- 17 Ocak 2020
- 606
- 615
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
Benim ki alıyo bileklik yüzük takıyom o akşam sabah bulamıyorum bil bakıyım nedenAha bdv konusu benim kocamda yıl dönümü olunca alıyor başkada yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ki alıyo bileklik yüzük takıyom o akşam sabah bulamıyorum bil bakıyım nedenAha bdv konusu benim kocamda yıl dönümü olunca alıyor başkada yok
Beddua et inşallah senide eksilerler diye
Eski sevgilimde cimriydi nasıl beddua etmişsem benden ayrıldıktan sonraları evine hırsız girip tüm biriktirdiği altınlarını çalmıştı ahahahahah o geldi aklıma ahahahPinti ,işine gelmiyo .Altın hesabı açalım diyo mesela Hesap cüzdanını mı takayım elime ya da boynuma uyar oraya takayım ,işine gelmeyen herşeye cimri ben ona varyemezim diyom
O degıl de millet dısarı cıkmıyor cıkmasınlar da zaten, dogum gunum ıcın ufak bir pastayla cıkıp kmse gelmıcek en cok buna uzuluyorumAmaan dert ettiğin şeye bak ya napcan kocayı derdi bitmiyor
Gercekten pinti mı espri mi yaptın
vavvv istek kişi ve beddua alır mısın ?Eski sevgilimde cimriydi nasıl beddua etmişsem benden ayrıldıktan sonraları evine hırsız girip tüm biriktirdiği altınlarını çalmıştı ahahahahah o geldi aklıma ahahah
Hahahahahaha intihar etmedı mıEski sevgilimde cimriydi nasıl beddua etmişsem benden ayrıldıktan sonraları evine hırsız girip tüm biriktirdiği altınlarını çalmıştı ahahahahah o geldi aklıma ahahah
Peki kocalık müessesinden elektrikli ev aleti gibi bahsetmiş olmanızAmaan dert ettiğin şeye bak ya napcan kocayı derdi bitmiyor
Legolasın asıgıyızElf gözlerin BDV konusu buldu yine
Niye kızBenim ki alıyo bileklik yüzük takıyom o akşam sabah bulamıyorum bil bakıyım neden
bak sakın evlenme ,ben 999 kere pişmanım .Sen doğum gününde aç bi topik gelelim oynayalım eğlenelim ne yapcan milleti yeaaa bak sana çeyrek takcamO degıl de millet dısarı cıkmıyor cıkmasınlar da zaten, dogum gunum ıcın ufak bir pastayla cıkıp kmse gelmıcek en cok buna uzuluyorum
Shshsh ulan nasıl kinlendiyseBen sevgilinden boşan dediğim için eksilenmistim
Adamsın ıgnenın gecebılecegı incelikten elbise giyeyimbak sakın evlenme ,ben 999 kere pişmanım .Sen doğum gününde aç bi topik gelelim oynayalım eğlenelim ne yapcan milleti yeaaa bak sana çeyrek takcam
Keşke nerde o günler ahahahah daha başına neler gelmişti neler ama aklıma kötülerin uzun yaşadığı geldi ahahah daha çok nane yiyecek kıyarmı canına ahahaha nasıl beddua etmişim dedim tek ona da değil bana kötülük yapan yandaşlarıda nasibini almıştı ahahahHahahahahaha intihar etmedı mı
Telafi ederler conem sonraO degıl de millet dısarı cıkmıyor cıkmasınlar da zaten, dogum gunum ıcın ufak bir pastayla cıkıp kmse gelmıcek en cok buna uzuluyorum
Ne kadar ince alıyosa yatakta kayboluyor ,sirkeliyorum çarşafı ama o kadar ince ki göremiyorumNiye kız
Ben sana pasta resmi atarım doğum gününü burdan kutlarım banada kimse pastayla gelip kutlamadıO degıl de millet dısarı cıkmıyor cıkmasınlar da zaten, dogum gunum ıcın ufak bir pastayla cıkıp kmse gelmıcek en cok buna uzuluyorum
Cansın ❤❤⚘Adamsın♥♥ ıgnenın gecebılecegı incelikten elbise giyeyim
Yaaaa cok sekersınNe kadar ince alıyosa yatakta kayboluyor ,sirkeliyorum çarşafı ama o kadar ince ki göremiyorum
En son kızdım alma ülennn camdan atarım dedim