tasması bile kalın ülen al şöyle kalın rapciler gibi dedim gözü yerinden çıktı evlat olsa sevilmez
Sansurleyerek anlatAy buna benzer fıkra var anlatırsam bamlanır mıyım
HaniAyy aldatılma konusu varmış kacirmisim puu
Ben rahat edemem takıyla anca unutursam uyurum hep çıkarırım birde tonlarca bilezik kolye ile uyuyanlar var ahahah altın diye çıkarmıyorlarCiddiyim takıyla giriyom çünkü çok ince yok gibi ,kızıyom köpeklerin tasması bile kalın ülen al şöyle kalın rapciler gibi dedim gözü yerinden çıktı evlat olsa sevilmez